Dobrodosao.Seaman je napisao/la:Ćaća se vraćajoš jednom da se zahvalim gospodi Murgi,Amarildu i adminu koji mi je vratio ovaj nick

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Dobrodosao.Seaman je napisao/la:Ćaća se vraćajoš jednom da se zahvalim gospodi Murgi,Amarildu i adminu koji mi je vratio ovaj nick
Murga je napisao/la:Dobrodosao nazad. Rekao sam ti koji je moderator skinuo.
Neka covjeka, odsluzio je 8 mjeseci. Sve dok ne vrijedja korisnike sa foruma, i ne krsi druga pravila, ne vidim problem. Ima opcija gnjavator kome smeta misljenje i picimo dalje. Ja mogu svacije misljenje procitati na ovoj temi, ali ne moram se slagati.
Nego @Seaman, jesi li navijao za Arsenal ili Dinamo ili je bilo bitno samo protiv Wengera pa ko god da pobijedi haha? Mi smo gledali da nece kakav transparent biti da te prepoznamo
Ma bezveze igrac, ima srece sto je Gibbs losRosicky je napisao/la:Monreal naš najkonstantniji igrač :kava:
Ma ubrzo će past u igrianell je napisao/la:Ma bezveze igrac, ima srece sto je Gibbs losRosicky je napisao/la:Monreal naš najkonstantniji igrač :kava:
Uzivo si gledao kako Zoran Mamic nadmudruje voajeraSeaman je napisao/la:Murga je napisao/la:Dobrodosao nazad. Rekao sam ti koji je moderator skinuo.
Neka covjeka, odsluzio je 8 mjeseci. Sve dok ne vrijedja korisnike sa foruma, i ne krsi druga pravila, ne vidim problem. Ima opcija gnjavator kome smeta misljenje i picimo dalje. Ja mogu svacije misljenje procitati na ovoj temi, ali ne moram se slagati.
Nego @Seaman, jesi li navijao za Arsenal ili Dinamo ili je bilo bitno samo protiv Wengera pa ko god da pobijedi haha? Mi smo gledali da nece kakav transparent biti da te prepoznamo
onda posebna zahvala Cashmanuizmeđu dvoboja dvije prćije navijao sam čak za voajerovu prćiju
sudržao sam se i od transparenta da se ne rasplače na klupi stari prdonja,ali sam uživo dobio potvrdu koja je ona hrastovina mrtvi panj
kad jedna rupa zvana eduardo u srazu s panjem izgleda kao top 3 golman europe,onda znam kolko je sati
a tu sam imao prilike čitati od obožavatelja bukvaša da šta će nam jedan cavani jer je kvalitetom u rangu žikela
kuknjava a cavani igra odlično ovaj početak sezone dok bukvaš čak u jakoj konkurenciji panjeva nemože do prvih 11
ili kad dobiješ potvrdu da drugi kloc arteta nemože igrati protiv jednog dinama,šta će taj onda u engleskoj ligi igrat,ali ima još panjeva ali da ne dužim o njima,ili voajerski wc stoper koji skoka nemože dobiti
topnik1 je napisao/la:'ta će Monreal, slučajno uletio ovdje
BigBigBang je napisao/la:Meni je takodjer ostao urezan momenat kad decko sa tvog avatara nekoliko puta pretrcava trabanta Artetu i Cazorlu kao cunjeve na treningu, spori Spanci su mogli samo da nemocno gledaju...
I Ramsey pogodioGunner4 je napisao/la:Akpom ga uvaljao u finisu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.