Isto razmišljamo,čak mi je svejedno hocemo li dobiti Slovence ili Norvezane,ovi drugi su slomljeni nakon propustene prilike vec veceras da se plasiraju na EURO nesto slicno ko mi protiv Francuza.Pogba je napisao/la:Redoslijed zelja:
1. Slovenija
2. Norveska
Irska i Danska su tu negdje, ali ne bih ni Dance jer su lisice i oni u ovoj fazi. Irci su nabrijani i fizicki nadmocni, bara-bara, ali ipak Irsku prije.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Treba priznati da ovo nije nikako dobra igra i pokazano, da je nocas ovdje bila neka jaca ekipa od Kipra pitanje je da li bi mi sad slavili !
Moze ovo mnogo bolje, da se opetimo do baraza !

Moze ovo mnogo bolje, da se opetimo do baraza !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dance bi bilo dobro izbjeci, ostalo može....Slovenija možda najpoželjnija, mada ni to ne znaci puno.
"Potencijalni protivnici naše selekcije su Slovenija, Danska, Irska i Norveška. Među nosiocima se, uz našu reprezentaciju, nalaze Ukrajina, Švedska i Mađarska. Ipak, moguće su i neke izmjene dok UEFA ne odredi zvaničnu rang listu, ali našoj reprezentaciji mjesto nosioca neće izmaći.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih-nosi ... ici/173610"
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih-nosi ... ici/173610"
ja neznam sto se vi bojite danske....ja bi njih volio dobiti..da ih prcnemo u po kopenhagena 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Može sve osim Danske, Slovenija najpoželjnija. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sta kazu mediji u Srbiji.

Tooooo Milaneeee srbineeee.

Tooooo Milaneeee srbineeee.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Katastrofalna igra i zalaganje na terenu neshvatljivo je da igraci Kipra prolaze pored dva tri nasa igraca neometano jednostavno kao da je trening..Dosta je poremetio i Bazdarevic sa Vranjesom na DMF plus Mujdza koji je crko vec sa VElsom i onda jos izmjena ZUkanovic mislim cudne stvari i neshvatljivo da odigramo u takvom grcu utakmicu nama je svaki protivnik u barazu problem..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tooo, baraž. Igra ne baš dobra, mora to bolje. Ali ne sumnjam u to kad se vrate Džeko, Bešić i Seo. I Meša mora zapamtit mi ne znamo defanzivno igrat, ako tako misli bojim se da se neće dobro provesti. Zuka ne može beka igrat, spor je.
Davaj tu Sloveniju
Davaj tu Sloveniju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma samo Slovenija jer bi fakticki igrali kao kod kuce obje utakmice, a ostale reprezentacije ce nas ubiti ako budemo igrali kao protiv Velsa i Kipra..Odbrana DA BOG SACUVA... a da nekim slucajem zavisimo samo o Ibisevicu davno bi bili van svaki kombinacija,svaka njemu cast sto je dao reprezentaciji ali on nije za prvih 11 a to se vidjelo u zadnje dvije utakmice.let3 je napisao/la:Dance bi bilo dobro izbjeci, ostalo može....Slovenija možda najpoželjnija, mada ni to ne znaci puno.
- invincible1921
- Kontakt:
Kvalifikacije ukratko: Pape usr.o al kad pogledas kako su sad odigrali ove tekme vidise da nije ni do njega tolko bilo..... Mesa doso manje vise ista prica, ali VISE SRECE nego pametni i znanja i naravno jedan jedini ne ponovljivi EDIN DZEKO
bog otac, babo nacije.....
Realno da nije ovako ka.rna grupa bila ne bi mi ni baraz vidjeli, po do sada prikazanom Euro nismo zasluzili, a li se nadam da u brazu popravimo i igru i formu

Realno da nije ovako ka.rna grupa bila ne bi mi ni baraz vidjeli, po do sada prikazanom Euro nismo zasluzili, a li se nadam da u brazu popravimo i igru i formu

=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo bas su pozeljni. Irci su za izbjeci jer imaju sistem i trenera..solinas je napisao/la:ja neznam sto se vi bojite danske....ja bi njih volio dobiti..da ih prcnemo u po kopenhagena
Tupko svaki drugi post neko nesto novo napiseGabrielBatistuta je napisao/la:POTENCIJALNI PROTIVNICI NAŠE REPKE U BARAŽUBolanos je napisao/la:Yebo ga dan vise ko je yebeni nositelj a ko ne ima li 10000% informacija a ne lupetanje??
DANSKA
SLOVENIJA
IRSKA
NORVEŠKA
Ne mogu vjerovati koliko glupe raje ima![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
http://www.weglobalfootball.com/ranking ... efficient/
Koeficijenti poslije vecerasnjih utakmica.
Madjarska 27,142
Danska 27,140
Madjarska 27,142
Danska 27,140
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
nije to ta danska vise ljudi...igraju na posjed,nisu neki trkaci,tehnicki slicimo jedni drugima,sa njima bi se mogli nadigravat..tuzlak1987 je napisao/la:Upravo bas su pozeljni. Irci su za izbjeci jer imaju sistem i trenera..solinas je napisao/la:ja neznam sto se vi bojite danske....ja bi njih volio dobiti..da ih prcnemo u po kopenhagena
irska bi nas razbila samo na snagu,preorali bi nas...
norvezani su opasni,ali za nijansu smo kvalitetniji..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Abd da prodjemo baraz,kratko slavlje i pravac po papire za Vejinovica,Milicevica,Pavelica,Tankovica..... da konacno sastavimo tim za velike stvari.
Pobjedili smo i idemo u baraz,nakon katastrofe u koju smo upali nakon Izraela ovo je ispalo super.
Veceras nisam zadovoljan,mislim da ne moze biti niko.Primili smo 2 gola od 114 repke na svijetu,bili u egalu skoro cijelu utakmicu,to se nije smjelo dopustiti.Da je bio jaci protivnik tesko bi mi do pobjede a samim tim i baraza.Ili da je Izrael kvalitetniji..
Vrlo nesigurna igra u odbrani u prvom poluvremenu,promasena avantura sa Vranjesom na DM,neiskorsten zicer za zavrsetak posla,sve su to slabosti koje smo veceras pokazali.To se mora popraviti u barazu nace ne znam bas kako cemo proci.Sreca,vracaju se valjda i ova 3 igraca vrlo bitna za nas,ostali ce dodatno podici fomru,bar se nadam.
O svakom pojedinacno:
Begovic - vrlo nesiguran,u ovim kvala to je vec 2-3 takva utakmica
Mujdza - slab Mudjza,navikao sam od njega uvijek dobre partije,ova dva meca nazalost dost nesigurnosti
Spahic - prvo poluvrijeme dosta slabo,drugo odlicno.
Sunjic - dobar i u prvom i u drugom,generalno najbolji utisak u odbrani
Zukanovic - par put neke manje nesigurnosti,generalno ok je bio
Vranjes - pogubljen totalno,ali njega ne krivim nista,igrao je koliko je mogao na neprirodnim pozicijama,tu je krivac Mesa
Pjanic - napisao na njegovoj temi
Medunjanin odlican Medo,dva gola,dosta dobra igra i u polju obzirom da ne igra u klubu
Lulic - po meni igrac utakmice! Ne znam sta raja gleda,al momak je veceras bio odlican.Upisao dvije asistencije,fine neke akcije takodjer odradio
Visca - i on mi je bio sasvim solidan,nekoliko liejpih prodora,posebno u prvom pol.
Ibisevic - promasio zicer koji je mogao dosta toga rijesiti,opet slaba igra u skoku.Nazalost zasjenio ga Djuric u ove dvije tekme i ne samo zbog golova
Djuric - napisat cu na njegovoj temi,uglavnom donosio prevagu u ove dvije utakmice
Bicakcic i Salihovic igrali malo,prvi pokupio par skokova.
Sad baraz,opet stres,ali Boze moj,ove kvale su takve cijele.Nadam se laganom protivniku i nasoj puno boljoj igri,ovo u ova dva meca i nije bilo bas dobro,li ko te pita.Bitno je da smo u barazu
Veceras nisam zadovoljan,mislim da ne moze biti niko.Primili smo 2 gola od 114 repke na svijetu,bili u egalu skoro cijelu utakmicu,to se nije smjelo dopustiti.Da je bio jaci protivnik tesko bi mi do pobjede a samim tim i baraza.Ili da je Izrael kvalitetniji..
Vrlo nesigurna igra u odbrani u prvom poluvremenu,promasena avantura sa Vranjesom na DM,neiskorsten zicer za zavrsetak posla,sve su to slabosti koje smo veceras pokazali.To se mora popraviti u barazu nace ne znam bas kako cemo proci.Sreca,vracaju se valjda i ova 3 igraca vrlo bitna za nas,ostali ce dodatno podici fomru,bar se nadam.
O svakom pojedinacno:
Begovic - vrlo nesiguran,u ovim kvala to je vec 2-3 takva utakmica

Mujdza - slab Mudjza,navikao sam od njega uvijek dobre partije,ova dva meca nazalost dost nesigurnosti
Spahic - prvo poluvrijeme dosta slabo,drugo odlicno.
Sunjic - dobar i u prvom i u drugom,generalno najbolji utisak u odbrani
Zukanovic - par put neke manje nesigurnosti,generalno ok je bio
Vranjes - pogubljen totalno,ali njega ne krivim nista,igrao je koliko je mogao na neprirodnim pozicijama,tu je krivac Mesa
Pjanic - napisao na njegovoj temi
Medunjanin odlican Medo,dva gola,dosta dobra igra i u polju obzirom da ne igra u klubu

Lulic - po meni igrac utakmice! Ne znam sta raja gleda,al momak je veceras bio odlican.Upisao dvije asistencije,fine neke akcije takodjer odradio

Visca - i on mi je bio sasvim solidan,nekoliko liejpih prodora,posebno u prvom pol.
Ibisevic - promasio zicer koji je mogao dosta toga rijesiti,opet slaba igra u skoku.Nazalost zasjenio ga Djuric u ove dvije tekme i ne samo zbog golova
Djuric - napisat cu na njegovoj temi,uglavnom donosio prevagu u ove dvije utakmice
Bicakcic i Salihovic igrali malo,prvi pokupio par skokova.
Sad baraz,opet stres,ali Boze moj,ove kvale su takve cijele.Nadam se laganom protivniku i nasoj puno boljoj igri,ovo u ova dva meca i nije bilo bas dobro,li ko te pita.Bitno je da smo u barazu

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa gdje ova "2" dodase, sektasi kriminalni.Pirke je napisao/la:http://www.weglobalfootball.com/ranking ... efficient/
Madjarska 27,142
Danska 27,140
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Šta nam uradi teleća glavo 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.