Danska nikako nije favorit protiv nas u najjacem sastavu.SlevinKelevra je napisao/la:
Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danska ima vrlo kompaktnu ekipu, pa kod njih Bendtner zabija stalno a znamo kakve je mizerne partije pruzao u klubovima u kojima je igrao.
Imaju dosta mladih igraca koji su veliki talenti a to su i pokazali na nedavno zavrsenom prvenstvu do 21 godine. Nekoliko igraca iz te selekcije je prebaceno u A selekciju.
Imaju dosta mladih igraca koji su veliki talenti a to su i pokazali na nedavno zavrsenom prvenstvu do 21 godine. Nekoliko igraca iz te selekcije je prebaceno u A selekciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, mi necemo biti u najjacem sastavu, barem prvu utakmicumirzatele je napisao/la:
Danska nikako nije favorit protiv nas u najjacem sastavu.

Malo gledam... Zadnja tri velika takmicenja u kojima se u Evropi igra play off po ovom sistemu (8 ekipa, nosioci):
SP 2010
Francuska- Irska
Portugal- BiH
Rusija- Slovenija
Grcka- Ukrajina
EP 2012
Portugal- BiH
Hrvatska- Turska
Irska- Estonija
Ceska- Crna Gora
SP 2014
Hrvatska- Island
Grcka- Rumunija
Ukrajina- Francuska
Portugal- Svedska
Dakle u 12 dvomeca, samo su dvije ekipe, Slovenija i Francuska prosli kao nenosioci.
- DragonGirl
- Kontakt:
Bez obaziranja na stare dane, priželjkivanja revanša ovom ili onom, glavni cilj je plasman i zato nadajmo se najlakšem protivniku, a to je u ovom slučaju Slovenija. Irska nipošto, sjećam se one utakmice od prije nekoliko godina sa njima, dobili smo hladan tuš. Danska je ipak Danska, ljudi imaju kvalitet i sigurno bi nam sa njima bilo najteže, zato što dalje i od njih. Norveška je poslije Slovenije najpoželjnija, tako da ili Slovenci ili oni i naravno, uz ozbiljan pristup, mislim da ne bi trebali imati nekih većih problema. 

Kako je krenulo oborit ćemo rekorde po nastupima u baražimaSlevinKelevra je napisao/la:Ali, mi necemo biti u najjacem sastavu, barem prvu utakmicumirzatele je napisao/la:
Danska nikako nije favorit protiv nas u najjacem sastavu.![]()
Malo gledam... Zadnja tri velika takmicenja u kojima se u Evropi igra play off po ovom sistemu (8 ekipa, nosioci):
SP 2010
Francuska- Irska
Portugal- BiH
Rusija- Slovenija
Grcka- Ukrajina
EP 2012
Portugal- BiH
Hrvatska- Turska
Irska- Estonija
Ceska- Crna Gora
SP 2014
Hrvatska- Island
Grcka- Rumunija
Ukrajina- Francuska
Portugal- Svedska
Dakle u 12 dvomeca, samo su dvije ekipe, Slovenija i Francuska prosli kao nenosioci.

Mislim da baš mi, Hrvati i Slovenci zaključno sa predstojećim baražom imamo po tri nastupa u istim. Za sada Hrvati su sva tri puta prošli (Slovenija, Turska, Island), Slovenci jednom ispali drugi put prošli (Hrvatska, Rusija) i mi oba puta ispali od Portugala

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Irsku i Dansku pod svaku cijenu izbjeci. Najradije bi Slovence, ili Norvežane.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koju ekipu od nenosioca bi Uefa najvise zeljela vidjeti na takmicenju? E, ta ekipa ce dobiti Madjare 

Danska je mutno što se tog tičeSlevinKelevra je napisao/la:Koju ekipu od nenosioca bi Uefa najvise zeljela vidjeti na takmicenju? E, ta ekipa ce dobiti Madjare

"We need to suffer. And we need to fight."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hocemo li se malo igrati pogadjanja? Dakle, pogoditi samo parove, prvi domacini nisu bitni.
Irska- Madjarska
Danska- Ukrajina
Slovenija- Svedska
Norveska- BiH
Ko pogodi sva cetiri para-
Irska- Madjarska
Danska- Ukrajina
Slovenija- Svedska
Norveska- BiH

Ukrajinu. Zbog političke situacije u Ukrajini, zbog Dinama, Shaktara i Dnjepra koji igraju bitne uloge u evropskim takmičenjima. I zbog prošlog baraža gdje dobiše Francusku 2:0 i sumnjivo ispadoše.SlevinKelevra je napisao/la:Koju ekipu od nenosioca bi Uefa najvise zeljela vidjeti na takmicenju? E, ta ekipa ce dobiti Madjare
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tek treci post, a takva fulagonzalez je napisao/la:Ukrajinu. Zbog političke situacije u Ukrajini, zbog Dinama, Shaktara i Dnjepra koji igraju bitne uloge u evropskim takmičenjima. I zbog prošlog baraža gdje dobiše Francusku 2:0 i sumnjivo ispadoše.SlevinKelevra je napisao/la:Koju ekipu od nenosioca bi Uefa najvise zeljela vidjeti na takmicenju? E, ta ekipa ce dobiti Madjare

Dance izbjeci i zaobici sto vecem krugu. Jak su kolektiv i svaka druga utakmica im je na nivou. Gledao sam ih protiv Portugala a i Portugal u najjacem sastavu nije im mogao parirati osim sretan gol Moutinha, izgubili su 1-0 al su vise pokazali zrelosti nego od norvezana kad su otresli hrvate 2-0, mislim da bi nas taj sastav sa CR7, nanijem, bernardo silvom, moutinhom silovao.
Irce sam gledao protiv poljske, bore se i trce ko nadrogirani ali manjak tehnike i relativno lako im je zaprijetiti golu sto sam uocio. Tu bi mozda mogli nesto kad bi sredili sredinu- mora to puno bolje od sinoc prikazanog.
Slovenija je za mene enigma - gledao sam ih protiv svicaraca dadose lagano dva gola e zatim kolaps, bilo bi i tu problema ali oni i norvezani su sigurno laksi protivnici od Danaca i Irske.
Irce sam gledao protiv poljske, bore se i trce ko nadrogirani ali manjak tehnike i relativno lako im je zaprijetiti golu sto sam uocio. Tu bi mozda mogli nesto kad bi sredili sredinu- mora to puno bolje od sinoc prikazanog.
Slovenija je za mene enigma - gledao sam ih protiv svicaraca dadose lagano dva gola e zatim kolaps, bilo bi i tu problema ali oni i norvezani su sigurno laksi protivnici od Danaca i Irske.
Zadnja izmjena: knabs, dana/u 14 okt 2015, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Medunjanin rece ne zeli Sloveniju u barazu ? Da se nije malo zbunio ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moja prognoza:
Mađarska - Slovenija;
Svedska - Danska;
Norveška - Ukraina;
BiH - Irska;
Mađarska - Slovenija;
Svedska - Danska;
Norveška - Ukraina;
BiH - Irska;
Vidi fakat!!SlevinKelevra je napisao/la:Tek treci post, a takva fulagonzalez je napisao/la:Ukrajinu. Zbog političke situacije u Ukrajini, zbog Dinama, Shaktara i Dnjepra koji igraju bitne uloge u evropskim takmičenjima. I zbog prošlog baraža gdje dobiše Francusku 2:0 i sumnjivo ispadoše.SlevinKelevra je napisao/la:Koju ekipu od nenosioca bi Uefa najvise zeljela vidjeti na takmicenju? E, ta ekipa ce dobiti MadjareUkrajina je nosioc.

Nejse, Ukrajina će dobiti najslabijeg nenosioca, dakle Sloveniju. Obrazloženje ostaje.
Totalno nebitnoinvincible1921 je napisao/la:Shooter je napisao/la:Vrijednost ekipa u barazu po transfermarktu.
Nosioci
Nenosioci
Da rezimiramo, mi smo po rankingu najbolje plasirana reprezentacija sa najboljim koeficijentom medju 8 ekipa. Takodjer smo i najvrijednija ekipa a ujedno i jedina reprezentacija od 8 koja je igrala na prethodnom svijetskom prvenstvu.
Statisticki bi trebali biti najveci favoriti i ekipa koji bi ovi podredjeni da izbjegnu. Sad je li takva situacija, pitanje je...
JBT MAĐARI VRIJEDI 20 MILIONA...kod ukrajinaca Konpljanka i Jarmolenko ko pola repke, mada i kod nas nije drugacije

Ukraina - Norveska
Mađarska - Danska
Svedska - Slovenija
Bosna - Irska
Napisi na kamen.
Mađarska - Danska
Svedska - Slovenija
Bosna - Irska
Napisi na kamen.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Mađarska - IrskaSlevinKelevra je napisao/la:Hocemo li se malo igrati pogadjanja? Dakle, pogoditi samo parove, prvi domacini nisu bitni.
Irska- Madjarska
Danska- Ukrajina
Slovenija- Svedska
Norveska- BiH
Bosna i Hercegovina - Slovenija
Svedska - Danska
Ukrajina - Norveška

dajte nam ove norveške drvosjece

Samo da prvu tekmu ne popušimo i Spahića i ŠunjuElegant je napisao/la:Ovo ce biti problem.FaraonTM je napisao/la:Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.