FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Naravno.
Objektivno teško da se neko nadao da ćemo ovako startovati.
Imajući u vidu da u zadnjoj liniji imamo uvijek bar jednog protivničkog igrača u svojim redovima.
Nevjerovatno koliku bi sigurnost ova ekipa dobila sa samo jednim kvalitetnim štoperom i defanzivnim veznim. Meljali bi.
Objektivno teško da se neko nadao da ćemo ovako startovati.
Imajući u vidu da u zadnjoj liniji imamo uvijek bar jednog protivničkog igrača u svojim redovima.
Nevjerovatno koliku bi sigurnost ova ekipa dobila sa samo jednim kvalitetnim štoperom i defanzivnim veznim. Meljali bi.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bertans,za Balažića ok,po meni naš najbolji defanzivac,al Vulicevic ne.Covjek je nakon povrede van forme i ne lici na sebe.Gubi se cesto u odbrani i ispada.Poprilicno dmo ranjivi po bokovima-generalno!
Subic mi izgleda dosta sigurnije i konkretnije od konkurencije uz lijevu aut liniju.
Je li istina da se Fofana vraca sa pozajmice u klub?
Subic mi izgleda dosta sigurnije i konkretnije od konkurencije uz lijevu aut liniju.
Je li istina da se Fofana vraca sa pozajmice u klub?
Mens sana in corpore sano.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Samo jedan u nizu "otpisanih bez valjanog razloga".DANTES je napisao/la:Kako smo prema njemu glupo postupali. A dečko ima kvalitet
Fofana bi odlično došao u ovom momentu.
Red je da se dobije Čukarički.
Red je da se dobije Čukarički.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Što ovo nema prenosa na arenisport ?
Navodno ih je jbalo to što je meč odložen za ponedeljakDANTES je napisao/la:Ko zna. Arene su po meni njesra..
***** vam pleme
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Nisam pratio puno Partizan ove sezone, ali je li stvarno Babovic toliki problem da navijaci uvijek sve svale na njega? A i on u svakom slucaju ispada retard sa ovakvim ispadima..Burno i ružno! Veoma ružno...
Na meti navijača, pored Uprave, kojoj su navijači sa Istoka i Zapada stadiona u Humskoj ponovo poručili da napusti klub, našao se opet Stefan Babović.
Iskusni fudbaler Partizana, za razliku od prethodnih utakmica, kada je primao uvrede i nije ih vraćao, ovaj put je "eksplodirao"!
Babović je po završetku meča krenuo ka Zapadu da se obračuna sa navijačem čije provokacije nije mogao da izdrži. Na sreću, saigrači su zaustavili besnog kapitena.
I Istok ga je dočekao uvredama, a Stefan je publici na ovom delu Partizanovog stadiona uzvratio srednjim prstom.
Poruka navijača bila je jasna: "Stefane, odlazi"!
Za razliku od ove dve tribine, Jug je pesmom i aplaauzom pozdravio Babovića. A, kada su igrači otišli u svlačionicu, navijači sa južne tribine preskočili su ogradu koja ih deli od Istoka i krenuli u obračun sa neistomišljenicima.
Policija je bila spremna, tako da su izbegnuti teži incidenti.
Bas mi je drago sto vam dobro ide u Evropi.. manja je sansa da sutnete Milinkovica

Po meni ih je najmanje 7-8 iz prve postave koje treba popljuvati prije Babovića.Čovjek se svaku utakmicu iscima,gilja trči...bori sedscile je napisao/la:Nisam pratio puno Partizan ove sezone, ali je li stvarno Babovic toliki problem da navijaci uvijek sve svale na njega? A i on u svakom slucaju ispada retard sa ovakvim ispadima..Burno i ružno! Veoma ružno...
Na meti navijača, pored Uprave, kojoj su navijači sa Istoka i Zapada stadiona u Humskoj ponovo poručili da napusti klub, našao se opet Stefan Babović.
Iskusni fudbaler Partizana, za razliku od prethodnih utakmica, kada je primao uvrede i nije ih vraćao, ovaj put je "eksplodirao"!
Babović je po završetku meča krenuo ka Zapadu da se obračuna sa navijačem čije provokacije nije mogao da izdrži. Na sreću, saigrači su zaustavili besnog kapitena.
I Istok ga je dočekao uvredama, a Stefan je publici na ovom delu Partizanovog stadiona uzvratio srednjim prstom.
Poruka navijača bila je jasna: "Stefane, odlazi"!
Za razliku od ove dve tribine, Jug je pesmom i aplaauzom pozdravio Babovića. A, kada su igrači otišli u svlačionicu, navijači sa južne tribine preskočili su ogradu koja ih deli od Istoka i krenuli u obračun sa neistomišljenicima.
Policija je bila spremna, tako da su izbegnuti teži incidenti.
Bas mi je drago sto vam dobro ide u Evropi.. manja je sansa da sutnete Milinkovica
Nisu mi jasni ali...s njima uvijek komedija

@soba je iz nekog razloga uvijek simpatisao baba.. A on je po meni meta jer je bogataško dijete
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato što je usrao svaki važan meč Partizana, što izigrava Pirla neuspješno i usporava igru tima za 400%. Zato što zauzima mjesto nekome ko bi nekada i uklizao, potrčao... zato što je uljez, jedan od nekoliko u ovom timu. Zato ne volimo Babovića.
Babović je uz Andriju i Abua najbolji igrač Partizana i to i pokazuje, samo očigledno nije najčistiji u glavi.
A izgleda da se ponavljaju najcrnji periodi Toletove vladavine, i Mažić se neobično dugo zadržao na poluvremenu u svlačionici. Ovaj put nedovoljno, ali biće bolje.
A izgleda da se ponavljaju najcrnji periodi Toletove vladavine, i Mažić se neobično dugo zadržao na poluvremenu u svlačionici. Ovaj put nedovoljno, ali biće bolje.
Da ti nije bilo babuna evropu sad igrali ne bi,sjeti se onog prvog kola kvalifikacija protiv onih gruzijaca44Bertans je napisao/la:Zato što je usrao svaki važan meč Partizana, što izigrava Pirla neuspješno i usporava igru tima za 400%. Zato što zauzima mjesto nekome ko bi nekada i uklizao, potrčao... zato što je uljez, jedan od nekoliko u ovom timu. Zato ne volimo Babovića.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Vidim da je Fofana vracen sa pozajmice.Postoji li mogucnost da bude licenciran za JSL u jesenjem djelu i da pomogne ekipi?
Msm da on nema pravo nastupa do januara.
Vazura
PODANICI I JAJARE MARŠ IZ PARTIZANA!
Vazura

PODANICI I JAJARE MARŠ IZ PARTIZANA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.