BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)

- Donnie Darko
- Kontakt:

- hakkaDunne
- Kontakt:
I mi smo Kipar. HahahaZgemboAdislic je napisao/la:Svako hoce Sloveniju, ali ne treba ipak zaboravit da je za razliku od nas Slovenija nesto uradila u barazu: Izbacili su Rusiju za mjesto u svjetskom prvenstvu.

Bosnian all the way!1921!
Druze,iduca coca-cola Top 20Donnie Darko je napisao/la:Nmg da vjerujem da smo dostigli taj nivo da smo najskuplja i najbolje rangirana ekipa u baražu
NapredujemoDonnie Darko je napisao/la:Nmg da vjerujem da smo dostigli taj nivo da smo najskuplja i najbolje rangirana ekipa u baražu

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- hakkaDunne
- Kontakt:

Slovenija, Norveška, Danska. Njih tri pa koja god.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti IzraelhakkaDunne je napisao/la:I mi smo Kipar. HahahaZgemboAdislic je napisao/la:Svako hoce Sloveniju, ali ne treba ipak zaboravit da je za razliku od nas Slovenija nesto uradila u barazu: Izbacili su Rusiju za mjesto u svjetskom prvenstvu.

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hakkaDunne
- Kontakt:
U Sloveniji Kampl, Iličić, Kurtić, Birsa.
U Norveškoj Elyounoussi, Odegaard, Elabdellaoui, Nordtveit, Tettey.
U Irskoj Keane, Long, McGeady, O'Shea.
Potencijalne opasnosti.
Al i oni trebaju znati da mi imamo Pjanića, Lulića, Džeku, Begu, Đurića, Štilića, Hodžića, Spahića, Šunjića... Ipak jbg, klupski smo najjači od svih nenosioca.

Po meni bi najbolje bilo da protiv nje igramo.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

Ni meni nije jasnoMiskeee10 je napisao/la:Sta ovo Medunjanin želi izbjeći Sloveniju![]()
Po meni bi najbolje bilo da protiv nje igramo.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije bitno da li ce nas njihovi navijaci podcjenit. Nego sta misle sami igraci i selektor protivnika.samocelik je napisao/la:To samo može biti jedan veliki plus za nas i ništa više.Nema ništa ljepše nego kad te protivnik podcjeni kao Španci na Mestalji ili Belgijanci u GenkuKeenan.- je napisao/la:Mene nervira to sto smo, zbog loseg pocetka kvalifikacija izgubili na "rejtingu" pa umjesto da nas izbjegavaju vecina navijaca drugih reprezentacija nas cak i prizeljkuju i potcijenjuju.
Sve to treba uzeti u obzir.Sjetimo se kako su Rusiju izmasakrirale sudije,ako neko misli da je bilo slucajno grdno se vara.
Hoćeš reći da će Slovencima namjestiti EP?Fidelis je napisao/la:Slovenci vladaju sudijskom organizacijom,plus muljatori su svjetskog kalibra.
Sve to treba uzeti u obzir.Sjetimo se kako su Rusiju izmasakrirale sudije,ako neko misli da je bilo slucajno grdno se vara.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Fuck Society
Velike su sanse.Ako budu mogli jer nekad ni sudija ne moze pomoci.FaraonTM je napisao/la:Hoćeš reći da će Slovencima namjestiti EP?Fidelis je napisao/la:Slovenci vladaju sudijskom organizacijom,plus muljatori su svjetskog kalibra.
Iskreno,ja nisam siguran da je Slovenac i sad predsjednik sudijske organizacije ali znam da je bio.
Budimo iskreni,nista sto se u nedjelju izvuce nece biti slucajno,ostavljeno je pet dana da se to fino poslozi.
Ja sam recimo siguran da ce Svedska biti favorizirana i da ce dobiti najlakseg protivnika,vidjet cemo da li ce to biti Slovenija kao objektivno najslabija.Ako ne bude meni dovoljno za sumnju da Janezi nesto muljaju

- hakkaDunne
- Kontakt:
KOME SMETA JAK DAMIR SKOMINA I NJEGOVO MUĆKANJE DA SLOVENIA OSVOI EVROPSKO PRVIJENSTVO?Fidelis je napisao/la:Velike su sanse.Ako budu mogli jer nekad ni sudija ne moze pomoci.FaraonTM je napisao/la:Hoćeš reći da će Slovencima namjestiti EP?Fidelis je napisao/la:Slovenci vladaju sudijskom organizacijom,plus muljatori su svjetskog kalibra.
Iskreno,ja nisam siguran da je Slovenac i sad predsjednik sudijske organizacije ali znam da je bio.
Budimo iskreni,nista sto se u nedjelju izvuce nece biti slucajno,ostavljeno je pet dana da se to fino poslozi.
Ja sam recimo siguran da ce Svedska biti favorizirana i da ce dobiti najlakseg protivnika,vidjet cemo da li ce to biti Slovenija kao objektivno najslabija.Ako ne bude meni dovoljno za sumnju da Janezi nesto muljaju
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šuti, sad će ti reći da nisi svoj čovjek i da ne razmišljaš svojom glavom.FaraonTM je napisao/la:Ja nikako ne vjerujem u te teorije zavjere.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alipasino, AmirBvB, Anoniman, Balorda, Beduin, Biscione, Blackwargreymon, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, darker10, deda, denza, Dinhooo, dzemil, exampLe., FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Hazre, Hrammm1921, Imamkarbarum, JackW, James1987, jasmin10, JimmyPage, Kaunas, L-Train, LenyYoro15, lumani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Maverick, Micron, mirsonetz, Mocvara1991, NazorUso, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Pact1921, PeppermintSA, Principatus, Proximic, riki46, Rimes87, Smaja, smajke, Soba, soxx, StevieG8, svemalim1, Sveti, Wisey, zastitaIdentiteta i 540 gostiju.