FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Aj ne lupaj, pliz.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
A cekaj,jel to neko od vas ocekivao da cemo nesto moci uciniti u Bihacu ? hahaha znalo se da u Bihac idu kao na izlet,nista posebno.. I eto na sta smo spali ljudi moji da Orasje,Capljina,Vjestacki Metalleghe da se bore za prvo mjesto,pu **** te drzavo,**** ti fudbal..
dobro je,barem nisu cetiri
-
- Kontakt:
7 utakmica mi evo cekamo dobro bila je tu pobjeda protiv Zvijezde i Olimpica, ali premalo je to, jel bio hitan sastanak uprave, sta cekaju ovog trenera treba smijeniti i zahvaliti mu se, dobit cemo do kraja mozda Podgrmec, a ovo ostalo bar kod kuce pitanje je, u gostima da i ne pricam, sprdaju se ljudi s namaBrigada89 je napisao/la:A cekaj,jel to neko od vas ocekivao da cemo nesto moci uciniti u Bihacu ? hahaha znalo se da u Bihac idu kao na izlet,nista posebno.. I eto na sta smo spali ljudi moji da Orasje,Capljina,Vjestacki Metalleghe da se bore za prvo mjesto,pu **** te drzavo,**** ti fudbal..
ako ce ekipu dati Marsaleku, bolje da ne mijenjaju nista
Cuj smjenjivanje trenera,a kako bi vi napravili postavu i gradili neku ekipu kad nam je pola ekipe invalidi koji su dosli samo plate uzimati,drugi dosli a su losiji od vec postojecih u ekipi.. treci su ova djecica sto nesto pokusavaju,makar se trude,osim Mujkica.. dobro se zna zasto on igra u radnickom.. i ovo malo ostane saka IGRACA sto se nesto i moze uciniti,Kuduzovic,Joguncic (koji ginu i vole ovaj klub),Suljic i Selamovic..
I ajde sad vi upravljajte takvom tragedijom,..plus ljudima kojima nije stalo do ovog kluba.. ambicije su njima i da udju u PL i da ostanu u ovoj ligi u vrhu.. i da opstanu u ovoj ligi, na sredini da budemo.. i da ispadnu.. i sve.. sve je njima ambicija.. eto to je problem.. treba prvo u upravu doci neko ko ce se boriti za ovaj klub,ko ce rizikovati da ulozi pare i da trazi sponzore .. a ne davati prazna obecanja ... kolko je nasih igraca otjerano sa nase opstine,a Igracine su za pojedine u klubu..
al ne... de ajmo mi dovesti nekog igraca koji je igrao u nekoj 18 Africkoj ligi,grupa SjeveroSredozemnoMore,pa mu placaj prevoz,pa smjestaj,pa hranu,uz to platu,pa premije.. pa onda se mi radujemo,eto nama pojacanja,dizemo ga iznad Josika,jer je caba.. a kad se ispostavi u toku sezone da smo ko **** onda se sve svede na to da je trener kriv.. Ne moze covjek od invalida,od ljudi sa dvije lijeve noge,od momaka koji radi rodbinskih veza tu igraju da napravi igrace,odnosno ekipu.. nije madzionicar..
I ajde sad vi upravljajte takvom tragedijom,..plus ljudima kojima nije stalo do ovog kluba.. ambicije su njima i da udju u PL i da ostanu u ovoj ligi u vrhu.. i da opstanu u ovoj ligi, na sredini da budemo.. i da ispadnu.. i sve.. sve je njima ambicija.. eto to je problem.. treba prvo u upravu doci neko ko ce se boriti za ovaj klub,ko ce rizikovati da ulozi pare i da trazi sponzore .. a ne davati prazna obecanja ... kolko je nasih igraca otjerano sa nase opstine,a Igracine su za pojedine u klubu..
al ne... de ajmo mi dovesti nekog igraca koji je igrao u nekoj 18 Africkoj ligi,grupa SjeveroSredozemnoMore,pa mu placaj prevoz,pa smjestaj,pa hranu,uz to platu,pa premije.. pa onda se mi radujemo,eto nama pojacanja,dizemo ga iznad Josika,jer je caba.. a kad se ispostavi u toku sezone da smo ko **** onda se sve svede na to da je trener kriv.. Ne moze covjek od invalida,od ljudi sa dvije lijeve noge,od momaka koji radi rodbinskih veza tu igraju da napravi igrace,odnosno ekipu.. nije madzionicar..
-
- Kontakt:
U svakoj normalnoj drzavi i ekipi pa valjda i kod nas da ne znam kakvi igraci igraju nakon niza losih rezultata trener je taj koji nekad sam ode ili ga uprava kluba smjeni, prije par sezona imao si situciju kad nakon 5 kola smo smjenili tad trenera Smajla Karica a imali smo prosjecnu ekipu, dosao Vojvodic malo nam falilo da budemo prvi prije Viteza, nesto treba uraditi, promijeniti, kasno ce biti u drugom dijelu prvenstva nesto mijenjati, sramota je ovo dosad imati samo 3 pobjede nakon 10 kola i izgubiti velika 4 boda kuci
Po meni krivicu dijele igrači i trener. Kad sam vidio pristup protiv Rudara prošlo kolo onda me nije ni čudilo zašto se ljudi igraju s nama kad idemo u goste. Mićo je bio bolestan protiv Rudara, a ne znam što juče nije počeo. Pa imamo igrača za kontre koji u par koraka mogu stić do protivničkog gola a on stavlja nekog Džafića. Kad Suljić igra na protivničkoj polovini uvijek mu se nabija lopta a sam je pored 3-4 protivnička igrača. Ja bi sad vratio Lakija i Janjeta.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ovi zeleni kako dodjose u klub, rastjerase i malo normalnog svijeta u klubu i eto sad gdje smo...
Bravo stranko
aplauzi
Bravo stranko

inace ?
samolukavac je napisao/la:7 utakmica mi evo cekamo dobro bila je tu pobjeda protiv Zvijezde i Olimpica, ali premalo je to, jel bio hitan sastanak uprave, sta cekaju ovog trenera treba smijeniti i zahvaliti mu se, dobit cemo do kraja mozda Podgrmec, a ovo ostalo bar kod kuce pitanje je, u gostima da i ne pricam, sprdaju se ljudi s namaBrigada89 je napisao/la:A cekaj,jel to neko od vas ocekivao da cemo nesto moci uciniti u Bihacu ? hahaha znalo se da u Bihac idu kao na izlet,nista posebno.. I eto na sta smo spali ljudi moji da Orasje,Capljina,Vjestacki Metalleghe da se bore za prvo mjesto,pu **** te drzavo,**** ti fudbal..
Koga cemo dovesti ako otpustimo Curguza....mozda Redza i Ceza da budu treneri. I druge ekipe prosipaju bodove kod kuce pa se neotpustaju treneri,,,Gosk,Orasje,,,,Od 10 kola,mi smo samo 4 igrali kod kuce....
izgleda da je opet doslo vrijeme da se na juznoj tribini postavi onaj transparent od prije nekoliko godina na kome je pisalo "dokle vise borbe za opstanak". kad je u pitanju sljedeca utakmica sa podgrmecom ja bi bio zadovoljan da pobijedimo 1:0 pa makar to bilo i u 95. minuti. da igramo s bilo kim drugim ne bi bio optimista ali svoj optimizam potkrepljujem cinjenicom da gosti iz sanskog mosta na gostujuce utakmice idu rekreativno, turisticki, reda radi i zato sto moraju. no i pored svih ovih bljuvotina koje su nam igraci pripredili u zadnje vrijeme ja se nadam se je sve to proslost i iza nas i da ce radnicki zablistati u narednim utakmicama protiv podgrmeca i kup utakmicama bez obzira na ime protivnika. mozda je cilj igraca, trenera i uprave finale kupa. sretno radnicki.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
pisao sam i ranije ljudi ne radi se o pobjedama porazima igracima trenerima radi se o neodgovornosti,bahatosti,licemjerstvu,oholosti,sijanju nepravde,netransparentnosti,pragu tolerancije koji je nulti,nehumanosti,neangazovansti itd itd da se ne prosipam sa terminima ovdje
Ne znam za vas ali po meni ne bi bilo lose ni ispasti u nizi rang ako cemo imati isti novac od opstine pa taj novac usmjeriti u infrastrukturu na Josiku . Srediti teren prije svega,zatim napraviti plastikaru na pomocnom i mnoge druge stvari...Ipak i to je bolje nego biti sesti ili pak deseti na tabeli,,,,Naravno ne za godinu ali dvije ili tri godine mogu biti dovoljne da se nesto ucini,,,
Uglavnom tesko nama jer je ocigledno da nemamo ljude s ambicijama i koji vole Radnicki u tolikoj mjeri da bi ulozili u njega,,,tako kako je
Uglavnom tesko nama jer je ocigledno da nemamo ljude s ambicijama i koji vole Radnicki u tolikoj mjeri da bi ulozili u njega,,,tako kako je
-
- Kontakt:
I od te 4 utakmice kuci prosuo si jos 4 boda, duplo losija ekipa je bila prosle sezone pa nije ovako bilo stanje na tabeli, od narednih 5 utakmica dobit cemo jednu mozda, i potrebno je novo osvjezenje, trener koji ce da podigne moral igracima, a ima kandidata, ja licno bi volio vidjeti Denisa Sadikovica na klupi Radnickog, ili mozda cak probati i sa Alenom Mesanovicem koji se kali sad u Podgrmecu a pristao bi biti trener jer je nas bivsi igracjosik je napisao/la:samolukavac je napisao/la:7 utakmica mi evo cekamo dobro bila je tu pobjeda protiv Zvijezde i Olimpica, ali premalo je to, jel bio hitan sastanak uprave, sta cekaju ovog trenera treba smijeniti i zahvaliti mu se, dobit cemo do kraja mozda Podgrmec, a ovo ostalo bar kod kuce pitanje je, u gostima da i ne pricam, sprdaju se ljudi s namaBrigada89 je napisao/la:A cekaj,jel to neko od vas ocekivao da cemo nesto moci uciniti u Bihacu ? hahaha znalo se da u Bihac idu kao na izlet,nista posebno.. I eto na sta smo spali ljudi moji da Orasje,Capljina,Vjestacki Metalleghe da se bore za prvo mjesto,pu **** te drzavo,**** ti fudbal..
Koga cemo dovesti ako otpustimo Curguza....mozda Redza i Ceza da budu treneri. I druge ekipe prosipaju bodove kod kuce pa se neotpustaju treneri,,,Gosk,Orasje,,,,Od 10 kola,mi smo samo 4 igrali kod kuce....

Čitam ovdje ,,fantaziranje ,, pojedinih.LJudi treba na vrijeme učiniti ono što se može.Trenutno pokušati sa novim trenerom , koji bi možda iz postojećih igrača izvukao nešto pa da uzmemo još koji bod.O tome kako bi neki doveli lakija, migija itd.e to možeš tek na pola sezone.a tad može biti kasno.dalje , ako ispanemo zbog gradnje pomoćnog tj. plastikare onda smo ludi svi.Pa trebalo nam je gooodiiinaaaa da se vratimo.Dosta je igre po selima.Ai ti snovi i pisanja o premijer ligi su bili nerealni.Nit imamo infrastrukturu, niti ljude, niti igrače.Para nemamo ni za ovu ligu.u Bihać se išlo sa minibusom .Rješenje je novi trener za sada.da ostanemo u ovoj ligi. Da nas Ćurguz ne ukopa kao SLOGU iz Doboja .
spasioc ako zelis da budes pametan i mudar moras da koristis mozak,a ne samo mehanicki pisati.znaci,dok kraja zime je ostalo jos 5 kola cekamo sanjane idemo atleticarima iz ljubuskog cekamo labudove idemo u ćaršiju cekamo kuku.murinja da dovedemo umjesto zorana mi necemo sakupit vise od 10 bodova.stoga trenera mjenjati je samo hodanje utabanim putem,slijedjenje tradicije seljacke bosanske.treba zoranu dat povjerenje do kraja i onda mu se zahvaliti ili nastaviti suradnju,a ne seljacki davat otkaz u 11.kolu ili 12.itd itd.mi smo pitoma sredina,lukavcani.nismo mi gelipteri da ostavljamo lose poruke slijedecm trenerima,igracima.dogovoreno nek se ispostuje pa makar nikom do kraja gola ne dali!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Velike su šanse da se protiv Podgrmeča igra u subotu. Javim vam na vrijeme 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
za agala,ja imam pravo iznijeti svoje mišljenje.Volio bi da ne dodjemo u poziciju da ispadamo,nego da budemo u vrhu tabele.Akrajnje je vrijeme da se mijenja.šta ako budemo glumili finoću , pa se zakujemo za dno tabele.jel treba čekati takvu situaciju.TRENERI su oni koji prvi dobiju otkaz. kad mogu tako raditi ostali što nebi i mi.A I NEMORA.eto nek nam ostane ćurguz.tebi za ljubav.
a da ima imalo časti u sebi ćurguz bi dao otkaz.ako nisi primijetio trener bihaća je poslije nekoliko utakmica dao otkaz.da ga ne imenujem.a drugi je s istom ekipom osvojio 9 bodova.PROMJENA je učinila svoje.
ma ja gajim ljubav prema buducem svijetu,nemam ja emocija prema dunjaluku.hocu da kazem ne treba krsiti dogovor.kako je sa kojim igracem dogovoreno i trenerom nek tako bude,ne treba tezgarit,pijacarit.to sto nas ne ide nije faktor ni igraca ni trenera ni nerada.garantujem da je curguz bolji trener od dzinde vise zna sposobnij je,ali ne ide.isto tako garantujem da su nikolic i mesa dobro golmani,da je joge dobar stoper,da su elko i dzeno ekstra bekovi,da je sulja dobar napadac,salamovic i skula sila krila,vezni red isto,ali ne ide.dosta je tu Allah spustio nas na zemlju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.