Mala greska. Madjarska je nosioc, Danska nije.Kralj2907 je napisao/la:Sa ovoliko srece bicemo evropski prvaci. Sreca prati strpljive.Pirke je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:[
Danska,Norveska,Irska i Slovenija.
Ukraine
Bosnia & Hercegovina
Sweden
Hungary
_________
Denmark
Ireland
Norway
Slovenia
Ne mogu da vjerujem da je svaki rezultat, a ma bas svaki rezultat, nama isao u korist...
Od Kipra protiv Izraela, do Kazaksthana koji je pobjedio Latviju sto je znacilo da Turska ide direktno, da Italija pobjedi Norvesku i gurne Svedjane u prvi sesir za baraz........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Svi u barazu su u pet deka tako da je svejedno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da je samo izbjeci Irsku
Laku noć Nikozija , dobro jutro Francuska 

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Svedska nije nositelj.
mozemo igrati sa: svedskom, slovenijom, norveskom ili irskom
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 13 okt 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam sto Mesu krivite..Nasi igraci su limitirani i to je jedina realnost.
Mujdza, Vranjes, Visca, Spahic pa i Ibisevic su igraci koji ne treba da igraju u prvom timu.
Ali sa kojima ih zamijeniti ?? Mi jednostavno nemamo kvalitet i Mesa je izvukao maksimalno od ovoga.
Mujdza, Vranjes, Visca, Spahic pa i Ibisevic su igraci koji ne treba da igraju u prvom timu.
Ali sa kojima ih zamijeniti ?? Mi jednostavno nemamo kvalitet i Mesa je izvukao maksimalno od ovoga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izeba me BHT ebote TV i neprofesionalizam. Pa sad deset minuta pricaju kako su Irska, Madjarska, Slo i Norveska :S
-
- Kontakt:
ajd ba, kakav allah kakav sunnet ? Nisi na SAFF. ba forumu, nego na sportsport.ba forumu .coelho41 je napisao/la:Medo fura sunnet poslanika i inače je veliki musliman i onda za hidžretsku novu godinu dadne dva gola...SLUČAJNOST? ne bih rekao to njegaa Allah nagrađuje.
Zar morate **** religije miješati u sportove ?
-
Re: Odg: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Istina da su ovakve utakmice teške. No i pored toga ne mogu se oteti dojmu da jedna ozbiljna ekipa, a mi hoćemo biti takvi, sebi dopusti toliko grešakacipiripi je napisao/la:Ma igra je losa jer citav drugi dio kvala se krpe rupe iza Susica. Najbitnije je da idemo u baraz tako da Bazdarevic i ekipa mogu analizirati i posloziti stvari kako trebakokakolas je napisao/la:Spustite malo lopticu. Igra nam jeste bila nikakva ali ovakve su utakmicu najgore za igrati. Dosta će nam se igrača vratiti za vrijeme baraža i siguran sam da će Meša posložiti kockice kako treba. Morali smo dosta improvizovati zbog povreda i slabe forme pojedinih igrača. Dovesti ćemo sve u red do baraža.
I priznajte sada da smo imali sreće što se tiće rezultata drugih utakmica. Samo nas je Bog pogledao.
kod prekida, lako izgubljenih lopti u transformaciji ka naprijed, izgubljenih sigurnih lopti u situaciji kad imaš igrač viška u transformaciji.
Od utakmice koju trebate riješiti u prvih 20 minuta, Vedo onakvu šansu ne smije promašiti - desna strana gola prazna. Također u drugom dijelu isti igrač u dvije situacije, kad imamo igrača viška, zbog sebičnosti to upropasti. Toliko nesigurnosti kod ISKUSNIH IGRAČA -Begović i Spahić u par navrata.
Ovaj put nas je obilato pomilovala sreća u liku Harisa i Milana.

Naći alternativu na desnom beku, mali Subić cvjeta
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kakva Švedska pratiš li ti fudbal uopšte ?risingforce je napisao/la:Svedska nije nositelj.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ovo moram reci pa kud puklo da puklo
Dodik je rekao ako BIH prodje u baraz, nece odrzati referendum.
Milan ga zabi, a Dodo na aparatima
hahahahahahaha

Dodik je rekao ako BIH prodje u baraz, nece odrzati referendum.
Milan ga zabi, a Dodo na aparatima

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najpozeljnji slovenci,prije bih uzeo dance nego norvezane i najgora opcija su irci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Nadam se izbjeć Ibrahimovića, sa ostalim svim možemo ravnopravno igrat. Priželjkujem Sloveniju ili Norvešku
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
trollololololoPodrinjac92 je napisao/la:ajd ba, kakav allah kakav sunnet ? Nisi na SAFF. ba forumu, nego na sportsport.ba forumu .coelho41 je napisao/la:Medo fura sunnet poslanika i inače je veliki musliman i onda za hidžretsku novu godinu dadne dva gola...SLUČAJNOST? ne bih rekao to njegaa Allah nagrađuje.
Dajte "Sloveniju" da nas ima
Ako ne bude povreta i solidna forma naših igraca mislim da ne bi trebalo biti problema, tj da je realno da se može otici na EP
Ipak nije ovdje Portugal pa da se uzaludno nadamo..
Susicu hvala bio je upravu, EP Francuska 2016 idemooooooooooooo

Ako ne bude povreta i solidna forma naših igraca mislim da ne bi trebalo biti problema, tj da je realno da se može otici na EP

Ipak nije ovdje Portugal pa da se uzaludno nadamo..
Susicu hvala bio je upravu, EP Francuska 2016 idemooooooooooooo

- akisarajevo92
- Kontakt:
Subic je lijevi bek.BadrHari je napisao/la:Naći alternativu na desnom beku, mali Subić cvjeta
Realno na 80% pozicija nam skripi.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Bice katastrofa ako Dansku izvucemo, sa ovakvom igrom smo protiv njih donji, dok protiv ovih ostalih smo apsolutni favoriti..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
HahahaPodrinjac92 je napisao/la:ajd ba, kakav allah kakav sunnet ? Nisi na SAFF. ba forumu, nego na sportsport.ba forumu .coelho41 je napisao/la:Medo fura sunnet poslanika i inače je veliki musliman i onda za hidžretsku novu godinu dadne dva gola...SLUČAJNOST? ne bih rekao to njegaa Allah nagrađuje.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Homelander, No99, Sheyi i 41 gost.