BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Nasim igracima ocito treba kakav tiranin da ih bicuje, pa jel moguce da nisu nista naucili iz prve utakmice protiv Kipra; oni opet povedu i opuste se i naravno opet ljudi okrecu rezultat. Nadam se da ce im se Mesa u poluvremenu krvi napit za ovu kurcobolju, bolan pa nije realno da nas ovi pingvini jedu u zracnim duelima. Medo majstor. 

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ne znam sto odgovaras ovom debilu?Rios je napisao/la:Druze,Mire je zapoceo akciju kod prvog gola onim sjajnim dugim pasom za Zuku,namjestio Vedi 100% sansu,namjestio Visci odlicnu sansu.Ne znam sta vise hoces od njega,da brani umjesto Asmira ili igra stopera,zadnjeg veznog,sta?firefirefirely je napisao/la:E **** ti Vranjes mater Mehmede.. Odbrana ****, IGRA LI PJANIC?????? PICKA OBICNA
Medo kralju
On i Medo su najbolji na terenu bez dileme,odbrana je na celu sa Asmirom veceras vrlo losa.
Kreten nije skontao ni da je Pjanic poslao loptu nakon koje je gol pao.
Poslije MEDE najbolji.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
U zivotu svom se nisam iznervirao kao za ovo poluvrijeme, razbio sam pola sobe. Bem ti pichkastu igru. 
I ne serite za Viscu, da nam je bar njegova igra najveci problem bilo bi 3:0 poluvrijeme!

I ne serite za Viscu, da nam je bar njegova igra najveci problem bilo bi 3:0 poluvrijeme!
Gdje su sad hrakaci "rekreativca" Medunjanina?????
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sad dolazi do izražaja ona Bešićeva glupost u punom smislu
jbm ga mahnita

Jedini kiks Hodzica je sto nije dobio sansu protiv Andore kojima bi zabio koji gol. I sada bi ga Mesa ubacio. A ovako jako teskoooooooooooo.GabrielBatistuta je napisao/la:Visca nevidljiv skroz. Bolje bi Hodzic na krilu odigrao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 okt 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Odbrana je ostavljena sama protiv motivisanog protivnika, logicno da ce pucati. Vranjes je epska fula na DMFu, covjek nema mozak za veznog igraca, klasicno stopersko razmisljanje, debeli minus Mese. Hare ofanzivno radi Pjanicev posao sto rezultira jos vecom defanzivnom kataklizmom jer je ionako los Ogi tako ostavljen sam u defanzivnom redu veze. U takvoj postavci i losiji Kipar uz pravi motiv moze mnogo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Daj kakav link za stream.Ponos Torina je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
On jednostavno ima loših utakmica, ili ima utakmicu da odbrani što ne bi niko drugi ali zato pada na smiješnim stvarima. Da li mu se poljuljalo samopouzdanje sada u Chealseaju - ne znam, ali ono što znam jeste da je očito da se gubi i to poprilično često i to vidi i Mourinho. On i Spahić se moraju dozvati, već sam pisao da nam od njih dvojice ovisi odbrana a večeras su upravo njih dvojica najgori igrači. Oni i Ibišević, doduše Ibišević je druga priča.Babayaro je napisao/la:Koji je Begi?
Miralem i Medo neka uzimaju sve u svoje noge i neka se sve prepusti njima dvojici.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
EdoBlipara je napisao/la:Znal ko Belgija Vs israael kako stoi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo sta je Belgija fulila:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Principatus
- Kontakt:
Belgija izgleda pravi opsadu oko gola Izraela ali nikako da pogode.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izrael pogodio stativu...joj tacno cu poluditi od ove utakmice.
Semper Fidelis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
O ovome ja govorim cijelo vrijeme. Igra nula. Igrajte više.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JackTheStripper
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Dokaz da ne znamo igrati odbranu, da postavi 10 nazad , a ne 5. Pricajte sta hocete , ali Safet je u ovome 100% u pravu.
Sad treba da ubaci jos jednog napadaca uz Vedu pa da ih dignemo napadom, po zelji bi bilo Hodzica posto je brz. Mi ih nasom odbranom pozivamo da nas pobjede.
Yebo te on u shupak a ti njega. Zbog njega smo i došli u ovu situaciju da strijepimo od yebenog Cipra.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ubaciti Salihovica i Hajrovica vec na poluvremenu, da makar malo pripomogne Mujdzi nazad. Mora se pojacati sredina, ljudi nas prolaze kako hoce jer imamo igraca manje u vidu Vranjesa.
Mozda bi mogao uskociti Hodzic u neke kombinacije, treba nam malo svjeze krvi naprijed da pravi probleme.
A zreo je i Vedo za izvaditi, nikakve fajde od njega. Milan bi makar dobio skok duele ako nista.
i samo da belgijanci zabiju, da se lakse dise...
Mozda bi mogao uskociti Hodzic u neke kombinacije, treba nam malo svjeze krvi naprijed da pravi probleme.
A zreo je i Vedo za izvaditi, nikakve fajde od njega. Milan bi makar dobio skok duele ako nista.
i samo da belgijanci zabiju, da se lakse dise...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vranjes nastavlja.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hajmo biti pozitivni
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, HariTz, hurem, Lavcina, rishovski, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 59 gostiju.