PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 14 okt 2015, 23:13

realnost je drugacija,ali hajde,neka vas jos polusezonu :wave:
ono nekog prca,eh tugo :urnebes: :urnebes:
pastrmka i njegova armija sirokih narodnih masa,nepregledne kolone koje hitaju na vrapcici arenu,ma da,i krediti ziranti,i tak to :facepalm:
hajde sretno stari,mastaj i dalje,bice ti lakse :urnebes: :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 okt 2015, 23:15

Svi ste vi brnjoze! To mi je omiljena uvreda koju sam naucio na ovoj temi! :urnebes: Dugo je nije pastrmka primjenio.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:16

Stavis sanduce za novac. I zovnes ove njihove umjetnike gradske i gangom do spasa Veleza. Neka raja ubaci sta ima u prolazu :)

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 14 okt 2015, 23:17

solinas je napisao/la:realnost je drugacija,ali hajde,neka vas jos polusezonu :wave:
ono nekog prca,eh tugo :urnebes: :urnebes:
pastrmka i njegova armija sirokih narodnih masa,nepregledne kolone koje hitaju na vrapcici arenu,ma da,i krediti ziranti,i tak to :facepalm:
hajde sretno stari,mastaj i dalje,bice ti lakse :urnebes: :wave:
Brato vrati se stranicu prije eno sam ti postavio. Skloni stol i stolice iz doma i opleti :urnebes: :urnebes:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 14 okt 2015, 23:20

joker90 je napisao/la:Svi ste vi brnjoze! To mi je omiljena uvreda koju sam naucio na ovoj temi! :urnebes: Dugo je nije pastrmka primjenio.. :mrgreen:
Brnje,brnjoze,kunde i kundaši :urnebes: ortodoksni brato. Pa gledaj onog globalnog seljakluka. Moram priznati iz ona dva klipa da su čevljanovići malo emancipovaniji :urnebes: :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 okt 2015, 23:21

Vaha 67, Enver 67, Bajevic 66 svi jednom nogom u grobu ;) Istocni mostar nema ni 35 milja ljudi :urnebes: ko ce stajati iza Veleza za 20 godina :?: smijesno mu kolo u tz evo ga i u vrapcicima :clap: uvjek ste papci bili
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:26

Ogrne se zastavom Turske i Jugoslavije pa pravac na utakmicu u Vrapcice..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 23:27

Ma stajat će neko ne sekiraj se, dole sam godinu dana dolazim često i dovoljno sam vidio koliko ljudi gotive Velež.

[youtube][/youtube]

Pogledaj ti ovo, nešto što Sloboda nema ni na sokeru a vala ni sadašnjost vam nije toliko vrijedna da možete ismijavati Velež i njihove navijače.

Zapravo kad bolje skontam redom Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Zrinjski, Široki su redom trofejniji i bolji klubovi u ovoj ligi od Slobode. Shvatite da izgledate smiješni kada se poredite sa Željom i Veležom mada vi kontate da ste tu rame uz rame :shh:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 okt 2015, 23:29

fukaratz je napisao/la:Vaha 67, Enver 67, Bajevic 66 svi jednom nogom u grobu ;) Istocni mostar nema ni 35 milja ljudi :urnebes: ko ce stajati iza Veleza za 20 godina :?: smijesno mu kolo u tz evo ga i u vrapcicima :clap: uvjek ste papci bili
Ma jok nije to u vrapcicima :urnebes:
Ovo ce on preskociti po obicaju, :urnebes:
Vidi gradjana :urnebes: :tralala:
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 14 okt 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 14 okt 2015, 23:29

fukaratz je napisao/la:Vaha 67, Enver 67, Bajevic 66 svi jednom nogom u grobu ;) Istocni mostar nema ni 35 milja ljudi :urnebes: ko ce stajati iza Veleza za 20 godina :?: smijesno mu kolo u tz evo ga i u vrapcicima :clap: uvjek ste papci bili
Kakve veze mi sa vrapcicima imamo i nemoj racunati 30 nena u kolu na otvorenju neke dzamije sa 5 milja "emancipovanih" tuzlaka u kolu :urnebes: :urnebes:

Los pokusaj brato. Nemas materijala :wave:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:30

Ovo su igrali kada je citava Hercegovina davala pare za Velez. Od tada nista...

Sloboda je tad bila cetvrti tim iz BiH, a Tuzlu hvatala centralizacija pa je i to bio dobar uspjeh i biti u toj ligi..

Ova drzava isto nije kao stara, sada kada bi se neko plasirao u grupnu fazu EL to bi bilo kao da je osvojio EL..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 23:34

tuzlak1987 je napisao/la:Ovo su igrali kada je citava Hercegovina davala pare za Velez. Od tada nista...

Sloboda je tad bila cetvrti tim iz BiH, a Tuzlu hvatala centralizacija pa je i to bio dobar uspjeh i biti u toj ligi..

Ova drzava isto nije kao stara, sada kada bi se neko plasirao u grupnu fazu EL to bi bilo kao da je osvojio EL..
Nema veze, bar se desilo da jedna ovakva ekipa gubi od Veleža. Sloboda to nema niti će vjerovatno ikada imati, to je nepobitna činjenica.

Što se tiče ove lige ja se slažem da je ovo kita za ex-yu ligu al' i u ovoj ligi vi niste imali nešto puno uspjeha da bi se mogli dičiti nekome ako me kontaš.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 14 okt 2015, 23:36

Od svjetskih prvaka u boksu,gradonacelnika,glumaca,fotografa,pilota,inžinjera i klošara. Uvijek isti i na svakom dijelu balkana evrope i svijeta. Uživaj 35 milja na istocnoj strani :wave: [youtube][/youtube]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:38

FaraonTM je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovo su igrali kada je citava Hercegovina davala pare za Velez. Od tada nista...

Nema veze, bar se desilo da jedna ovakva ekipa gubi od Veleža. Sloboda to nema niti će vjerovatno ikada imati, to je nepobitna činjenica.

Što se tiče ove lige ja se slažem da je ovo kita za ex-yu ligu al' i u ovoj ligi vi niste imali nešto puno uspjeha da bi se mogli dičiti nekome ako me kontaš.
Desilo se ali je tada Jugoslavija bila medju pet deset zemalja Evrope :D pa samim tim ni Dortmund nije bio ono sto je danas..

Meni to nije velicina tolika jer cim je prnula drzava nema ni Veleza. Hercegovina citava radila za njih sada kada ne radi nemaju potencijal da budu mocniji od Doboj Kaknja ili Viteza.

Sloboda ima vitalan grad, imamo potencijal kada nema lopova i kada se radi dobro. Mozemo nesto fino uraditi, oni ne mogu nista vise osim opstanka u ligi

Dovoljno je pogledati druge sportove osim fudbala, Sloboda u svakom uvijek imala bolje uspjehe od Mostara.. Znaci konstantnije SD od svog nastanka pa do danas
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 okt 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 okt 2015, 23:42

buhahahahahahhahaha samo da napomenem da je najveci Mesa Selimovic igrao u omladinskim selekcijama FK Slobode :salut: pametnom dosta
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 okt 2015, 23:43

tuzna istina za velez :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:44

solinas je napisao/la:tuzna istina za velez :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E ova bas :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 23:46

tuzlak1987 je napisao/la:
Desilo se ali je tada Jugoslavija bila medju pet deset zemalja Evrope :D pa samim tim ni Dortmund nije bio ono sto je danas..

Meni to nije velicina tolika jer cim je prnula drzava nema ni Veleza. Hercegovina citava radila za njih sada kada ne radi nemaju potencijal da budu mocniji od Doboj Kaknja ili Viteza.

Sloboda ima vitalan grad, imamo potencijal kada nema lopova i kada se radi dobro. Mozemo nesto fino uraditi, oni ne mogu nista vise osim opstanka u ligi
A yebiga druže čim je prnula država krahirali su i svi klubovi u istoj, od Zvezde do Iskre iz Bugojna. Od nekada ozbiljnih klubova danas je 95% klubova kanta za napucavanje u Europi, i to uspjehe ovih timova prije rata čini još većim.

Pa eto gledaj jednu stvar i Sloboda je jedini iole ozbiljan klub iz vaše regije pa globalno nije pravila veće rezultate od Veleža koji je isto tako imao regiju iza sebe. Sad ti možeš reći kako je regija Veleža veća od regije gdje je Sloboda al' to su samo izvlakuše i dlake u jajetu.

Trenutno Sloboda ima dobre temelje da uradi nešto al' sam znaš koliko je to težak i trnovit put pogotovo pored ostalih gore nabrojanih klubova koji se i dan danas nešto pitaju, a vi (ne baš ti nego pojedinci sa vaše strane) kao da ste već 20 godina tu u samom vrhu a ne 2. mjeseca. Polako, ne želi nikom oni što ne želiš da se desi tebi. :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 14 okt 2015, 23:47

Evo za navijace kluba bez istorije iz doline narodnog kola. A u šumu šošoni i na sajam traktora
Malo 1/8 finala kupa UEFA 1974. Ma beze izbacili engleskog prvoligasa :lol: [youtube][/youtube]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2015, 23:53

FaraonTM je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

A yebiga druže čim je prnula država krahirali su i svi klubovi u istoj, od Zvezde do Iskre iz Bugojna. Od nekada ozbiljnih klubova danas je 95% klubova kanta za napucavanje u Europi, i to uspjehe ovih timova prije rata čini još većim.

Pa eto gledaj jednu stvar i Sloboda je jedini iole ozbiljan klub iz vaše regije pa globalno nije pravila veće rezultate od Veleža koji je isto tako imao regiju iza sebe. Sad ti možeš reći kako je regija Veleža veća od regije gdje je Sloboda al' to su samo izvlakuše i dlake u jajetu.

Trenutno Sloboda ima dobre temelje da uradi nešto al' sam znaš koliko je to težak i trnovit put pogotovo pored ostalih gore nabrojanih klubova koji se i dan danas nešto pitaju, a vi (ne baš ti nego pojedinci sa vaše strane) kao da ste već 20 godina tu u samom vrhu a ne 2. mjeseca. Polako, ne želi nikom oni što ne želiš da se desi tebi. :thumbup:
Ma kod njih cim ne radi citava Hercegovina eto na cemu su..

Evo npr gdje su u kosarci? :) Sloboda je klub Delibasica i Teletovica, drugi najveci iza Bosne u BiH. Oni nama kada se grad vs grad gleda ne mogu parirat :)
Mi smo u fudbalu imali neke okolnosti da nema trofeja, do 45 nepozeljan klub, nakon 45 igrali sa velikanima, nakon 90 kradja koja se ne moze procesuirat. Tamo gdje nije bilo nekih visih faktora na koje se ne moze uticati SD Sloboda ima trofeje

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.