BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
Eh onda cemo im na kraju reci: "Trazili ste, eto vam ga"JohnCleese je napisao/la:Svi prizeljkuju nas

samo ne ove sibirske zemlje..tamo zna bit -30 u novembru
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno. I bez Džeke i Bešića smo jedna vrlo dobra repka. Dobra večina nam igrača igra u Ligama 5. Sad nas malo podcjenjuju, zbog toga što smo BiH. Nemamo neko ima u svijetu fudbala. Protiv sviju smo favoriti, negdje manje negdje više.Momciluk je napisao/la:Ma prizeljkujemo i mi sve, najjaci smo u barazu citavom svidjalo se to nekome ili ne.JohnCleese je napisao/la:Svi prizeljkuju nas
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Citam malo Irske forume, i oni uglavnom prizeljkuju Madjarsku a strahuju od Ukrajine. Sto se nas tice, obicno se neko javi ko kaze da ne bi bilo lose ni nas da izvuku, ali obicno neko ko malo vise poznaje situaciju replicira da nasa trenutna situacija ne odrazava pravo stanje stvari, da smo lose otvorili kvale, ali da smo u yebenoj formi u zadnje vrijeme. Tako da smo obicno drugi ili treci na listi njihovih zelja 

- akisarajevo92
- Kontakt:
sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?
da Sunjic leti van, Zukanovic na centralnog beka, a Seo lijevo?
Don't believe the hype.
Šunjić je najsigurniji u zadnjoj liniji, siguran je kao Džeko u napadu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ekipa koja ima u 3 linije Spahica, Pjanica i Dzeku i vrlo solidne ili dobre ostale igrace je sigurno favorit protiv sve 4 repke, osim mozda Irske gdje bih se slozio da smo jednakih sansi.Goalgetter je napisao/la:Mi smo samo favoriti protiv Slovenije. Protiv ostalo troje sanse su nam podjednake.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da Spahić leti van, Zukanović na centralnog, Seo lijevo.akisarajevo92 je napisao/la:sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?
Mujdža /Bičakčić - Šunjić - Zukanović - SEO
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Steta sto niko od njih ne zna odigrati desnog beka.. Nesto ne volim vidjeti Zukanovica na klupi, a Spahic i Kolasinac bi igrali vjerovatno i Sunjic
Nerealno mi nesto da autoritet Spahic ostane na klupi
Nerealno mi nesto da autoritet Spahic ostane na klupi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zukan ne može biti bek, spor je za to. Mujdža - Spaha - Zukan - Seo. Jedna vrlo jaka zadnja linija.akisarajevo92 je napisao/la:sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A ja priželjkujem upravo Irsku, naša igra bi ih izludila, plus što im u prvoj utakmici ne igraju dva izuzetno bitna igrača, O'Shea i Walters iz Stoke.mirzatele je napisao/la:Ekipa koja ima u 3 linije Spahica, Pjanica i Dzeku i vrlo solidne ili dobre ostale igrace je sigurno favorit protiv sve 4 repke, osim mozda Irske gdje bih se slozio da smo jednakih sansi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
kad se sjetim ovog ... jeza me uhvati a dijete sam bio .,...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Najbolji gol u istoriji naše reprezentacije.X31987 je napisao/la:kad se sjetim ovog ... jeza me uhvati a dijete sam bio .,...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja ih ne bi volio jer su fizički jači od nas a plus ljudi se udaraju ko niko, svaki start je na ivici žutog kartona, oštri i bahati a puni snage...ma daj sloveniju da imamo dvije domaće tekme i vozdraVirtu4l je napisao/la:A ja priželjkujem upravo Irsku, naša igra bi ih izludila, plus što im u prvoj utakmici ne igraju dva izuzetno bitna igrača, O'Shea i Walters iz Stoke.mirzatele je napisao/la:Ekipa koja ima u 3 linije Spahica, Pjanica i Dzeku i vrlo solidne ili dobre ostale igrace je sigurno favorit protiv sve 4 repke, osim mozda Irske gdje bih se slozio da smo jednakih sansi.

Semper Fidelis
- Goalgetter
- Kontakt:
Irsku sam gledao oba puta protiv Njemacke, sila su. Mi protiv njih ne bi mogli igrati tu svoju igru na posjed, vrse ljudi konstantno pritisak, u sredini ti ne daju disati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sta ce nam Irska pored ovih ostalih
Prvo ih ne bih jer imaju trenera koji prosjecne igrace cini boljima, a drugo jer bi igrali na nekom stadionu pred 50 000 dusa. E kad se sjetim kako se pred toliko ljudi istopimo tipa Portugal..

Prvo ih ne bih jer imaju trenera koji prosjecne igrace cini boljima, a drugo jer bi igrali na nekom stadionu pred 50 000 dusa. E kad se sjetim kako se pred toliko ljudi istopimo tipa Portugal..
Re: Odg: RE: Re: BiH - ? (Baraž)
A zasto bi to Sunjic letio van objasniakisarajevo92 je napisao/la:sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?
''Neka me mrze samo da me se boje''
kako sam se napio ove noći kad je tekma bilaX31987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hibić Konjić - štoperski par
to ko nije vidio ne zna zašto je živio

najbolja naša akcija sa postignutim golom.
Semper Fidelis