FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Kakve ovo veze ima s Borcem?
Svaki slijedeci post koji nije povezan sa temom bice obrisan!
Svaki slijedeci post koji nije povezan sa temom bice obrisan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
davno sam napisao da borcu previše fale bilibija i vranješ
ŽELJO je puno jači u drugom dijelu,što je pokao na grbavici--ipak su vam zabili 4 gola
trener vam je loš--za razliku od amara osima koji je najkvalitetniji u državi
ipak je super što se borac vratio u vrh--ali ipak ŽELJO je zasluženo osvojio duplu krrunu
i ove gluposti ovaj--onaj--kupio--prodo niđe vezze
sretno vam u evropi a i nama 

jako losa igra borca...totalno sam razocaran...znaci em sam pao tiket,igrao X2...em sam emocionalno jako povrjedjen...ne mogu da vjerujem da nisu bar bod izvukli...velez danas igrao sa 5 igraca momci ispod 21 god...
uzas... evo odoh na temu zelje da cestitam ljudima...definitivno su najbolji,zasluzuju duplu krunu...borcu zelim puno srece protiv olimpika....i da sto prije smjene marica...
uzas... evo odoh na temu zelje da cestitam ljudima...definitivno su najbolji,zasluzuju duplu krunu...borcu zelim puno srece protiv olimpika....i da sto prije smjene marica...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" $ ' ' $ $ " за освојено првенство. За ове ? " ову ? " " " ? " са " $ " то је то. " " ? $ % сте ? $ ове %, ? сте је у све " % ' не у ' & &. ? $ све се то ' ? " & $ ¥ " ? за ? " то " ? црвена ? 

Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Realno mnogo ste slabiji nego prvi dio sezone, otisli su Bilbija i Vranjes veoma vazni igraci i po meni dva najbolja igraca sto su bili u Borcu, Vranjes je otisao za pisljivih 75.000 dok za Bilbiju ne znam cifru, to pokazuje koliko vam je uprava neozbiljna, jer Borac je tada bio prvi na tabeli i borili su se za titulu a oni prodaju glavnog igraca za tako male pare, drugo doveli ste trenera koji je trenirao juniore, Jos jedna velika ne ozbiljnost uprave Borca.Ekipa koja nemoze uzeti makar bod Velezu kojem ne treba nista jer su izvan opasne zone a nemogu ni u europu, nezasluzuje titulu.
Sto se tice ovih zavjera, potplacivanje sudija,kupovanje utakmnica itd ... Manite se toga dijeco draga to je dokaz ljubomore.Sada su vam se stvari jos vise zakomplicirale jer Siroki se priblizio samo na 2 boda, a ne treba zaboraviti da Siroki u pet utakmnica ima 4 pobijede i 1 remi i u odlicnoj su formi, i ako ne volim ni vas ni Siroki posto ne dozivljavate ovu drzavu(BiH) vasom ipak bi vise volio da Siroki bude drugi i ako ce te i vi u Europu svakako ali Siroki je u ovom trenutku dosta kvalitetni od vas i bolje bi se pokazali u Europi.
Pozdrav.
Sto se tice ovih zavjera, potplacivanje sudija,kupovanje utakmnica itd ... Manite se toga dijeco draga to je dokaz ljubomore.Sada su vam se stvari jos vise zakomplicirale jer Siroki se priblizio samo na 2 boda, a ne treba zaboraviti da Siroki u pet utakmnica ima 4 pobijede i 1 remi i u odlicnoj su formi, i ako ne volim ni vas ni Siroki posto ne dozivljavate ovu drzavu(BiH) vasom ipak bi vise volio da Siroki bude drugi i ako ce te i vi u Europu svakako ali Siroki je u ovom trenutku dosta kvalitetni od vas i bolje bi se pokazali u Europi.
Pozdrav.
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
$ у своју управу,а " пост " је пун ". % управа - & на провјеру. ? су Европу у ? ?, " $, " ? " евро ?, ? $ " ? у ? ", " врх ? у $ $, % $ " ¥ " " & $ у $ на $ $. ... " " су вјероватно %, ? не " у $ $ " " ? $...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo dva primjera.
"Cijeli" Mostar je pričao kako je Velež prodao utakmicu Želji. Igrali su bez par "bitnih" igrača koji su suspendovani. Željo dobio, sretno, naš golman igrač utakmice. Prodato ! Case closed.
"Cijeli" Mostar je pričao kako je Velež prodao utakmicu Borcu. Igrali su bez par "bitnih" igrača koji su suspendovani uz 5 juniora u sastavu. Velež dobio. Nije prodato ? Case closed.
Toliko od mene. Pozdrav.
"Cijeli" Mostar je pričao kako je Velež prodao utakmicu Želji. Igrali su bez par "bitnih" igrača koji su suspendovani. Željo dobio, sretno, naš golman igrač utakmice. Prodato ! Case closed.
"Cijeli" Mostar je pričao kako je Velež prodao utakmicu Borcu. Igrali su bez par "bitnih" igrača koji su suspendovani uz 5 juniora u sastavu. Velež dobio. Nije prodato ? Case closed.
Toliko od mene. Pozdrav.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
U toku dana cu napisati detaljniji izvjestaj u vezi utakmice.Samo cu reci da stvari uopste nisu bile onakvim kakvim se prikazuju,ali o tom po tom.
Treci put castimo
-
- Kontakt:
Maricu odlazi debilcino jedna 

Jel Maric ijedan bod osvojio u gostima ovo proljece?starcevica je napisao/la:Maricu odlazi debilcino jedna
HSK Zrinjski Mostar
1Babilon je napisao/la:Jel Maric ijedan bod osvojio u gostima ovo proljece?starcevica je napisao/la:Maricu odlazi debilcino jedna

"" ПУТ ""
е то све % су " " навео је " 10 пута " него $ " ? & ? ове $. Наравно $ $ " ¥ са " " се ? " у европу " $ сезону, ' је важно " ? $ се ' у $ ? $ " у врху ?.? 2 - ? je napisao/la:$ у своју управу,а " пост " је пун ". % управа - & на провјеру. ? су Европу у ? ?, " $, " ? " евро ?, ? $ " ? у ? ", " врх ? у $ $, % $ " ¥ " " & $ у $ на $ $. ... " " су вјероватно %, ? не " у $ $ " " ? $...
По " је $ са $ ? % важан " ? $ ' се не - $ пажње " $ ' овог & ? $ & $,јер " ? ? $ се &, а & ' $ " ? " $ $, " " ". $ са $ ? & " ' ". & ? је $ ? пуна ?, ' & $ " $ " - " $ " сав ?.
Ту су % " ' $ " у " првог ", & се (не)/ ? ?. ", $ тренер, "... ? & " ја ? ", " & ?.
$ у & ? $ се $ " $ на /. $ се $ - се & " " на / " $ - " $ у $ " " све /.
& ¥ $ ' " ? на $ " $ ' ' " & горе. $ се $ - & " ".
АЈ &!
"" ПУТ ""
E pa ovako dragi moji,da napisem koju nakon jucerasnje utakmice.
Prvo da kazem da su vremenski uslovi bili uzasni.Dakle kisa je padala bar polovinu utakmice,i to ne nasa banjalucka kisa,vec ona mostarska,pljuscina,pracena snaznim vjetrom.Sto se terena tice,nisam bio siguran da li sam dosao na vaterpolo utakmicu,ili na fudbal.Uglavnom uslovi uopsteno za igru su bili ocajni!Iako je to smetalo i Velezu i Borcu,ipak mislim da je domaca ekipa bila u prednosti,jer su imali vremena odraditi trening na takvom terenu,i priviknuti se na ono sto ih je cekalo.
Nasa ekipa na terenu je bila bolja od Veleza!Svako ko je imalo objektivan ce to priznati,i ne dopustam da me neko uvjeri da nije tako,jer sam sve vidio svojim ocima.Velez je igrao kao u gostima,vrebao je prilike iz prekida i iz kontra napada,na kraju krajeva,tako smo i primili golove,dok je Borac imao loptu u svom posjedu i diktirao tempo.Medjutim,nasa ekipa je bila izgubljena na onakvom terenu.Dobro je poznata stvar da mi igramo igru sa kratkim pasovima,i umjesto da ona stoka od trenera promjeni taktiku,forsira nesto drugo,on je i dalje nastavio po svom,sto je zavrsavalo mnostvom ukopanih lopti,ili prejakih dugih pasova koji su poput zabice na vodi odlazile u aut ili gol aut.
Sto se golova tice,nazalost moram vam reci da je i za prvi i drugi gol kriv nas golman Susac.Ruku na srce,za drugi je kriva i odbrana malo,ali vecinu svaljujem na golmana.Prvi gol primamo iz kornera,lopta ide u peterac,Susac krece na nju,medjutim PREDOMISLJA SE i staje kao ukopan,lopta pogadja u glavu igraca Veleza koji skoro i da ne skace,i ulazi u gol.Drugi gol smo primili iz klasicne polu-kontre,igrac,cini mi se Dzafic salje loptu uz prvu stativu koju koliko ja znam treba da cuva golman?!Ili sam ja nesto umislio....
Susac-katastrofalan,kriv za oba pogotka
Zara-nista posebno
Trivunovic-imao par dobrih intervencija
Dzo-kao i uvijek
Stupar-Uz kapitena Jandrica jedina svijetla tacka,veliki plus za borbenost
Stanceski-KATASTROFA,ne zna se ko je bio gori,on ili Stevanovic,izgubio bezbroj lopti na sredini
Sakan-neprimjetan
Jandric-s obzirom,na uslove,na godine,na to da je odigrao citavu utakmicu,odlican
Stevanovic-najvece razocarenje,okliznuo se 7 puta,centrirao u korner,lezao pola utakmice u vodi,zaboravljao loptu....Ma strasno.
Kajkut i Vukelja-ne znam sta da kazem za njih,ono meni nisu napadaci.Niti jedno utrcavanje u prazan prostor.Nikakva pozrtvovanost,ne trude se ni malo,volje nigdje,zelje nigdje....
Bojic-jedini napadac koji salje loptu nazad prema svom golu.
Sudjenje je bilo dobro,nema se sta prigovoriti,nimalo tendenciozno.
Sto se trenera Marica tice,samo dvije rijeci MORONU ODLAZI!
Prvo da kazem da su vremenski uslovi bili uzasni.Dakle kisa je padala bar polovinu utakmice,i to ne nasa banjalucka kisa,vec ona mostarska,pljuscina,pracena snaznim vjetrom.Sto se terena tice,nisam bio siguran da li sam dosao na vaterpolo utakmicu,ili na fudbal.Uglavnom uslovi uopsteno za igru su bili ocajni!Iako je to smetalo i Velezu i Borcu,ipak mislim da je domaca ekipa bila u prednosti,jer su imali vremena odraditi trening na takvom terenu,i priviknuti se na ono sto ih je cekalo.
Nasa ekipa na terenu je bila bolja od Veleza!Svako ko je imalo objektivan ce to priznati,i ne dopustam da me neko uvjeri da nije tako,jer sam sve vidio svojim ocima.Velez je igrao kao u gostima,vrebao je prilike iz prekida i iz kontra napada,na kraju krajeva,tako smo i primili golove,dok je Borac imao loptu u svom posjedu i diktirao tempo.Medjutim,nasa ekipa je bila izgubljena na onakvom terenu.Dobro je poznata stvar da mi igramo igru sa kratkim pasovima,i umjesto da ona stoka od trenera promjeni taktiku,forsira nesto drugo,on je i dalje nastavio po svom,sto je zavrsavalo mnostvom ukopanih lopti,ili prejakih dugih pasova koji su poput zabice na vodi odlazile u aut ili gol aut.
Sto se golova tice,nazalost moram vam reci da je i za prvi i drugi gol kriv nas golman Susac.Ruku na srce,za drugi je kriva i odbrana malo,ali vecinu svaljujem na golmana.Prvi gol primamo iz kornera,lopta ide u peterac,Susac krece na nju,medjutim PREDOMISLJA SE i staje kao ukopan,lopta pogadja u glavu igraca Veleza koji skoro i da ne skace,i ulazi u gol.Drugi gol smo primili iz klasicne polu-kontre,igrac,cini mi se Dzafic salje loptu uz prvu stativu koju koliko ja znam treba da cuva golman?!Ili sam ja nesto umislio....
Susac-katastrofalan,kriv za oba pogotka
Zara-nista posebno
Trivunovic-imao par dobrih intervencija
Dzo-kao i uvijek
Stupar-Uz kapitena Jandrica jedina svijetla tacka,veliki plus za borbenost
Stanceski-KATASTROFA,ne zna se ko je bio gori,on ili Stevanovic,izgubio bezbroj lopti na sredini
Sakan-neprimjetan
Jandric-s obzirom,na uslove,na godine,na to da je odigrao citavu utakmicu,odlican
Stevanovic-najvece razocarenje,okliznuo se 7 puta,centrirao u korner,lezao pola utakmice u vodi,zaboravljao loptu....Ma strasno.
Kajkut i Vukelja-ne znam sta da kazem za njih,ono meni nisu napadaci.Niti jedno utrcavanje u prazan prostor.Nikakva pozrtvovanost,ne trude se ni malo,volje nigdje,zelje nigdje....
Bojic-jedini napadac koji salje loptu nazad prema svom golu.
Sudjenje je bilo dobro,nema se sta prigovoriti,nimalo tendenciozno.
Sto se trenera Marica tice,samo dvije rijeci MORONU ODLAZI!
Treci put castimo
Nekako mi ne idu zajedno tvoja ocjena da smo dominirali na terenu i ova tvoja analiza pojedinacnog ucinka gdje si se pozitivno izjasnio samo o ucinku dvojice igraca.
Ipak,hvala ti na izvjestaju.
Reci mi da li je bilo juce skandiranja podrske Dzimiju Maricu?
Reci mi da li je bilo juce skandiranja podrske Dzimiju Maricu?
Pa htio sam da kazem da smo i tako katastrofalni bili bolji na terenu,ali problem je taj sto ti mozes drzati loptu kod sebe i dominirati,a primiti 10 golova kakve smo mi primili...Dakle realizacija nula bodova,nismo konkretni i to je to.Schlager je napisao/la:Nekako mi ne idu zajedno tvoja ocjena da smo dominirali na terenu i ova tvoja analiza pojedinacnog ucinka gdje si se pozitivno izjasnio samo o ucinku dvojice igraca.
Reci mi da li je bilo juce skandiranja podrske dzimiju Maricu?
Nije bilo skandiranja Maricu,niti ce biti vise,kao sto sam vec rekao ono je bio sarkazam,mada neki od vas nikad u to nece povjerovati.Bilo je prozivanja Marica,ako ces iskreno.
Treci put castimo
OK,hvala....
Moram priznati da mi je od gubitka ovih dviju titula mnogo teze pao gubitak mog povjerenja u kvalitet nase ekipe i strucnog staba. Prosle sezone,a pogotovo jesenas,sam bio siguran da u Banjaluci gazimo,a kad idemo na stranu uvijek sam imao ocekivanja 50-50,dok sad vise ni u Banjaluci nisam nimalo siguran u pobjede a u gostima sam uvjeren u poraz i zato sam prestao davati one prognoze u kolima kada gostujemo. U goste idemo kao Rudar,Travnik,Modrica ili Zvijezda. Nadam se da ce ovaj prelazni rok donijeti drasticne promjene u strucnom stabu i igrackom kadru.
Moram priznati da mi je od gubitka ovih dviju titula mnogo teze pao gubitak mog povjerenja u kvalitet nase ekipe i strucnog staba. Prosle sezone,a pogotovo jesenas,sam bio siguran da u Banjaluci gazimo,a kad idemo na stranu uvijek sam imao ocekivanja 50-50,dok sad vise ni u Banjaluci nisam nimalo siguran u pobjede a u gostima sam uvjeren u poraz i zato sam prestao davati one prognoze u kolima kada gostujemo. U goste idemo kao Rudar,Travnik,Modrica ili Zvijezda. Nadam se da ce ovaj prelazni rok donijeti drasticne promjene u strucnom stabu i igrackom kadru.
Ne znam sta da ti kazem,ono juce stvarno nisu bili uslovi za igranje fudbala,i nije sad to prava slika,ali kako je bilo nama,tako je bilo i Velezu.Jos jedan dokaz da se sa pravim trenerom,sa pravom taktikom,sa omladincima koji ginu i dave se u vodi i blatu za dres svog kluba,moze pobijediti bilo ko.Trenutno ovakvi kakvi smo,treba da budemo srecni sto smo drugi na tabeli,i moliti boga da nas Siroki ne stigne!A prisao je opasno blizu...Schlager je napisao/la:OK,hvala....
Treci put castimo
Ma to vise nije toliko ni vazno,drugi ili treci,skoro svejedno...
Zbog ovog poljuljanog povjerenja u trenera i tim,plasim se blamaza na ove zadnje dve utakmice u Sarajevu...nadam se da nisam u pravu.
Zbog ovog poljuljanog povjerenja u trenera i tim,plasim se blamaza na ove zadnje dve utakmice u Sarajevu...nadam se da nisam u pravu.
Jos jedna stvar,koliko sam cuo,nema nista od izgradnje sjevera i juga...Mislim da treba sacekati da vidimo pravo lice uprave sad u pauzi,a tu prvenstveno mislim na stadion i pojacanja,i jos nesto jako bitno na zadrzavanje nekih igraca,i ne dopustanje da odu,dakle tim se ne smije rasipati.Ako se tu dobro pokazu ja im skidam kapu,ali bojim se sve...Sto se trenera tice,sad je vec gotovo sve,mislim da ga pedala ceka cim odigramo zadnje kolo.
Treci put castimo
Morate bar jednu iza gola tribinu napravit za gostetatamata je napisao/la:Jos jedna stvar,koliko sam cuo,nema nista od izgradnje sjevera i juga...Mislim da treba sacekati da vidimo pravo lice uprave sad u pauzi,a tu prvenstveno mislim na stadion i pojacanja,i jos nesto jako bitno na zadrzavanje nekih igraca,i ne dopustanje da odu,dakle tim se ne smije rasipati.Ako se tu dobro pokazu ja im skidam kapu,ali bojim se sve...Sto se trenera tice,sad je vec gotovo sve,mislim da ga pedala ceka cim odigramo zadnje kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.