Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2010, 23:48

I tako je došao kraj najgore sezone u historiji Juventusa. Broj poraza je nakon ovog kola povećan na 15 (dosadašnji "rekord" je glasio 13), a broj primljenih pogodaka je neprimjeren - 56. Ono što je šokantno je to da Juve ovu sezonu završava sa negativnom gol-razlikom (55-56), i sa 55 bodova.

:| :| :| :( :(

Ne mogu da vjerujem da smo i sa negativnom gol razlikom uspjeli zavrsit sezonu....sve smo "rekorde" srusili :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 09:07

Gianluigi Buffon :cry: :cry: :cry: ako ti odes.. :cry: :cry: :cry:

ma kako covjek da bude zadovoljan kad u ekipi ima jednog normalnog igraca u odbrani, jednog u vezi, i dvojicu u napadu.. vidi i on.. nikoga ne boli qrac ni trunke..

Marchisio - Chiellini prema svima dva najveca Juventina ( osim ADP-a ) jedino nesto hoce da urade.. ocaj.. ocaj.. ovi momci ne shvataju ime institucije Juventus.. ne shvataju da svaku tekmu moraju briljirati da bi ostali u timu, a ako budu samo dobri onda otpadaju.. ovo nije moj Juve.. :cry: ja sam navijao za Juve koji se borio do kraja, briga me za pobjede, barem neka se bore da se vidi zelja u njima.. a nema toga kod nasih.. :cry:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 10:18

gledam i kontam,pa nije valjda da ce Grosso igrat na svijetskom :D sta ce da im rade na prvenstvu svijeta,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 16 maj 2010, 10:34

Na šta spade ovaj Juventus, da ga dere Milan, klub penzića, Parma, Palermo, i ko već ne. Šteta i sramota dovesti ovakav jedan klub u ovakvu situaciju, nezavidnu situaciju. Del Piero je pravi gentleman, sam je i izjavio da pravi gentleman nikad ne napušta svoju damu, ta izjava ga je ja mislim dovela do vrhunca slave, kao i sve što je uradio za Juve. Mislim da sada igrači Juventusa konačno mogu odahnuti, jer je došao kraj sezone, kraj bruka i sramota koje je doživio ovaj veliki klub u sezoni 2009/2010. Nek je došao kraj sezone stvarno da ovaj Juve odahne, pa ovo im je najgora sezona odkad postoji, 15 poraza u njoj što je i novi rekord. Ono što je potrebno ovom klub je promjena, tačnije promjene korjenite, cjelokupni refresh uprave, igrača, štaba, radnika, doktora, ma svega. Nadam se da ćete na ljeto, aBd, biti bolji, da ćete biti onaj stari Juve.
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 13:11

samo bih malo preformulisao tvoj recenicu.. Del Piero je tom izjavom potvrdio kakav je gentleman i potvrdio ko je i sta je..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 13:29

Nista me ne bi iznenadilo da Gigi ode na ljeto. To sam davno govorio i nek ide covjek gdje moze nesto osvojit dok jos moze braniti.
Steta je da ovakav golman ode u penziju a da ne osvoji CL. Sa nama ce je tesko osvojiti.

Isto tako me ne bi iznenadilo da Chilleini ode negdje.

Jedina dva covjeka koji mogu nositi dres Juventusa (normala, ADP se podrazumjeva). I da odu, razumio bih ih potpuno. Ma bjazzziii ovo je sramota.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 17:31

Marrota bi mogao da bude promovisan do srijede zvanicno,mozda nam dodje Cassano,uh kako tip igra fudbala :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 19:28

nece Chiellini ici nema sanse.. ostat ce on do kraja karijere jer jos je mlad i jos mu srce igra.. dok je Buffon vec ostario i zeli CL.. to je trofej koji nije osvojio..

btw. Dzeko ce najvjerovatnije kod nas, a Simon Kjaer je vec nas igrac.. Palermo nije izborio ligu prvaka i tako ce on karijeru nastavitu u prijateljskom Juventusu..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 19:39

daffy je napisao/la:nece Chiellini ici nema sanse.. ostat ce on do kraja karijere jer jos je mlad i jos mu srce igra.. dok je Buffon vec ostario i zeli CL.. to je trofej koji nije osvojio..

btw. Dzeko ce najvjerovatnije kod nas, a Simon Kjaer je vec nas igrac.. Palermo nije izborio ligu prvaka i tako ce on karijeru nastavitu u prijateljskom Juventusu..

znas ono,iz tvojih usta u bozije usi,nadam se da se Kjaer kod nas,a moja jos jedna zelja ,licna,je Cassano,pa eto nadamo se :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 19:41

nisam ja za Cassana.. moze, ali skupo bi nas dosao..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 21:11

daffy je napisao/la:nece Chiellini ici nema sanse.. ostat ce on do kraja karijere jer jos je mlad i jos mu srce igra.. dok je Buffon vec ostario i zeli CL.. to je trofej koji nije osvojio..

Ja kazem, ne bi nista cudilo da Chileini ode nakon ove sezone, nisam rekao da ce ici. Volio bih i ja da ostane, ali na sve sam spreman.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 21:55

razumijem tvoj post.. ali mene bi bas to zacudilo..

mogu ruku svoju dati da Marchisio i Chiellini ne bi napustili Juve radi lose sezone..

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 21:59

Marchisio,Chielini,Camoranesi,Del Piero,Trezequet,Salihamidžić,Diego nisu ni za Laktaše. :D :D :D :D
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 22:02

zike je napisao/la:Marchisio,Chielini,Camoranesi,Del Piero,Trezequet,Salihamidžić,Diego nisu ni za Laktaše. :D :D :D :D
zike jes naso :lol: :lol: :mrgreen:

sjecate li se ovog :mrgreen:

nego...dok ne otjeramo upravu dzaba nama svi igraci koji ce otici...kad ce isti ili jos gori doci ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 22:03

zike je napisao/la:Marchisio,Chielini,Camoranesi,Del Piero,Trezequet,Salihamidžić,Diego nisu ni za Laktaše. :D :D :D :D
hahahahahaahaha joj jesi lud majkemi.. ajde jel ti drago sto drkas na to kako oni nisu ni za laktase.. ti bosanac nasao govoriti kako oni nisu ni za laktase.. ti nisi ni za vrbanjuse.. :roll:

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 22:05

daffy je napisao/la:
hahahahahaahaha joj jesi lud majkemi.. ajde jel ti drago sto drkas na to kako oni nisu ni za laktase.. ti bosanac nasao govoriti kako oni nisu ni za laktase.. ti nisi ni za vrbanjuse.. :roll:
Ajde reci koji je od njih zaslužio prolaznu ocjenu?
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 22:11

zike je napisao/la:
daffy je napisao/la:
Ajde reci koji je od njih zaslužio prolaznu ocjenu?
i jos se ovim samo smije pridodati Buffon i Caceres koji je odigrao samo prvi dio sezone.. jesil bas morao naci najbolje i legende Juventusa? sto nisi stavio Grygeru,Molinara,Poulsena,Legra i ekipu?

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 22:14

Njih sam izabrao jer su trebali nositi igru Juvea,a svi podbacili,ja navijam za Juve od kad znam da postoji nogomet,i imao sam dres od Del Piera možda i prvi u Slav.Brodu,ali brate dragi ovo se više nemože gledati ma koliko volio klub. :( :(

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 22:16

Marotta napušta Sampdoriju

U izjavi koju je dao Sampdorijin predsjednik Riccardo Garrone stoji kako je Marotta napismeno dao izjavu da odlazi iz kluba bez obzira što su ušli u preliminarni krug kvalifikacija za Ligu Prvaka.

U toj izjavi Marotta kaže:
"Danas je dan veselja za sve Sampdorijine navijače i drago mi je da mi dijelom pridodaju zasluge, ali proveo sam dobrih 8 godina ovdje i stekao dosta iskustva i vrijeme je da promjenim sredinu."

"Dobio sam priliku biti među onima najboljima, a vjerujem da ću zajedno sa Agnellijem postići velike stvari u velikom Juventusu i da ću se nositi sa svim odgovornostima.
Andrea mi je dao odriješene ruke i stimulativan balans za igrače i primjenit ću svoj talenat za vraćanje Juventusa iz krize."

Vezano za dolazak Del Nerija u Juventus, direktor Garrone kaže da će se sutra sastat sa trenerom i da bi eventualno trebala pasti odluka hoće li ići u Juve ili će voditi Sampdoriju kroz Ligu Prvaka.

Garrone također izjavljuje da Cassano i Pazzini ne idu nigdje jer su prijeko potrebni klubu za budućnost.

Ma ja nisam optimista nikako,kakav marotta... :| :roll:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 22:19

ne moze se gledati, ali mi Juventini smo po tome poznati i svi nam se dive zato sto u ovako teski trenutcima smo uz Juve.. a Tregol,Alessandro i Gigi ne mogu sami sada.. nisu oni mladi.. trebalo je da Diego preuzme veci dio toga, ali on je nas samo pokopo..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 2 gosta.