BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DragonGirl
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la DragonGirl » 13 okt 2015, 19:01

Izgleda da se ovaj sudija opasno razbacuje kartonima, oni požutjeli bi se dobro trebali pripaziti... :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 okt 2015, 19:03

bodi123 je napisao/la:Znal neko hocel bit link od Facea na netu gdje :?:
Momak ti si ovdje zalutao :shifty: :shifty: ima link face tv ako ces gledat dnevnik ili nesto slicno,utakmica je na bht... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 13 okt 2015, 19:03

Upravo sam se čuo sa jednim članom stručnog štaba, pa da podijelim sa vama neke teze.

- Edin definitivno igra od prve, ne daj Bože samo neke povrede na zagrijavanju, to bi ga spriječilo. Dogovoreno je da najmanje šepanje i slično vodi ka vađenju Džeke, da ne bi još odmarao od fudbala.

- Sam Edin je rekao za doručkom Ibiševiću nešto tipa (parafraziram): Ti si riješio Kaunas, valjda je mene red da riješim Nikoziju.

- Sastav se ne zna još, navodno Meša je govorio onom Francuzu kako će biti jedna ili dvije izmjene u odnosu na sastav protiv Velsa, zbog umora jednog ili dvojice pojedinaca. Ne znam zaista ko je u pitanju.

Uglavnom, nabrijani su, ali i fokusirani. Kaže mi ovaj čovjek da je atmosfera dosta napetija nego kad je Pape tu bio, Meša im ne pušta ni sekunde da misle 'lako ćemo ', što je kod Safeta bila uobičajena atmosfera protiv 'slabijih'..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 okt 2015, 19:04

Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6. :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 okt 2015, 19:05

Ponos Torina je napisao/la:
Momak ti si ovdje zalutao :shifty: :shifty: ima link face tv ako ces gledat dnevnik ili nesto slicno,utakmica je na bht... ;)
Zaboravio sam, ima li neko od bht i zna li hocel biti :?:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2015, 19:06

Nisam bas siguran da je dobra ideja da pocne roviti Dzeko protiv ovako grubog protivnika u utakmici gdje nam je dovoljan i bod. Jos uvijek ga moze uvesti u drugom poluvremenu. Svakako nije spreman za cijelu utakmicu.

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 13 okt 2015, 19:08

Stream ovde

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 okt 2015, 19:08

bodi123 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Zaboravio sam, ima li neko od bht i zna li hocel biti :?:
Ma bice ba evo ti link: http://www.netraja.net/p/sport.html
Nadji dole utakmicu Ciper-BiH i otvori link. Mada sad jos neradi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2015, 19:09

SlevinKelevra je napisao/la:Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6. :mrgreen:
Sat vremena prije tekme :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 okt 2015, 19:11

Ovo ako ne mozemo dobiti onda i nismo zasluzili da pobijedimo :lol:
A sad stvarno ovo ako ne mozemo izgurat barem X onda nismo baraz ni zasluzili.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 okt 2015, 19:12

FaraonTM je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6. :mrgreen:
Ma, znam za oficijelne... ali ovi insajderi su zkazali danas. I njih je Mesa izgleda zbunio, ne samo Kiprane :urnebes:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 13 okt 2015, 19:13

Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2015, 19:14

SlevinKelevra je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ma, znam za oficijelne... ali ovi insajderi su zkazali danas. I njih je Mesa izgleda zbunio, ne samo Kiprane :urnebes:
Ma ja sam ti glavni vjeruj mi :P , bez promjena u prvih 11, eventualno Bičakčić umjesto Šunjića zbog brzine :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 okt 2015, 19:15

stolica je napisao/la:Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević
nezz koliko je tacan ovo sastav.. ako jes' :facepalm: ogi i medo da igraju u sredini ? smijesno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 okt 2015, 19:16

TupacShakur je napisao/la:Upravo sam se čuo sa jednim članom stručnog štaba, pa da podijelim sa vama neke teze.

- Edin definitivno igra od prve, ne daj Bože samo neke povrede na zagrijavanju, to bi ga spriječilo. Dogovoreno je da najmanje šepanje i slično vodi ka vađenju Džeke, da ne bi još odmarao od fudbala.

- Sam Edin je rekao za doručkom Ibiševiću nešto tipa (parafraziram): Ti si riješio Kaunas, valjda je mene red da riješim Nikoziju.

- Sastav se ne zna još, navodno Meša je govorio onom Francuzu kako će biti jedna ili dvije izmjene u odnosu na sastav protiv Velsa, zbog umora jednog ili dvojice pojedinaca. Ne znam zaista ko je u pitanju.

Uglavnom, nabrijani su, ali i fokusirani. Kaže mi ovaj čovjek da je atmosfera dosta napetija nego kad je Pape tu bio, Meša im ne pušta ni sekunde da misle 'lako ćemo ', što je kod Safeta bila uobičajena atmosfera protiv 'slabijih'..
Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2015, 19:17

muhamedhulk je napisao/la:
stolica je napisao/la:Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević
nezz koliko je tacan ovo sastav.. ako jes' :facepalm: ogi i medo da igraju u sredini ? smijesno.
Stojan ne Ogi, al' ovo ako je tačno Meša je neki neshvaćeni fantazista, definitivno :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2015, 19:18

emir79 je napisao/la:Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.
Njegova je odluka ;) .

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 13 okt 2015, 19:18

muhamedhulk je napisao/la:
Glupost, ili ovaj nas je.be ili prenosi nekakve informacije sa nekih divljih izvora
This time next year we'll be millionaires.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 okt 2015, 19:19

Vedo je rijesio Kaunas, a Dzeko nek rijesi u barazu.. nek odmara jos.. ja bi ga ubacio u 60oj minuti ako bi bilo potrebno.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 okt 2015, 19:19

Vala ako ne mogu dobiti Kipar, i to bez Džeke, ne trebaju ni ići u baraž. Riskirati radi ovakve utakmice da ga eventualno ne bude u baražu je nepotreban potez.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], katalinski i 24 gosta.