New York Knicks
- invincible1921
- Kontakt:
Re: New York Knicks

Miška je tu

http://www.nydailynews.com/sports/baske ... ?cid=bitlyHe’s got to grow up, mature, develop, get stronger, get used to the NBA game. But he already understands basketball. He already knows what to do. And he’s an unselfish ballplayer. He makes really good decisions. It wasn’t like he was a blank slate coming here. He knows how to play.”
Afflalo ima problem sa tetivom. Neće igrati u srijedu, a ni u petak protiv Washingtona. Nije poznato koliko će biti odsutan, ali sudeći po reakcijama ne bi trebao biti dugo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Prva utakmica sezone

Starteri:
Calderon, Vujacic, Melo, Porzingis, Lopez
Imam osjećaj da Kristaps neće biti promašaj, čak šta više
Nije loše. Impresioniran sam O'Quinnom, mogao bi on možda biti i starter. Seraphin odličan isto. Melo standardan, 8-10, izgleda da nema posljedica od operacije kako je i sam rekao. Porzingis nije bio na nivou, ali polahko, ima vremena. U petak protiv Washingtona 

- JoseMourinho
- Kontakt:
ako ce ko od vas slucajno gledat tekmu sad ima ovdje http://****/
uglavnom acestream je kanal 10, a sopcast je kanal 30 pa kako vam odgovara

uglavnom acestream je kanal 10, a sopcast je kanal 30 pa kako vam odgovara

E hvala drugJoseMourinho je napisao/la:ako ce ko od vas slucajno gledat tekmu sad ima ovdje http://****/
uglavnom acestream je kanal 10, a sopcast je kanal 30 pa kako vam odgovara![]()

Ubismo Wizardse na skoku

edit: nije na kanalu 30

OQuinn, Williams impresivni. Melo standardan, ne osjeti se da je imao povredu koljena. Porzingis fenomenalan na oba dijela parketa. Calderon poceo pogadjati suteve, Grant je super fit za ovaj tim, mogao bi i on imati super karijeru.
U ponedeljak protiv Sixersa pa u danasnji dan protiv Bostona.
U ponedeljak protiv Sixersa pa u danasnji dan protiv Bostona.
[youtube][/youtube]
Porzingis za 21 minutu:
9 poena, 10 skokova, 4 asistencije, 2 blokade

Porzingis za 21 minutu:
9 poena, 10 skokova, 4 asistencije, 2 blokade

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakav Porzingis, bijel je i nije iz Amerike.
PolakoDonnie Darko je napisao/la:Kakav Porzingis, bijel je i nije iz Amerike.
Niko nije rekao da nea talent.
Simpatizeri Knicksa su bili ljuti jer je njima trebao igrac koji je NBA ready (zbog Mela), a ovom ce trebat oko 3 godine.
Takav su koncept imali i ostali (generalna publika), jer nije bilo logike.
Tako je aleme, to je bila poenta, ali bez obzira na to svidja mi se Porzingis, pokazuje zrelost u igri, posebno u odbrani sto znaci da nije kao vecina bjelaca. Evo ima povredu quada, ali bit ce spreman za petak protiv Bostona.
Ja mislim da ce nam Derrick Williams biti odlicno pojacanje. Bar po nekom mom misljenju.
I uvijek mi je djelovao dobar igrac, ali se nikada nije pronasao u NBA kako se predvidjalo.
Isto tako uz Porzingisa, Grant i Lopez mi izgledaju odlicno.
Nadam se da ce svi ostati zdravi.
Melo nije bio ni povrijedjen.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Slažem se, D-Will bi mogao biti vrlo koristan igrač, trebao nam je igrač koji zna završiti na obruču, a do sada pogađa i šuteve izvana.
Afflalo se oporavio. Seraphin se oporavio. Porzingis neće igrati večeras, Fisher je maloprije izjavio da su dobre šanse da će igrati sutra protiv Charlottea.
http://nba.nbcsports.com/2015/10/16/are ... um=twitter
Tekma počinje za pet-šest minuta.
Clyde pregame: "Any green I like is money, especially when it comes to these Celtics"
Afflalo se oporavio. Seraphin se oporavio. Porzingis neće igrati večeras, Fisher je maloprije izjavio da su dobre šanse da će igrati sutra protiv Charlottea.
http://nba.nbcsports.com/2015/10/16/are ... um=twitter
Tekma počinje za pet-šest minuta.
Clyde pregame: "Any green I like is money, especially when it comes to these Celtics"

Sutra protiv Charlottea, D-Will i Vujacic opet na nivou 

Samo da nastavimo ovako igrati i pobjedjivati u sezoni.
Nekako mi ekipa djeluje bas slozena za Mela, nisu to neke igracine ali ja mislim da ovakvi igraci i trebaju Melu. Ali eto sezona je pred nama.
Williams je bas energican igrac, ali koji zna iskoristiti svoju energiju na pravi nacin.
O'Quinn isto tako se pokazuje u dobrom svjetlu.
Nadam se da ce Grant ovako nastaviti. 

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Starteri:Ian Begley @IanBegley 1h1 hour ago
#Knicks say Carmelo Anthony, Jose Calderon, Kyle O'Quinn and Robin Lopez won't play tonight. They'll rest after last night's game.
Galloway, Afflalo, Thomas, Porzingis, Seraphin
Na kraju prvi poraz u predsezoni
sljedeca, a i zadnja utakmica u predsezoni u cetvrtak u Bostonu.

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.