Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ne volim Ognjena i ne bih ga uopce zvao da sam na Mesinom mjestu ali za sinocnju predstavu nije on kriv. Pa polovina nije mogla vjerovati da ce on igrati DM vec su mislili da je Stojan u pitanju. Mogu mislit sta bi pisali vecina nas ukljucujuci i mene da ga je prethodnik stavio da igra DM. Ja sam stekao dojam da Mesa voli Ognjenov stil igre i ocekivao sam ga umjesto Sunjica na ovoj utakmici ali na mjestu DM ni u ludilu nisam to mogao ocekivati. Navijaci stalno potenciraju onu Vranjesovu genijalnost. Ipak sam je tome kriv i ima da suti. Bojim se samo da on ne unese kakav razdor u ekipu. Sto se njega tice sam pao sam se ubio.
Ako se sjećaš, Medunjanin je to isto uradio u prvih osam minuta, brojao sam, i pet minuta kasnije zabio golčinu. Ima on mjesta u rosteru, ali ovako ga ne možemo koristiti, kad na to dodamo nesuglasice u ekipi koje sigurno postoje, sinoć je bilo jasno - on je višak.DonCorleone je napisao/la:Slazem se da ga Mesa nije trebao ni postavljati, ni vamo, ni tamo, ali je problem i u tome da ni kod Kiprana ne bi imao mjesta kada onako igra kao juce, u roku od 45 minuta 4! puta doda protivniku loptu u noge, sto glavicom, sto nogicom.
Mislim da bi Hadžić odigrao mnogo bolje i sinoćnja egzibicija sa Ogijem je samo potvrdila činjenicu da je u ovakvim situacijama Hadžić jedina ispravna zamjena za Bešića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, situacija medju igracima nije idealna, a Fanatikosi samo komplikuju stvar sa svojim glupim transom. 

Jest dok se ne isproba Grahovac..Virtu4l je napisao/la:Ako se sjećaš, Medunjanin je to isto uradio u prvih osam minuta, brojao sam, i pet minuta kasnije zabio golčinu. Ima on mjesta u rosteru, ali ovako ga ne možemo koristiti, kad na to dodamo nesuglasice u ekipi koje sigurno postoje, sinoć je bilo jasno - on je višak.DonCorleone je napisao/la:Slazem se da ga Mesa nije trebao ni postavljati, ni vamo, ni tamo, ali je problem i u tome da ni kod Kiprana ne bi imao mjesta kada onako igra kao juce, u roku od 45 minuta 4! puta doda protivniku loptu u noge, sto glavicom, sto nogicom.
Mislim da bi Hadžić odigrao mnogo bolje i sinoćnja egzibicija sa Ogijem je samo potvrdila činjenicu da je u ovakvim situacijama Hadžić jedina ispravna zamjena za Bešića.
This time next year we'll be millionaires.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Ognjen Vranješ
Grupa kretena koja misli da su neko bitno jaje. Dok navijaju nisu losi ali kad počnu da guraju nos gdje im nije mjesto mogao bi razapeti. I kakvo samo seljačko ponašanje pojedini imaju da te bude stid pored njih.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, situacija medju igracima nije idealna, a Fanatikosi samo komplikuju stvar sa svojim glupim transom.
I misle da mogu pričati u ime svih nas.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- DonCorleone
- Kontakt:
Medunjanin posjeduje odredjen kvalitet, ima strasan sut i dosta sigurno direktno, kratko dodavanje, to je protiv ekipa tipa Kipar jako dobro oruzije, dje moras smiriti igru. Protiv ekipa koje su toliko dobre da mogu nametnuti uvijek svoj tempo igre, je on nazalost igrac manje na terenu, jer se sporo krece i igrac ga jednostavno pretrci bez nekog napora.Virtu4l je napisao/la:Ako se sjećaš, Medunjanin je to isto uradio u prvih osam minuta, brojao sam, i pet minuta kasnije zabio golčinu. Ima on mjesta u rosteru, ali ovako ga ne možemo koristiti, kad na to dodamo nesuglasice u ekipi koje sigurno postoje, sinoć je bilo jasno - on je višak.DonCorleone je napisao/la:Slazem se da ga Mesa nije trebao ni postavljati, ni vamo, ni tamo, ali je problem i u tome da ni kod Kiprana ne bi imao mjesta kada onako igra kao juce, u roku od 45 minuta 4! puta doda protivniku loptu u noge, sto glavicom, sto nogicom.
Sto se tice Vranjesa, tu je stvar jasnija, barem po meni. Nema kvalitet ni protiv jedne vrste ekipe. On je notoricno nesiguran, neovisno o poziciji koju igra.
Hadzic, nekvalitetan kakav jeste, je opet vise uigran sa ekipom, zna suzbiti napad i jaci je u organizaciji vlastitog napada od Vranjesa, stim da je svaki igrac jaci u ozganizaciji napada od Vranjesa, jer ovaj prvenstveno salje lopte protivniku u noge na sredini terena. Izgleda da se u odbrani njegova nesigurnost manje primjecuje nego na sredini terena, drugo objasnjenje ne vidim trenutno.
Mesa je sa Vranjesom pogrijesio, postojale su daleko bolje alternative, slazem se. Na kraju krajeva, kada je vec pri kraju utakmice gurnuo Vranjesa na lijevog beka, mogao je to u samom startu uraditi i Zukanovica staviti na zadnjeg veznog, ima li bi od samog pocetka smirenu, a ne haoticnu sredinu terena. Zukanovic je kvalitetom daleko ispred svih ostalih zadnjih veznih kada Besic nije alternativa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Opet se slazemoDonCorleone je napisao/la:Mesa je sa Vranjesom pogrijesio, postojale su daleko bolje alternative, slazem se. Na kraju krajeva, kada je vec pri kraju utakmice gurnuo Vranjesa na lijevog beka, mogao je to u samom startu uraditi i Zukanovica staviti na zadnjeg veznog, ima li bi od samog pocetka smirenu, a ne haoticnu sredinu terena. Zukanovic je kvalitetom daleko ispred svih ostalih zadnjih veznih kada Besic nije alternativa.

Još samo na centarfora da ga stavimo pa da svi vide da treba letiti iz reprezentacije. Frajer je najlošiji stoper u ekipi, ubjedljivo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gledam reprizu i čovjek je u prvih 10 minuta presjekao i ukrao jedno 5-6 lopti, to je bila zamisao Meše.Naravno da on neće graditi napad i zato je tu dodao Medunjanina.Meša je budala što se ovih rokada tiče.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mesa kao da se inati sa ovim likom navijacima (posebno Fanatikosima koji zele njegov odlazak). Da odigra najbolju utakmicu u repki, on vise nebi trebao dobivati poziv, sad su svi igraci to ostavili po strani i u glavi jim je bilo samo da se domognu barazu, ali kad krenu kola nizbrdo kao protiv Egipta sve ce ovo doci na plano. Definitivno se stice dojam, da ga vecina igraca ne tolerise vise zbog te tetovaze i zasto onda remetiti mir u svlacionici?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Nerminovic
- Kontakt:
Dzaba vam, nula od covjeka a ima muda sto jest jest samo sto to nece jos dugo trajati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma Ogi je kvalitetan stoper bez ikakve sumnje, ali onaj potez mu polako zatvara vrata, za sada vrata prve postave a kasnije vjerujem i reprezentacije.FaraonTM je napisao/la:Još samo na centarfora da ga stavimo pa da svi vide da treba letiti iz reprezentacije. Frajer je najlošiji stoper u ekipi, ubjedljivo.
Ovo što sam rekao zaista nema nikakve veze sa tetovažom, to mi nije ni na kraj pameti bilo. Ja sam još u vakat dok ga je Samaras otresao govorio kako je momak prosječan igrač al' te mlad te ovo te ono... Uglavnom nikad od njega ne postade igrač a prije 3 godine mu se predviđala sjajna karijera, sada je trebao nastupati pa brat bratu u Premiershipu.Momciluk je napisao/la:Ma Ogi je kvalitetan stoper bez ikakve sumnje, ali onaj potez mu polako zatvara vrata, za sada vrata prve postave a kasnije vjerujem i reprezentacije.FaraonTM je napisao/la:Još samo na centarfora da ga stavimo pa da svi vide da treba letiti iz reprezentacije. Frajer je najlošiji stoper u ekipi, ubjedljivo.
Lošiji od svih naših stopera (Šunjić, Spahić, Bičakčić, Cocalić, Aničić, Zukanović) jedino da ga se gura na desnog beka mada i tu je kita od igrača što je više puta pokazao, po meni čisti višak. Profil igrača kakvih već imamo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- PitarBordo
- Kontakt:
To je to otprilike. Ono što se povikivalo tokom utakmice protiv Velsa Vranješu mnogo više govori o Fanaticosima nego o Vranješu.Tracy3McGrady je napisao/la:Grupa kretena koja misli da su neko bitno jaje. Dok navijaju nisu losi ali kad počnu da guraju nos gdje im nije mjesto mogao bi razapeti. I kakvo samo seljačko ponašanje pojedini imaju da te bude stid pored njih.
Samo Saraj'vo.
Slažem se.Tracy3McGrady je napisao/la: Grupa kretena koja misli da su neko bitno jaje. Dok navijaju nisu losi ali kad počnu da guraju nos gdje im nije mjesto mogao bi razapeti. I kakvo samo seljačko ponašanje pojedini imaju da te bude stid pored njih.
Da im treba čestitati što prate sve reprezentativne selekcije, treba i sva im čast, ali u isto vrijeme na osnovu toga sebi uzimaju previše za pravo, previše. Nevezano za Vranješa, nije im prvi put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
PitarBordo je napisao/la:To je to otprilike. Ono što se povikivalo tokom utakmice protiv Velsa Vranješu mnogo više govori o Fanaticosima nego o Vranješu.Tracy3McGrady je napisao/la:Grupa kretena koja misli da su neko bitno jaje. Dok navijaju nisu losi ali kad počnu da guraju nos gdje im nije mjesto mogao bi razapeti. I kakvo samo seljačko ponašanje pojedini imaju da te bude stid pored njih.
Potpuno kontraproduktivno, al nemozes ti to kretenima objasniti

Ne mogu se sjetit vise ni jedne njegove greske posle te situacije sa Samarasom, cak se i u toj utakmici sabrao i do kraja dobro odigrao.FaraonTM je napisao/la:Ovo što sam rekao zaista nema nikakve veze sa tetovažom, to mi nije ni na kraj pameti bilo. Ja sam još u vakat dok ga je Samaras otresao govorio kako je momak prosječan igrač al' te mlad te ovo te ono... Uglavnom nikad od njega ne postade igrač a prije 3 godine mu se predviđala sjajna karijera, sada je trebao nastupati pa brat bratu u Premiershipu.Momciluk je napisao/la:Ma Ogi je kvalitetan stoper bez ikakve sumnje, ali onaj potez mu polako zatvara vrata, za sada vrata prve postave a kasnije vjerujem i reprezentacije.FaraonTM je napisao/la:Još samo na centarfora da ga stavimo pa da svi vide da treba letiti iz reprezentacije. Frajer je najlošiji stoper u ekipi, ubjedljivo.
Lošiji od svih naših stopera (Šunjić, Spahić, Bičakčić, Cocalić, Aničić, Zukanović) jedino da ga se gura na desnog beka mada i tu je kita od igrača što je više puta pokazao, po meni čisti višak. Profil igrača kakvih već imamo.
Upitno da li je losiji od Bicakcica(moje misljenje je da nije), isto vazi za Anicica, a cak i od Sunjica moze bolje posluziti u nekim utakmicama.. Zasad je Spahic ispred njega, i Cocalic(mada ni on sigurno nece biti u prvih 11 dok ne predje u jaci klub, a kada se to desi bit ce neizostavan clan prvih 11) i Sunjic u vecini utakmica. Znaci tu je on sad 3-4 stoper i definitivno nam treba na klupi, Spahic ce se poslije Eura oprostit a nadam se da ce nam nakon toga stoperski par ciniti Cocalic-Zukanovic, nakon njih na klupi prvi izbor Sunjic, a Vranjes po kvaliteti ravnopravan sa ostalima ali bojim se da mu onaj sat na ruci otkucava i da ce otkucati ubrzo ako ne napravi neki veliki potez u karijeri.
Kakve ti pizdarije pises. Cuj Cocalic ispred Sunjica...
Mene sramota sta pises

Nisam rekao da je trenutno ispred njega, ali ce biti cim promijeni klub.. a i sad je bolji igrac definitivno.
Ma bilo je uvijek neke doze nesigurnosti kod njega. Istina poslije te tekme sa Grčkom nije on puno ni igrao. Odigrao protiv Litvanije, Slovenije i Grčke pa onda ogromna pauza do Obale ili Meksika u pripremama za SP gdje je bio baš loš po meni. Protiv Belgije loš, protiv Kipra loš. Jedina prolazna ocjena mu je Izrael. Uglavnom kada poredimo njega i Bičakčića, Ermin je po meni uvijek bio i više nego korektan u svakoj tekmi za reprezentaciju samo što njega raja gleda kroz prizmu one tekme protiv Argentine na SP gdje je bio loš, al' to je po meni kao prvo greška Sušića što ga je rovitog stavljao u tako važnoj utakmici.Momciluk je napisao/la:
Ne mogu se sjetit vise ni jedne njegove greske posle te situacije sa Samarasom, cak se i u toj utakmici sabrao i do kraja dobro odigrao.
Upitno da li je losiji od Bicakcica(moje misljenje je da nije), isto vazi za Anicica, a cak i od Sunjica moze bolje posluziti u nekim utakmicama.. Zasad je Spahic ispred njega, i Cocalic(mada ni on sigurno nece biti u prvih 11 dok ne predje u jaci klub, a kada se to desi bit ce neizostavan clan prvih 11) i Sunjic u vecini utakmica. Znaci tu je on sad 3-4 stoper i definitivno nam treba na klupi, Spahic ce se poslije Eura oprostit a nadam se da ce nam nakon toga stoperski par ciniti Cocalic-Zukanovic, nakon njih na klupi prvi izbor Sunjic, a Vranjes po kvaliteti ravnopravan sa ostalima ali bojim se da mu onaj sat na ruci otkucava i da ce otkucati ubrzo ako ne napravi neki veliki potez u karijeri.
Da ne poredimo klubove i lige gdje igraju jedan i drugi...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.