Stomak me zaboli.let3 je napisao/la:
Sabljo naša britkasamo nastavi pumpati komplekse niže vrijednosti papcima. Neka pjene i neka ti prave besplatnu reklamu.
Satraše sami sebe levati smarajuci se sa Sabljom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stomak me zaboli.let3 je napisao/la:
Sabljo naša britkasamo nastavi pumpati komplekse niže vrijednosti papcima. Neka pjene i neka ti prave besplatnu reklamu.
Satraše sami sebe levati smarajuci se sa Sabljom
Nisam ni tuzlak ni zenicanin ali haj se ti okreni brato pogledaj ima li iko iza tebelet3 je napisao/la:
tuzlaci i zenicani....da li i vi osjecate, isto što i ja
ma kostobrani su radi sigurnosti ako uleti sam sebi klizeciProbisvjet je napisao/la:Stomak me zaboli.let3 je napisao/la:
Satraše sami sebe levati smarajuci se sa Sabljom![]()
Pa vidi bolan, stavio i kostobrane.
![]()
![]()
Ne bi me cudilo da u slijedecoj utakmici stavi sebi kapitensku traku.
dobro si nahuškao ove tuzlanske i zenicke kerove na nasjoker90 je napisao/la:Ljubomora cista..Sve bi dali ovi sto ga pljuju da i oni imaju ovakvu ljudsku gromadu na celu kluba.
ooo vrijedjanja su tu...inteligentno,nema sta,slika i prilika svog treneralet3 je napisao/la:dobro si nahuškao ove tuzlanske i zenicke kerove na nasjoker90 je napisao/la:Ljubomora cista..Sve bi dali ovi sto ga pljuju da i oni imaju ovakvu ljudsku gromadu na celu kluba.
![]()
tu ti se ipak mora odati respekt
Bjeri ba, sta si nervozan!let3 je napisao/la:dobro si nahuškao ove tuzlanske i zenicke kerove na nasjoker90 je napisao/la:Ljubomora cista..Sve bi dali ovi sto ga pljuju da i oni imaju ovakvu ljudsku gromadu na celu kluba.
![]()
izvini, ali ja nikoga nisam vrijeđao, niti koga imenovao, niti koga citirao od vas tuzlaka - vec sa JoCkerom muhabetim....druga je stvar što se sami prepoznajete u moj postusolinas je napisao/la:ooo vrijedjanja su tu...inteligentno,nema sta,slika i prilika svog treneralet3 je napisao/la:dobro si nahuškao ove tuzlanske i zenicke kerove na nasjoker90 je napisao/la:Ljubomora cista..Sve bi dali ovi sto ga pljuju da i oni imaju ovakvu ljudsku gromadu na celu kluba.
![]()
Ko je prvi poceo? Jel sablja sa svojim govorom o zemljoradnickoj zadruzi? Sablja je poceo!let3 je napisao/la:dobro si nahuškao ove tuzlanske i zenicke kerove na nasjoker90 je napisao/la:Ljubomora cista..Sve bi dali ovi sto ga pljuju da i oni imaju ovakvu ljudsku gromadu na celu kluba.
![]()
ma jaštajoker90 je napisao/la:Nikog ja nisam nahuskao, a nisam vala ni zapoceo ovo za Mulalica danas. Jednostavno je svima smijesno ovo sto radi i to je to.
Jbg reci od koje tekme. Moze to biti i od Podgrmeca.juskowiak je napisao/la:Sto smori ovaj probisvjet sa ovim glupim slikama. Daj brato potrudi se malo ili ohani![]()
Slinaš ma uzimamo 7 bodova u te 3 tekme minimalno ne sekiraj se![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.