I NE SAMO OVE GODINE!Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!
Jel' ljuta?

Izađite na balkone, pozdravite šampione!!
p.s. i dalje psujem sve živo valjku i co. za ono peglanje po kafani s mobitelom, i slušalicama..A mogli smo ko ljudi gledati.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I NE SAMO OVE GODINE!Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!
Hamo je napisao/la:1.FK ŽeljezničarLIGA PRVAKA
2.FK BoracEuroliga
3.Široki BrijegEuroliga
4.Zrinjski/SarajevoEuroliga
![]()
Znam da idu uvijek tri u Europu,ali ima li neka caka ako finalitse kupa budu među prva tri na tabeli onda i četvrti ide u Europu
To je sada zvanicno offtopicamertiger je napisao/la:Hamo je napisao/la:1.FK ŽeljezničarLIGA PRVAKA
2.FK BoracEuroliga
3.Široki BrijegEuroliga
![]()
Znam da idu uvijek tri u Europu,ali ima li neka caka ako finalitse kupa budu među prva tri na tabeli onda i četvrti ide u Europu
GRESKA
Radi formiranja ove Evropa lige, i spajanja intertoto kupa sa uefa cupom, BIH je autmoacki dobila jos jedno mjesto u evropa ligi, samo sto jedna ekipa ide iz dugog pretkola a ostale od pocetka (uz to da su nosioci na pocetku)
1. Liga prvaka
2. Evropa liga (II pretkolo)
3. Evropa liga ( I pretkolo)
Pobjednik kupa ( I pretkolo), stim ako je pobjednik ili finalista na jednoj od prva tri mjesta u Evrpoa ligu ide cetvrta ekipa iz lige
bistrikboy je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!![]()
Admiral_TM87 je napisao/la:Papci su imali 2 zelje, da izbore evropu i da puste borcu zadnje kolo, tako da netrebaju biti razocarani jer mogu ostvariti polovican uspijeh, mogu pustiti borcu zadnje kolo, sto im ja od srca zelim
Ne... pobjednik kupa drugo pretkolo, a 2. i 3. prvo pretkolo...amertiger je napisao/la:Hamo je napisao/la:1.FK ŽeljezničarLIGA PRVAKA
2.FK BoracEuroliga
3.Široki BrijegEuroliga
![]()
GRESKA
Radi formiranja ove Evropa lige, i spajanja intertoto kupa sa uefa cupom, BIH je autmoacki dobila jos jedno mjesto u evropa ligi, samo sto jedna ekipa ide iz dugog pretkola a ostale od pocetka (uz to da su nosioci na pocetku)
1. Liga prvaka
2. Evropa liga (II pretkolo)
3. Evropa liga ( I pretkolo)
Pobjednik kupa ( I pretkolo), stim ako je pobjednik ili finalista na jednoj od prva tri mjesta u Evrpoa ligu ide cetvrta ekipa iz lige
p.s. Ja sam cuo informaciju da se pruge vracaju sljedece sezone prije nekih desetak dana pacemo vidjeti
Odlicno ovo,svaka im cast.... Suza mi se otkinu da smo samo bili tu da ih podrzimo pa da zajedno slavimo da ih na rukama vratimo na grbavicu..bistrikboy je napisao/la:amerosm je napisao/la:Gdje mogu pogledati taj video kada su igraci otisli na jug poslje tekme. Hvala unaprijed
Jesi pokvarenblablabla je napisao/la:Odose manijak i pitarcica na kafu. sjeli oni, dolazi konobar i pita manijaka:
sta pijes i sta ti pi.cka pije![]()
![]()
kad manijak na to:
meni duplu, a pi.cka samo tuzno slegnu ramenima![]()
![]()
![]()
moram maloRK Gradacac je napisao/la:Jesi pokvarenblablabla je napisao/la:Odose manijak i pitarcica na kafu. sjeli oni, dolazi konobar i pita manijaka:
sta pijes i sta ti pi.cka pije![]()
![]()
kad manijak na to:
meni duplu, a pi.cka samo tuzno slegnu ramenima![]()
![]()
![]()
DOBRA MAJSTOREtm-ovac iz mase je napisao/la:Finale lige prvaka je pomjereno za subotu jer je Murinjo izričito tražio da na miru gleda Želju u srijedu u finalu da bi prenio Amarovu taktiku protiv Bajerna!
MaliMemo je napisao/la:Mogu mislit kako ce biti na Grbavici sad u srijedu ima da bude 5 ljudi na 1 stolicu, da jos puste cijeli istok u prodaju, da napunimo stadion.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kajkutenjoyer, Paromlinac i 15 gostiju.