BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Izgleda da se ovaj sudija opasno razbacuje kartonima, oni požutjeli bi se dobro trebali pripaziti... 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Momak ti si ovdje zalutaobodi123 je napisao/la:Znal neko hocel bit link od Facea na netu gdje

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- TupacShakur
- Kontakt:
Upravo sam se čuo sa jednim članom stručnog štaba, pa da podijelim sa vama neke teze.
- Edin definitivno igra od prve, ne daj Bože samo neke povrede na zagrijavanju, to bi ga spriječilo. Dogovoreno je da najmanje šepanje i slično vodi ka vađenju Džeke, da ne bi još odmarao od fudbala.
- Sam Edin je rekao za doručkom Ibiševiću nešto tipa (parafraziram): Ti si riješio Kaunas, valjda je mene red da riješim Nikoziju.
- Sastav se ne zna još, navodno Meša je govorio onom Francuzu kako će biti jedna ili dvije izmjene u odnosu na sastav protiv Velsa, zbog umora jednog ili dvojice pojedinaca. Ne znam zaista ko je u pitanju.
Uglavnom, nabrijani su, ali i fokusirani. Kaže mi ovaj čovjek da je atmosfera dosta napetija nego kad je Pape tu bio, Meša im ne pušta ni sekunde da misle 'lako ćemo ', što je kod Safeta bila uobičajena atmosfera protiv 'slabijih'..
- Edin definitivno igra od prve, ne daj Bože samo neke povrede na zagrijavanju, to bi ga spriječilo. Dogovoreno je da najmanje šepanje i slično vodi ka vađenju Džeke, da ne bi još odmarao od fudbala.
- Sam Edin je rekao za doručkom Ibiševiću nešto tipa (parafraziram): Ti si riješio Kaunas, valjda je mene red da riješim Nikoziju.
- Sastav se ne zna još, navodno Meša je govorio onom Francuzu kako će biti jedna ili dvije izmjene u odnosu na sastav protiv Velsa, zbog umora jednog ili dvojice pojedinaca. Ne znam zaista ko je u pitanju.
Uglavnom, nabrijani su, ali i fokusirani. Kaže mi ovaj čovjek da je atmosfera dosta napetija nego kad je Pape tu bio, Meša im ne pušta ni sekunde da misle 'lako ćemo ', što je kod Safeta bila uobičajena atmosfera protiv 'slabijih'..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6. 

Zaboravio sam, ima li neko od bht i zna li hocel bitiPonos Torina je napisao/la:Momak ti si ovdje zalutaobodi123 je napisao/la:Znal neko hocel bit link od Facea na netu gdje![]()
ima link face tv ako ces gledat dnevnik ili nesto slicno,utakmica je na bht...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisam bas siguran da je dobra ideja da pocne roviti Dzeko protiv ovako grubog protivnika u utakmici gdje nam je dovoljan i bod. Jos uvijek ga moze uvesti u drugom poluvremenu. Svakako nije spreman za cijelu utakmicu.
Stream ovde
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma bice ba evo ti link: http://www.netraja.net/p/sport.htmlbodi123 je napisao/la:Zaboravio sam, ima li neko od bht i zna li hocel bitiPonos Torina je napisao/la:Momak ti si ovdje zalutaobodi123 je napisao/la:Znal neko hocel bit link od Facea na netu gdje![]()
ima link face tv ako ces gledat dnevnik ili nesto slicno,utakmica je na bht...
Nadji dole utakmicu Ciper-BiH i otvori link. Mada sad jos neradi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sat vremena prije tekmeSlevinKelevra je napisao/la:Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo ako ne mozemo dobiti onda i nismo zasluzili da pobijedimo
A sad stvarno ovo ako ne mozemo izgurat barem X onda nismo baraz ni zasluzili.

A sad stvarno ovo ako ne mozemo izgurat barem X onda nismo baraz ni zasluzili.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, znam za oficijelne... ali ovi insajderi su zkazali danas. I njih je Mesa izgleda zbunio, ne samo KipraneFaraonTM je napisao/la:Sat vremena prije tekmeSlevinKelevra je napisao/la:Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6.

Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Ma ja sam ti glavni vjeruj miSlevinKelevra je napisao/la:Ma, znam za oficijelne... ali ovi insajderi su zkazali danas. I njih je Mesa izgleda zbunio, ne samo KipraneFaraonTM je napisao/la:Sat vremena prije tekmeSlevinKelevra je napisao/la:Imal' barem naznaka prvih 11? Ranije smo znali sastav vec oko 6.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- muhamedhulk
- Kontakt:
nezz koliko je tacan ovo sastav.. ako jes'stolica je napisao/la:Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.TupacShakur je napisao/la:Upravo sam se čuo sa jednim članom stručnog štaba, pa da podijelim sa vama neke teze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stojan ne Ogi, al' ovo ako je tačno Meša je neki neshvaćeni fantazista, definitivnomuhamedhulk je napisao/la:nezz koliko je tacan ovo sastav.. ako jes'stolica je napisao/la:Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibiševićogi i medo da igraju u sredini ? smijesno.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Njegova je odlukaemir79 je napisao/la:Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.

Glupost, ili ovaj nas je.be ili prenosi nekakve informacije sa nekih divljih izvoramuhamedhulk je napisao/la:nezz koliko je tacan ovo sastav.. ako jes'stolica je napisao/la:Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Šunjić, Zukanović, Mujdža, Vranješ, Medunjanin, Pjanić, Višća, Lulić, Ibiševićogi i medo da igraju u sredini ? smijesno.
This time next year we'll be millionaires.
Vedo je rijesio Kaunas, a Dzeko nek rijesi u barazu.. nek odmara jos.. ja bi ga ubacio u 60oj minuti ako bi bilo potrebno.
Vala ako ne mogu dobiti Kipar, i to bez Džeke, ne trebaju ni ići u baraž. Riskirati radi ovakve utakmice da ga eventualno ne bude u baražu je nepotreban potez.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], katalinski i 24 gosta.