FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
@bordograd Svaki sljedeci derbi na Grbavici moj si gost na zapadu.Potrudit cu se da obezbjedim karte za Tebe i dijete.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Je li moguce da neko poredi Madjarsku i Cesku ligu?Elegant je napisao/la:Dok je ova pauza da se prisjetimo mudrih pitarskih izreka "Fenercvaros u rangu Travnika, i Real ne iz Madrida nego iz Pozana".![]()
[img]http://i57.tinypic.com/bgwp7a.jpg[/img]
Pa ti Madjari su uz nas jedna od najgorih liga u Europi.
Koliko znam, Lech je natamburao Madjarskog prvaka vise nego nas.
Prosle godine ste omalovazavali Norvezane koje smo mi izbacili, a Norveska liga je svemirski brod za Madjarsku.
Mitomanije 1353 put...
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Pa jebla ga majka jeste li ošutali više u okvir gola..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Omjer Atromitosa kuci 2013/14:

Omjer Atromitosa kuci 2014/15:

Mi smo ih oderali u gostima izmedju ove dvije sezone. Sad vi nama objasnite da je jednak uspjeh Ferenca neporazenost kuci protiv Haladasa, DVTK, Ujpesta i giganta Debrecena. Zayebimo Oly, Panatu, Paok, Asteras itd. Prema tome, ne mozete se mjeriti sa nama po uspjesima u Evropi, shvatite to. Izbacivanje treceplasiranog iz madjarske lige je uspjeh za ekipu koja je pet godina uzastopno nabijana od svakoga u Evropi medjutim kad ovako nesto napravite shvaticemo vas ozbiljno. Prijatan pozdrav.

Omjer Atromitosa kuci 2014/15:

Mi smo ih oderali u gostima izmedju ove dvije sezone. Sad vi nama objasnite da je jednak uspjeh Ferenca neporazenost kuci protiv Haladasa, DVTK, Ujpesta i giganta Debrecena. Zayebimo Oly, Panatu, Paok, Asteras itd. Prema tome, ne mozete se mjeriti sa nama po uspjesima u Evropi, shvatite to. Izbacivanje treceplasiranog iz madjarske lige je uspjeh za ekipu koja je pet godina uzastopno nabijana od svakoga u Evropi medjutim kad ovako nesto napravite shvaticemo vas ozbiljno. Prijatan pozdrav.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- storm_raider
- Kontakt:
Tebe ni kuci ne shvataju ozbiljno, a ocekujes mi da te shvatimo?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Meni se obracas? Tu i tamo bgm, nije sve bajno al' devera se.storm_raider je napisao/la:Tebe ni kuci ne shvataju ozbiljno, a ocekujes mi da te shvatimo?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- storm_raider
- Kontakt:
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Kakav si pacenik..spavas na temi i cekas da neko replicira tvoj post....sad idi malo odspavaj nece te vise niko spominjati dok ne odmorisBolanos je napisao/la:Meni se obracas? Tu i tamo bgm, nije sve bajno al' devera se.storm_raider je napisao/la:Tebe ni kuci ne shvataju ozbiljno, a ocekujes mi da te shvatimo?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nemoj se uznemiravati, na ovoj temi imam 2-3 posta.super je napisao/la:Kakav si pacenik..spavas na temi i cekas da neko replicira tvoj post....sad idi malo odspavaj nece te vise niko spominjati dok ne odmorisBolanos je napisao/la:Meni se obracas? Tu i tamo bgm, nije sve bajno al' devera se.storm_raider je napisao/la:Tebe ni kuci ne shvataju ozbiljno, a ocekujes mi da te shvatimo?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Imas ti puno vise od dva posta 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
brile je napisao/la:Imas ti puno vise od dva posta

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- storm_raider
- Kontakt:
Taman posla, nego mi ti djelujes uznemiren. Sta je rec'? Nisi mi dobar?Bolanos je napisao/la:
Nemoj se uznemiravati, na ovoj temi imam 2-3 posta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sjecam se i boljih vremena.storm_raider je napisao/la:Taman posla, nego mi ti djelujes uznemiren. Sta je rec'? Nisi mi dobar?Bolanos je napisao/la:
Nemoj se uznemiravati, na ovoj temi imam 2-3 posta.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- storm_raider
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Pozdrav ide za komsije @ storm i likusa![]()

Željeznicar za život cijeli !
:-*likusa je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Pozdrav ide za komsije @ storm i likusa![]()

04.10.2009 !!
Ako bude organizovan odlazak protiv Zrinjskog,mogu li se navijaci prikljuciti u Konjicu,Jablanici?
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Napokon da neko kazni onog sefa za "sigurnost" onog pekic, dekic?? Kak se zove vec
Bravo savez, i vi napokon neku dobru odluku da donesete.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahah cuj sada bravo savez koja demagogija PEKIC i Edis vole ŽELJU vise od svega i onakavo ponasanje je skolski primjer toga i sta je Pekic to i prije radio pa ga neDao Bog ceka visemjesecna kaznaZip je napisao/la:Napokon da neko kazni onog sefa za "sigurnost" onog pekic, dekic?? Kak se zove vec

51%--------49%
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Balorda, bordobijeli, bordocrveni, Combattente87, Cwirek, Fudo, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Necto, Resolute, ronaldo99, successminator, supervizor, tuitamo, WeekendOffender, Zaboljesutra, ZaZelju i 90 gostiju.