BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
BiH - Wales / Kipar - BiH
Vrlo lose, kao i protiv Velsa, ali ko te pita dok je rezultat tu.
Ipak, iako nema nekih bauk repki u barazu, nece biti lahko.
Ipak, iako nema nekih bauk repki u barazu, nece biti lahko.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Biscione je napisao/la:Ovo se zove igra na rezultat. Meša ima 5 pobjeda u 6 utakmica i neko se nađe da mu prigovara. Eto vam Pape ako vam igra ne valjaOkolele je napisao/la:Sa ovakvom igrom mi nemamo sta traziti u barazu..Mora se ovde puno toga popraviti
Jebote Pape krembil,po cemu si zakljucio da sam za Papeta..Samo kazem da sa ovakom igrom mi nemamo sta traziti,u barazu su reprezentacije duplo bolje od ovog Cipra koji nas je napatio..Sami sebi komplikujemo zivot,bezveznim vracanjem lopte unazad i neagresivnom igrom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kontam da je Đurić bio od početka pokupio bi sve lopte glavom, dobio sve duele što je Ibišević izgubio, men je inače Japan tek na trećem mjestu
, al moram se sad složit da je Ibiševiću istekao sav kredit u reprezentaciji i da će bit tek zamjena od zamjene il bi barem trebao bit
BRAVO MOMCI
nadam se da mi familija od pojedinih igrača neće zamjerit što sam je večeras puno puta uzimao u usta
za ručak sarma jeeee, a nama baraž je.
FALA SAFETU NA NJEGOVA 2 BODA NIŠTA NE BI MOGLI BEZ NJIH

BRAVO MOMCI

FALA SAFETU NA NJEGOVA 2 BODA NIŠTA NE BI MOGLI BEZ NJIH
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Danska,Norveska,Irska i Slovenija.tuzlak1987 je napisao/la:Na verzija, na kraju ce biti Portugal, Holandija, Svedska, Turska
De neko pouzdano
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- invincible1921
- Kontakt:
Dobro je jedan forumas napiso poslije belgije....Nama je bez Dzeke i Andora bleaj
=\_1921_/=
Bravo momci svaka cast
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Semper Fidelis
Re: Odg: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ma igra je losa jer citav drugi dio kvala se krpe rupe iza Susica. Najbitnije je da idemo u baraz tako da Bazdarevic i ekipa mogu analizirati i posloziti stvari kako trebakokakolas je napisao/la:Spustite malo lopticu. Igra nam jeste bila nikakva ali ovakve su utakmicu najgore za igrati. Dosta će nam se igrača vratiti za vrijeme baraža i siguran sam da će Meša posložiti kockice kako treba. Morali smo dosta improvizovati zbog povreda i slabe forme pojedinih igrača. Dovesti ćemo sve u red do baraža.
I priznajte sada da smo imali sreće što se tiće rezultata drugih utakmica. Samo nas je Bog pogledao.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Mesa je odradio dvije najteze utakmice kvalifikacija bez Dzeke, Besica i Kolasinca. Pogodio sa svim izmjenama, transformisao formaciju kad nije islo. Sta vise reci.

Nije sto bi mi bilo krivo, ali nemogu ljude sto kad pobjedis i ako igra nevalja kur cu dizu tre era, realno igrali smo ko g oli kura c sve tekme pod mesom, ali rezultat je tu, samo kazem da nam nece uvjek sreca biti saveznik..Goalgetter je napisao/la:Jel ti krivo?Fudo je napisao/la:Jaooo muke za gledati, uzasni smo, ali sreca pa nam sve ulazi..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Napokon da i nas jednom Bog pogledakokakolas je napisao/la:Samo nas je Bog pogledao.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et solidno, moze se sa svima igrati. Izbjegli Svedsku i Ukrajinu..GabrielBatistuta je napisao/la:Danska,Norveska,Irska i Slovenija.tuzlak1987 je napisao/la:Na verzija, na kraju ce biti Portugal, Holandija, Svedska, Turska
De neko pouzdano
Nismo nigdje favoriti ali moze se igrati
Norveska, Irska, Slovenija I Madjarska. Danska je nosiocGabrielBatistuta je napisao/la:Danska,Norveska,Irska i Slovenija.tuzlak1987 je napisao/la:Na verzija, na kraju ce biti Portugal, Holandija, Svedska, Turska
De neko pouzdano
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
- Evolution87
- Kontakt:
Smijesno je da se mi 85 minuta branimo protiv ekipe koja nije ni u top100.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bravo za momke ....ali ovo nam je bila jedna od lošijih partija.
Medunjanin-stari šmeker šut extra,ali se vidi da ako nema kraj sebe jednu pravu radilicu,konstantna opasnost po naš gol.To se naročoto vidi kada im protivnik okomito 50 metara prolazi do kaznenog a nemaš pravog DM-a da to presječe,Medo ga ni pogledom ne može pratiti a kamo li stići.
Salihović-ne kontam da ispuše protiv Welsa da ne može igrati i ovu tekmu.
Vranješ-večeras Mešin najveći promašaj--ali koga ...Bešića nema,Salihović presaugao..koga ljudi
Višća--tek sada sam uvidio koliko je to limitiran igrač,taj čovjek nikoga ali bukvalno nikoga ne može proći 1 na 1..bubni loptu ispred sebe i trči ko sivonja ,ako stigneš dobro je ako ne ko ga hebe...
Begović--pa šta je ljudi moji sa njim..prvi gol,totalno hatljav šut ,to se hvata živa lopta,a ona prelazi preko njega,100% njegov
Za mjesec dana nadati se da će to biti puno boljeI za kraj MOJ MILANE,JABUKO SA GRANE...neka tebe nama ljubi u sred čela..
Medunjanin-stari šmeker šut extra,ali se vidi da ako nema kraj sebe jednu pravu radilicu,konstantna opasnost po naš gol.To se naročoto vidi kada im protivnik okomito 50 metara prolazi do kaznenog a nemaš pravog DM-a da to presječe,Medo ga ni pogledom ne može pratiti a kamo li stići.
Salihović-ne kontam da ispuše protiv Welsa da ne može igrati i ovu tekmu.
Vranješ-večeras Mešin najveći promašaj--ali koga ...Bešića nema,Salihović presaugao..koga ljudi
Višća--tek sada sam uvidio koliko je to limitiran igrač,taj čovjek nikoga ali bukvalno nikoga ne može proći 1 na 1..bubni loptu ispred sebe i trči ko sivonja ,ako stigneš dobro je ako ne ko ga hebe...
Begović--pa šta je ljudi moji sa njim..prvi gol,totalno hatljav šut ,to se hvata živa lopta,a ona prelazi preko njega,100% njegov
Za mjesec dana nadati se da će to biti puno boljeI za kraj MOJ MILANE,JABUKO SA GRANE...neka tebe nama ljubi u sred čela..
kokakolas je napisao/la:Spustite malo lopticu. Igra nam jeste bila nikakva ali ovakve su utakmicu najgore za igrati. Dosta će nam se igrača vratiti za vrijeme baraža i siguran sam da će Meša posložiti kockice kako treba. Morali smo dosta improvizovati zbog povreda i slabe forme pojedinih igrača. Dovesti ćemo sve u red do baraža.
I priznajte sada da smo imali sreće što se tiće rezultata drugih utakmica. Samo nas je Bog pogledao.

Primjetne su (opet) neke greškice, Ibišević je užasan bio (spor, trom, neprecizan!), Spahić je griješio (standardno, ako mogu reći), nedostajao nam je trkač (mada je Višća bio odličan u par navrata sa svojim prodorima), Pjanić je šetkao doslovno terenom - metar od njega se ljudi bore za loptu, on gleda i ne reaguje. Puno je problema, puno ali opet kažem - koliko sreće, toliko i znanja. Sad baraž pa ako prođemo dalje, na Meši je da ih postroji i išamara ne bi li konačno došli sebi.
P.S. Lulić

Daj Boze da dobijemo Slovenijuibrakadabra je napisao/la:Norveska
Svedska
Slovenija
Irska

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Nije. Ne lupetaj.Kralj2907 je napisao/la:Norveska, Irska, Slovenija I Madjarska. Danska je nosiocGabrielBatistuta je napisao/la:Danska,Norveska,Irska i Slovenija.tuzlak1987 je napisao/la:Na verzija, na kraju ce biti Portugal, Holandija, Svedska, Turska
De neko pouzdano
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- akisarajevo92
- Kontakt:
Danska, Madjarska, Norveska i Slovenija
ove zadnje dvije, bilo koja
ove zadnje dvije, bilo koja

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 okt 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Super. Povratkom Dzeke i Mumeta treba ocekivati dosta bolju igru.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.