BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: BiH - ? (Baraž)
Ja bi volio Irsku. Nebih bilo lijepo, pogotovo za nas navijace, dosta bi se moralo raditi i gledati neki antifudbal, ali vjerujem da Mesa zivi za takve protivnike.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Mišljenja sam da bi Norveška bila najbolji izbor. Nemojte da vas zavarava što su sinoć vodili protiv Italije i što su dobili Hrvatsku 2:0. Talijani su ih razbili rezultat ne pokazuje pravi omjer snaga, a protiv Hrvatske je zaslužena pobjeda ali nemože se oteti dojmu da su igrači Hrvatske u toj utakmici bojkotirali Kovača.
Sa Slovencima bi bilo teško imaju dva vrhunska golmana (dodduše jedan brani
) Iličić je u sjajnoj formi, tu su opasni Kampl, Berić i Kurtić plus naboj na tribinama bio bi to sve samo ne lagan meč kako neki misle.
Sa Slovencima bi bilo teško imaju dva vrhunska golmana (dodduše jedan brani

audere est facere!
- invincible1921
- Kontakt:
Sumnjam....i raja je malo "ohladila" nije ovo 98gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas, al ja mislim da bi nas bilo u Sloveniji oko 50.000 nasih navijaca - a u Madarskoj takodje neki 30.000-40.000........znaci tu bi igrali dvije domace tekme......jedino u Norveskoj i Irskoj bilo bi nas manje, mozda neki 20.000 nasih navijaca....

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Gdje god budemo igrali bit ce nas 5 hiljada minimalno i to je dovoljno da se da igracima podrska. Iako sam u tom momentu i tokom utakmice bio jako ljut jutros razmisljam i jako mi je drago sto Vedo ono nije zabio kod 1-0; ne bi smo imali priliku da vidimo (odnosno da mesa vidi) sve mane nekih igraca. Ovako smo i pobjedili a igrali katastrofalno u nekim periodima pogotovo prvog poluvremena. Bekovi jako losi. Zuka spor i definitivno je Kolasinac bolji na onoj poziciji. Zuka bi dobar bio sa Spahom na stoperu. Covjek je Dzeku strpao u dzep prije 15 dana (Sampdoria-Roma). Spaha jucer jako dobar iako smo primili 2 gola.Sunjic je dobar kad je mrtva tekma protiv tromih napadaca.
Realno sve ekipe su dobre u barazu. Bez obzira na to mislim da bi bili dobri Slovenci zbog te blizine i eventualno te dvije domace tekme. Al mislim da nisu naivni toliko i da ce uciniti sve da to sprijece. Koliko ce im uspjeti vidjet cemo (naravno ako dodje do toga). Irci jesu ovo sto svi pisu, međutim igraju nesto tipa Welsa ali nemaju Bejla. Samo nabijaju cekaju prekide itd. Mislim da bi snjima imali najvece sanse, nakon toga Norvezani. Dobro bi bilo izbjeci Dance. Oni igraju brze od svih ostalih repki, sto nama ne odgovara.
U sustini do nas je. Nadat se da ce Medunjanin odigrati koju minutu, Dzeko se oporaviti max, Kolasinac također; da nece biti izostanaka i imamo najvise bodova na ovoj ljestvici od svih repki. Treba se tako i postaviti i proci. Bas ko protriv Cipra sinoc.
Realno sve ekipe su dobre u barazu. Bez obzira na to mislim da bi bili dobri Slovenci zbog te blizine i eventualno te dvije domace tekme. Al mislim da nisu naivni toliko i da ce uciniti sve da to sprijece. Koliko ce im uspjeti vidjet cemo (naravno ako dodje do toga). Irci jesu ovo sto svi pisu, međutim igraju nesto tipa Welsa ali nemaju Bejla. Samo nabijaju cekaju prekide itd. Mislim da bi snjima imali najvece sanse, nakon toga Norvezani. Dobro bi bilo izbjeci Dance. Oni igraju brze od svih ostalih repki, sto nama ne odgovara.
U sustini do nas je. Nadat se da ce Medunjanin odigrati koju minutu, Dzeko se oporaviti max, Kolasinac također; da nece biti izostanaka i imamo najvise bodova na ovoj ljestvici od svih repki. Treba se tako i postaviti i proci. Bas ko protriv Cipra sinoc.
- invincible1921
- Kontakt:
A nasi nastupaju sve u vrhunskim ligamaWandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.

=\_1921_/=
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
To je to, ko god bioamko27 je napisao/la:Gdje god budemo igrali bit ce nas 5 hiljada minimalno i to je dovoljno da se da igracima podrska. Iako sam u tom momentu i tokom utakmice bio jako ljut jutros razmisljam i jako mi je drago sto Vedo ono nije zabio kod 1-0; ne bi smo imali priliku da vidimo (odnosno da mesa vidi) sve mane nekih igraca. Ovako smo i pobjedili a igrali katastrofalno u nekim periodima pogotovo prvog poluvremena. Bekovi jako losi. Zuka spor i definitivno je Kolasinac bolji na onoj poziciji. Zuka bi dobar bio sa Spahom na stoperu. Covjek je Dzeku strpao u dzep prije 15 dana (Sampdoria-Roma). Spaha jucer jako dobar iako smo primili 2 gola.Sunjic je dobar kad je mrtva tekma protiv tromih napadaca.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Wandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.
Ljudi na svom terenu dobise Svabe, remizirali sa Poljacima u mecu gdje su bili bolji, samo dva poraza itd itd.
Pored navedenih, tu su igraci u solidnim klubovima premierlige poput Stokea, WBA, Sotonu itd. Nisu to neke zvijezde, nego kvalitetni fudbaleri, fizicki spremni,..
Primili svega 7 golova, sto je dva manje od jedne Njemacke.
Al kome pricam.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dobri ovi Janezi, govore da bi nas dobili
A dobro, ne krivim ih, takvi smo i mi bili pred Portugal.

A dobro, ne krivim ih, takvi smo i mi bili pred Portugal.

Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 14 okt 2015, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
Da ovi Irci kojim slučajem nisu Irci njih 3,4 bi igralo u Premiershitu, a ovo ostalo bilo bi po Rusiji, Turskoj i ostalim lakrdijama, al' ti to nikad nećeš razumjeti jer nemaš pojma o fudbalu i nisi svjestan da se naš igrač duplo teže proda od igrača iz EU. Svaki ozbiljan klub će prije uzeti lošijeg Hrvata nego našeg igrača jedino ako nije Džeko(tako to vole reći talijanski menadžeri). Daj Irce pa ćeš vidjeti x na otoku, a 2,3 razlike u Zenici.invincible1921 je napisao/la:A nasi nastupaju sve u vrhunskim ligamaWandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.sto rece neko sinoc pobjedu nam donijeli rezerva tima iz serije b i navijac deportiva ....moram se jos jednom nasmijat nesto najsmjesnije sto sam cuo mjesecima
![]()
![]()
MES QUE UN CLUB!
Gledam ovu anketu i ne vjerujem da ima neko ko zeli Dansku. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
I Vels je primio samo 2 gola pa ga oglaba u Zenici bez naša dva najbolja igrača i jednog veoma kvalitetnog, pa onda priče za Grke tvrdi ovo ono došli Grci primili tricu ćao doviđenja. Sad Irci koga da se bojim tu? Waltersa i Shane Longa? hahahahahAsteriks je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.
Ljudi na svom terenu dobise Svabe, remizirali sa Poljacima u mecu gdje su bili bolji, samo dva poraza itd itd.
Pored navedenih, tu su igraci u solidnim klubovima premierlige poput Stokea, WBA, Sotonu itd. Nisu to neke zvijezde, nego kvalitetni fudbaleri, fizicki spremni,..
Primili svega 7 golova, sto je dva manje od jedne Njemacke.
Al kome pricam.
MES QUE UN CLUB!
- NoName
- Kontakt:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
U grupi gdje imas top protivnika i Poljake koji su blizu tog nivoa, je itekako uspjeh primiti samo sedam golova.I Vels je primio samo 2 gola pa ga oglaba u Zenici bez naša dva najbolja igrača i jednog veoma kvalitetnog, pa onda priče za Grke tvrdi ovo ono došli Grci primili tricu ćao doviđenja. Sad Irci koga da se bojim tu? Waltersa i Shane Longa? hahahahah
Sveukupan ucinak odb Velsa je impresivan, bez obzira na dva komada protiv nas.
Msm da su ovi Irci kvalitetniji od pomenutih.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Natjerao si me da se logujem.Wandelanoite je napisao/la:Da ovi Irci kojim slučajem nisu Irci njih 3,4 bi igralo u Premiershitu, a ovo ostalo bilo bi po Rusiji, Turskoj i ostalim lakrdijama, al' ti to nikad nećeš razumjeti jer nemaš pojma o fudbalu i nisi svjestan da se naš igrač duplo teže proda od igrača iz EU. Svaki ozbiljan klub će prije uzeti lošijeg Hrvata nego našeg igrača jedino ako nije Džeko(tako to vole reći talijanski menadžeri). Daj Irce pa ćeš vidjeti x na otoku, a 2,3 razlike u Zenici.invincible1921 je napisao/la:A nasi nastupaju sve u vrhunskim ligamaWandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.sto rece neko sinoc pobjedu nam donijeli rezerva tima iz serije b i navijac deportiva ....moram se jos jednom nasmijat nesto najsmjesnije sto sam cuo mjesecima
![]()
![]()

Sjeverna Irska je lakrdija pa završiše prvi. Albaniju ne želim ni komentarisati. Vels sam gledao u Zenici i cijelo vrijeme se ibretio kako su oni prvi u grupi.
Pusti priču o lakrdiji, gdje ko igra. Uzeli smo 6 boba uz pomoć momka iz serie B i drugog sa tribina Corune. U ove dvije tekme imali smo strašnu statistiku 5 šuteva u okvir gola i isto toliko golova. Poenta priče, uzmemo li u obzir da je Irska digla veoma jaku Njemačku, te da su igrači Kipra ulazili u 16 kako su htjeli, Irsku moramo izbjeći. Kažem, mi smo primjer da nije bitno gdje ko igra i KOLIKO ko igra.
Po meni- Norveška. Slovenci su namazani i koristiti će se svim sredstvima, a i izbaciše u onome baražu favorite Ruse. Norvežani su zeleni. Osrednja ekipa bez zvijezda, imena i rezultata. Nemaju iskustva igranja baraža i to treba iskoristiti. A da će biti teško, to bez dvojbe. Biće teško s kime god da igramo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fakat neko misli da ako dobijemo Sloveniju-Norvešku da neće naši dijasporci pokupovat karte? Oni žive za ovakve trenutke, to im je sve što imaju od Bosne. Oni bi krvi dali samo da odu na tekmu pratit Bosnu. vjerujte mi znam o čemu pričam pola familije mi je po dijaspori.
Pa nema tog sistema koji se ne može zaobić a ne ulazak u stadion... obuku naše dresove ispod slovenskih-norveških i to je to.
Ako dobijemo njih možete očekivat invaziju
Pa nema tog sistema koji se ne može zaobić a ne ulazak u stadion... obuku naše dresove ispod slovenskih-norveških i to je to.
Ako dobijemo njih možete očekivat invaziju
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ja mislim da mnogi zele Sloveniju, jer je nekako "najbliza" nasim navijacima iz okruznih zemalja.......a posto nema sanse da dobijemo Madarsku, ja bi najvise pozelio Norvesku.....mislim da bi s njima najlakse bilo...
Ma u Sloveniji organizovat da nas bar 5 ili 10 hiljada bude izvan stadiona i navijamo! Slovenci se neće ni čuti 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - ? (Baraž)
Ima li gdje oficijelna info od UEFA da su Madjari sa nama u POT1 a da Danska ide i POT2.