juskowiak je napisao/la:Beduin je napisao/la:Dobro si iskocio iz te vase tekije, vidis da vam je samo jedna pobjeda trebala.
Neznalice, ne saliva hodza strave, to se kosi sa Islamom. Nego, posto onaj dres sto si skinuo igracu pa ga gologuzog otjerao? Ionako od sadake zivotarite, eto od Sarajeva ste inkasirali cca 150KM (50ak navijaca X 3KM). Ne do Bog da sergija upali, bilo bi vas i 800 u Vrapcicima.

Te pare su otisle u dobrotvorne svrhe nego de mi reci jeli ovo ista klijentela iz Čevljanovića i kod vas posto vidim da je ublizu datum pa se preselili na druženje

i kad mi onaj šošon što taksira pođe pisat o seljadiji

Ono je "teferic" (shvati kako god hoces) u Cevljanovicima, kod nas je narodno kolo bez krkanluka, postujemo bosansku tradiciju.
I sta velis, imali ste WIFI '60ih godina? Yebote, ovoliko lazi i obmana jednog covjeka samo u Mostar gradu mozes vidjeti. Sad cekam Tepsijin izvjestaj, je li prodao one kapice sto je poskido sa dijasporaskih auta.
I jos me umoljava da obrisem potpis, a nalagao se da za 2 zivota je previse. U tekiji depresivni glavama mlataraju, a cata* perom i krasopisom pise molbe za pomoc, za jaci Velez i ponos Vrapcica... lapsus, cijelog svijeta i onih 202k clanova, sto na ahiretu sto na dunjaluku...
*Bader, kao jedini legitiman, ucen i skolovan insan iz reda RAje, inace zavrsio koledz zahvaljujuci kreditu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤