RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Željovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Željovac » 16 maj 2010, 00:41

Kako sam samo zadivljen igračima Veleža! Desetkovani su pobijedili Borac glatko u utakmici koja im rezultatski nije mnogo značila. I sve to uz ogroman pritisak velikog broja svojih navijača, koji svi redom znaju da ti momci prodaju utakmice. Tako mi je drago što su takvima začepili usta, da vam ne mogu opisati. Uvijek kod nas svako sve zna, pa je baš lijepo vidjeti i poraz takvih sveznadara. U svakom slučaju, SVAKA ČAST igračima Veleža koji su uspjeli trijumfovati u takvoj atmosferi. VELEMANGUPSKI!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 maj 2010, 00:44

Steta sto nema velez nekog jakog sponzor, uz par pojacanja i bolje plate mogli bi i do titule slijedece sezone!
Volim te Zeljo!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 maj 2010, 00:56

Mostarci svaka cast na pobjedi i nadam se da sada vidite razliku izmedju Zelje i Borca.
Konsolidujte redove i dajte borbu za prvaka dogodine aBd
Cuva Bog Zelju svog!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2010, 10:08

Svaka čast Veležovoj mladosti. Ono je jučer bio pravi dokaz da rođeni imaju itekako veliku budućnost i to u svojoj djeci. Pa ljudi jučer su skoro bili sve juniori. Ja sam od većine stariji. Ovo je veliki dobitak. Samo treba zadržati Hadžiju, Amera, Džafu i ostale, te ići naredne godine prema samom vrhu. Tana nakon ovoga jučer sigurno ostaje, samo još da uđu neki poznati ljudi u upravu i eto akobogda rezultata. Oni koji su mislili da će biti 2 za Borac nek se malo ušute. O namještaljci ni govora, sve je bilo korektno od strane Veleža. Nakon Modriče krenuti odmah u razgovore o budućnosti kluba. Što prije to bolje. Vozdra rođeni....

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 maj 2010, 10:11

HVALA ROĐENI !!!
svoj ti pos'o !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 maj 2010, 10:12

Samo da nam se ne propije ova omladina u ekipi :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 maj 2010, 10:30

respect...

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 16 maj 2010, 10:38

Opet je osmijeh na licu.
:mrgreen:
Rođeni

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 maj 2010, 11:51

Samo mi je drago zbog nasih domacih igraca koji su vecinom mladici i nemaju preko 21 godine koliko ja mislim i nek su svima zacepili usta kako je prodata utakmica.
Opet ponavljam,Tanu ostavit po bilo koju cijenu i pustit ga da radi a mi navijaci bi se malo mogli organizovat pa da i mi uskocimo u pomoc u ovoj recesiji pa da i mi molimo neke privatnike,poznate ljude da udju u upravu ili predsjednistvo Veleza.Treba napravit neki sastanak sa Tanom,Pikom i ko jos ima u klubu pa ako treba da organizovano idemo pred pojedine firme da se pomogne Velezu.
Imamo mi domacih igraca ali ih treba zadrzat uz nekoliko starijih i 3-4 pojacanja ali istinska pojacanja
Mislim da Velez i Red Army to mogu zajedno

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 maj 2010, 13:08

Eh, da napisem i ja koju, odnosno da se zahvalim sto sam konacno zadovoljan jednom tekmom ove godine. Stalno sam govorio da nismo nikog "zgazili" ove godine, i doceka i ja taj ceif :D Nijedne kapi kise i vjetra u lice mi nije zao, jer sam vido juce onu moc, onu snagu, ono nesto sto samo mi imamo i sto nam ne mogu uzeti ni slabi uslovi ni za prvi tim, ni za omladinski pogon i nista drugo. Vidjeti nase momke kako 90 minuta traze loptu i zovu da im se baci, vidjeti Jazvina kako "jede" travu, vidjeti Mirzu kako se sa Kodrom seta kroz jaku odbranu Borca, i na kraju vidjeti Osmanagica kako u 90toj minuti krade loptu Borcevom stoperu u petercu na 2:0, je ono zbog cega smo najveci i najjavi klub na ovoj planeti :D
Jednu jedinu utakmicu citave sezone sam trazio da odigramo dobro, i na kraju mi je podare oni koji su citavu godinu bili u drugom planu zbog nekih poznavalaca fudbala u BiH. Iako ove stare igrace postujem i zahvalan sam im, i mislim da im se traba naci mjesto u klubu, ali vise ne na terenu nego oko njega. Iduce sezone ne da trazim, nego ZAHTJEVAM da vidim u prvih 11, Mirzu, Jazvina, Alicica, Kodru, Asima kao kapitena...Ako slucajno ode Asim negdje, samo jedan smije da bude kapiten ma sta god RA i citav Mostar pricao, a to je Mirza Cemalovic. Dzafa odlicno, kakav velemajstorski gol, kao Federer u tenisu. Osmanagica necu ni da pominjem, jer to i ne trebam, reci sta zelis da ostanes, ako se moze, mora se ispuniti, a ako ipak odlucis da ides, opet i hvala na svemu od srca.
Ono sto je najbitnije, sa obzirom na sve, zadovoljan sam sezonom, sesti na kraju u ovom cirkusu od lige, bez ikakvog finansijskog duga. Bravo uprava, bravo rodjeni....
RA, u vezi one zastave sto ste je objesili, ne samo da ste propustili taj fudbal, propustili ste ono za sta dajete svoj zivot....
Iduce godine ne mislim, nego znam da smo sigurni, prezivjet cemo, i bez lokalne politike, i bez saveza, i bez starih igraca.

NEMA VECIH BOGOVA OD CRVENIH DJAVOLA !!!

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 maj 2010, 13:20

S jednom utakmicom su u stanju da nam vrate osmijeh na lice i vjeru u bolje sutra, zamislite šta bi tek s titulom. :)

Drago mi je da se Kodro napokon oporavio, predobar je on igrač za naše uslove. Što se tiče Mirze, igrao sam lopte s njim i uvjeren sam da će biti veliki igrač ali sam na početku sezone bio skeptičan jer je prerano ( 1993. godište ! ) ubačen u vatru ali eto potrudio se i pokazao nam da on to može i da vrijedi.

Znači možemo i moramo, samo se treba kaniti petljavina !!!

PONOS HERCEGOVINE !

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 maj 2010, 13:47

Heh, eto ti si igrao lopte sa njim, ja ga se sjecam, kad smo prije desetak godina isli na gostovanja, ova nasa stara ekipa, pa nam ga Pika ili Dena ubace u autobus 8-). On ovo ceka brate, on ne zna za nista drugo. Srecom, imao ga je ko gurati i pratiti, ali eto kod nas bolesnika umjesto da nam je to drago, mi pljujemo po tome. A juce smo vidjeli to na terenu po onom kijametu...Ko da je igrao sa Amerom 800 utakmica...A to, za te price o prodaji, brate ko zna da je nesto bilo neka ode i tome kaze da je prodao...Ja bih rekao da znam, a ne rekla kazala..Ta milion sam degeneka zbog Veleza primio, jedan manje vise...Eno i Tana zove da se javno kaze, ne moras otici pa reci, napisi nesto na email...Bola, doso Zeljo u nezgodnom trenutku, nezgodan dan, Velez bio u nikakvom stanju, mozda smo malo i svi mi bili slabi na Zelju jbg...dogodilo se...Ali zbog jedne tekme, dovoditi u pitanje uspjesnu sezonu, jer ona je sa uslovima koje imamo u ovoj cirkus ligu uspjesna, ma ko sta kaze, neznam :oops:
Ma u stvari svakom svacije, a meni moje...

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 16 maj 2010, 14:04

Rodjeni, iskrene cestitke na jucerasnjoj pobjedi! Pozz iz BL!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 maj 2010, 14:07

@carina:

Brate, naše ime nam ne dopušta da se zadovoljavamo ovim trenutnim plasmanom. Svjestan sam da smo se prošle sezone jedva spasili ispadanja ali ova liga dozvoljava velike preokrete, preokrete tipa danas prvak sutra se boriš za opstanak i slično, tako da me niko ne može ubjediti da mi nismo mogli u Evropu ove godine. Borac je u istoj situaciji kao i mi bio pa evo ove godine se sa Željom bori za titulu, isto smo i mi mogli.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 16 maj 2010, 14:48

Sta ste se zalozili nakon jedne utakmice????
Treba istrajati ubojkotu

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 maj 2010, 15:29

r0djeni je napisao/la:Sta ste se zalozili nakon jedne utakmice????
Treba istrajati ubojkotu
Nije se niko naložio već pričamo bezveze. Dok god KN Red Army Mostar ne odluči da se ide na utakmice, samim tim ni mene nema na utakmicama.

BOJKOT SE NASTAVLJA...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 maj 2010, 15:33

Utakmica sa Zeljom nije bila prodana,nego je nedisciplina pojedinih igraca (lokanje i ne dolasci na treninge ) ucinila svoje.Mi smo (carsijske price) "pustili" i Sarajevu i Sirokom,a kad se ,eto poklopilo sa Zeljom odmah BOJKOT. Neka mi neko objasni sta je cilj bojkota ? Otjerati iz Uprave jos ono par osoba sto se muce da Velez prezivi ? Ako i oni odu,onda cemo klub voditi ja i neki moj ne istomisljenik.Samo koliko dugo ce to trajati ? Bojim se da se sa BOJKOTOM ne postigne kontra-efekat od zeljenog.Dobro,jucer smo pobijedili pa je sve u dure,ali sta bi bilo da smo ,nedaj Boze zijanili... Rodjeni brato
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 16 maj 2010, 15:37

Ista priča kao i na rodjeni forumu. Neki korisnici su to objasnili po sto puta ali vi se ludi pravite.

Uglavnom, bojkot se nastavlja a vi i dalje razmišljajte zašto. ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 maj 2010, 18:35

Jucer je pola raje iza gola bilo na dedarskoj tribini pa ako bojkotuju sto ce na utakmici???Pola ih ne zna sta znaci bojkot i oni se javljaju na forumu da kazu nesto.Samo radite to sto radite ali nemojte mislit da tako pomazete Velezu i nemojte molim vas govorit da volite Velez jer vi dolazite na utakmice samo sto vam je neko rekao da ce biti interesantno.Ako zelite,otjerajte i ovo malo uprave sto drzi Velez zivim i sto zeli da se pojaca nekako pa kad i oni odu onda se pitajte sto nece niko da nam pomogne jer ko nam god dodje ne valja.
Velez ce ostat i bez navijaca i igraca ali on ostaje zauvijek...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 maj 2010, 18:44

BICE GUSTO je napisao/la:Utakmica sa Zeljom nije bila prodana,nego je nedisciplina pojedinih igraca (lokanje i ne dolasci na treninge ) ucinila svoje.Mi smo (carsijske price) "pustili" i Sarajevu i Sirokom,a kad se ,eto poklopilo sa Zeljom odmah BOJKOT. Neka mi neko objasni sta je cilj bojkota ? Otjerati iz Uprave jos ono par osoba sto se muce da Velez prezivi ? Ako i oni odu,onda cemo klub voditi ja i neki moj ne istomisljenik.Samo koliko dugo ce to trajati ? Bojim se da se sa BOJKOTOM ne postigne kontra-efekat od zeljenog.Dobro,jucer smo pobijedili pa je sve u dure,ali sta bi bilo da smo ,nedaj Boze zijanili... Rodjeni brato
Kako ti onda objasnjavas razliku u pristupu utakmicama protiv Borca na jednoj strani i Zrinjskog i Zelje na drugoj.
Isto tako ono veliko slavlje u svlacionicam juce ???????? Da nije kanula koja milja maraka od nekoga hajde necemo im reci ime :D :D :D ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.