Prvo cestitke Mesi na izborenom barazu i spasenim,koliko-toliko,kvalifikacijama.Nije bilo lahko preuzeti repku u onom trenutku i potpunom rezultatskom rasulu.

Nadam se aBd da ce nam uspjeti donijeti i Euro
Sad malo o ove dvije utakmice.Ako me je odusevio protiv Velsa taktickom postavkom,napravljenim izmjenama i ostvarenom pobjedom,veceras me malo i razocarao.Zasto?
Zato sto mislim da mu ova avantura sa Vranjesom prvo na DM pa onda na lijevom beku nije trebala i mogla nas je kostati skupo.Po meni promasen potez,Ognjen je bio pogubljen na DM i uglavnom igrac manje,na lijevom beku se malo popravio ali i dalje blijedo.Ne razumijem zasto je to radio kad je imao adekvatne igrace na klupi i terenu za te pozicije - Hadzic,Grahovac i S.Vranjes,Zuka i Sejo na lijevom beku,tu je i Lulic bio.
Kockao se i sa veceras vrlo nesigurnom odbranom,neki trener bi odmah reagovao i promjenio nesto,prije svega mislim na Mujdzu.Hvala Bogu ispalo je sve dobro kasnije,ali moglo se nastaviti sa nesigurnoscu vrlo lahko.
Opet kazem,pobjedili smo i to je najbitnije,idemo u baraz.Naravno,ne smije se zaboraviti i cinjenica da su nam falila 3 jako bitna igraca,samo ne bih bas volio da nastavi sa ovim rizicnim rjesenjima kao sto se veceras radilo sa Vranjesom.