FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2015, 01:34

Bolanos je napisao/la:Taj igrac sa brojem tri je jedva punoljetan, skoro da debituje u jednoj iole jacoj utakmici i pazi ovo. Mislim da je ova situacija jedno ogledalo stanja u ekipi i jedan od indikatora da uprkos svemu nesto nije kako treba.
Moglo bi biti. Jos gori je onaj krkan koji je napravio onakav faul u prijateljskoj utakmici. Da svi disu jedni za druge trebali su podjelit koju vaspitnu onom igracu ili mu makar nesto prigovoriti. Sto bi se vjerovatno i desilo da je faul napravljen na nekom od standardnih igraca. Bar se nadam da je tako.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 13 okt 2015, 03:27

Ne možeš brate tako pričati u smislu ''imaju doktori'', šta mu imaju prilaziti suigrači. Zamisli da je bilo, ne daj Bože, lošije stanje. Sjeti se samo postupka Ivice Dragutinovića. Ne mora biti povreda aman zaman da bi ti sa ljudske strane prišao suigraču.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 13 okt 2015, 03:40

Zip je napisao/la:Hilmo bravo za video..

Ljudi moji, evo vam slike kakvo je stanje medju igracima..
Ova situacija kada je napravljen prekrsaj nad brojem 3, i kada vidis koliko su "brizni" nasi igrasi za naseg igraca koji lezi na travi ikoji je mogao nogu slomiti, nas treba da brine vise nego povreda Delaca.

Braco moja, ovo je problem fksarajeva sto ne moze da napravi iskorak, ovo je problem sto mi nikad necemo biti klub sa velikim rezultstima..

Ovo je sramota, i ovo treba da brine svakog navijaca Sarajeva. Tolika nebriga za suigraca je sramotna..
Jos dijete Sarajeva, junior, mladi igrac..

@bolanos bravo, primjetio si i ti.. Zar to nije ruzno i sramno?
Fuj jbte ko igra u ovoj ekipi.. Kakvi su to ljudi? Sebicne pichke

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je ono sto sam ja ranije pisao..Nasa uprava treba da rijesi ovaj problem sto skorije,inace cemo uvjek biti samo sprdnja u regionu i europi..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 okt 2015, 09:58

Al vi uzivate da ste stalno u tom negativnom fazonu... opusteno ba ljudi. Kao sto momak iznad rece, ligu osvajamo milion posto, aBd Delac ce se vratit, i u europi onda sta nam Bog da.
Al do tog ima ako nema i vise.... zato oooopustenooo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 okt 2015, 13:45

Pitanje je zasto je uopste Delac branio ovu utakmicu!? Ovake prijateljske utakmice su zamisljene da igraci koji nemaju minutazu dobiju priliku da osjete utakmicu. Veliki minus za strucni stab.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 okt 2015, 13:49

BernardBarnjak je napisao/la:Pitanje je zasto je uopste Delac branio ovu utakmicu!? Ovake prijateljske utakmice su zamisljene da igraci koji nemaju minutazu dobiju priliku da osjete utakmicu. Veliki minus za strucni stab.
kakve gluposti sve neces ovdje procitati ,pa na treningu se mogao povrijediti nema tu pravila ,cuj minus strucnom stabu :crazy: :crazy:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 13 okt 2015, 14:40

BernardBarnjak je napisao/la:Pitanje je zasto je uopste Delac branio ovu utakmicu!? Ovake prijateljske utakmice su zamisljene da igraci koji nemaju minutazu dobiju priliku da osjete utakmicu. Veliki minus za strucni stab.
U pravu si. Ne treba ni trenirati. Samo braniti zvanične, i to one koje se igraju po lijepom vremenu. :roll:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 okt 2015, 15:18

Sada vec pocinje to famozno spinovanje, treninzi i prvenstvene utakmice su obavezne, a prijateljske ipak nisu. Nevrijeme je bilo takvog intenziteta da je bilo suludo odigrati prijateljsku utakmicu. Naravno, visa sila je u pitanju, ali mogla se 'svezati deva'. Helem neise, bilo sta je bilo, ostaje nam da se nadamo da ce Plakalo sviju iznenaditi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 13 okt 2015, 15:25

Ljudi ba ide tekma uskoro imal ko kakvih informacija hocel konacno zaigrati Ikande a i mesa

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 okt 2015, 15:27

Znaci po tebi prvotimci nikad ne bi trebali igrati pripremne utakmice?

Hoces da ti nabrojim velike svjetske zvijezde koje su se povrijedile na slicnim utakmicama?

Prije nego pritisnete POSALJI, fakat bi bilo korisno da procitate sta ste napisali predhodno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 okt 2015, 15:29

Da je neko znao do cega ce doci nikad se nebi odigrala tekma i tjt. Valjda tako sudjeno i vozdrica. Mateju sto brzi oporavak, nama sto vise strpljenja sa Plakijem.
Nego, ko nam je golman u juniorima, kakav je...? Ako neko zna vise nek napise.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 okt 2015, 15:34

Evander je napisao/la:
Znaci po tebi prvotimci nikad ne bi trebali igrati pripremne utakmice?

Hoces da ti nabrojim velike svjetske zvijezde koje su se povrijedile na slicnim utakmicama?

Prije nego pritisnete POSALJI, fakat bi bilo korisno da procitate sta ste napisali predhodno.

Plakalo je trebao od pocetka braniti. Losi uslovi, voda do koljena. I sada svi placemo sto se najskuplji igrac povrijedio.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 okt 2015, 15:36

belosevic28 je napisao/la:Da je neko znao do cega ce doci nikad se nebi odigrala tekma i tjt. Valjda tako sudjeno i vozdrica. Mateju sto brzi oporavak, nama sto vise strpljenja sa Plakijem.
Nego, ko nam je golman u juniorima, kakav je...? Ako neko zna vise nek napise.
Prosle godine sam gledao utakmicu juniora Sarajevo-Zeljeznicar.
Nas golman je bio najgori igrac na utakmici.

Nekakav mal, mrs, nikakav. Nema gradju za golmana, kao niti Plakalo.
Ko je ove godine golman, nemam pojma.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 okt 2015, 15:38

[/quote]

Plakalo je trebao od pocetka braniti. Losi uslovi, voda do koljena. I sada svi placemo sto se najskuplji igrac povrijedio.[/quote]

Znaci sad ako protiv Velza bude kisa i los teren, ostaviti Benku i ostale na klupi?
Isto tako i treninge da preskoce, ako bude los teren i vrijeme?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 okt 2015, 15:43

Evander je napisao/la:

Plakalo je trebao od pocetka braniti. Losi uslovi, voda do koljena. I sada svi placemo sto se najskuplji igrac povrijedio.[/quote]

Znaci sad ako protiv Velza bude kisa i los teren, ostaviti Benku i ostale na klupi?
Isto tako i treninge da preskoce, ako bude los teren i vrijeme?[/quote]

Mjesas kruske i jabuke. Trening i prijateljsku utakmicu i zvanicnu prvenstvenu. Ali da ne idem u dalju raspravu sa tobom i ostalim ovako vam zelim reci da SE NE slazemo oko ovoga.
Niti ja vas mogu uvjeriti u suprotno a Boga mi ni vi mene.
Eto trebalo je najjaci sastav izvesti na onaj bazen i kao poslije se cuditi kako se neko povrijedio.
Kada je Plakalo imao sansu pokazati se i skupiti koju minutu ako ne na ovoj utakmici?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 okt 2015, 16:22

Trifkovic iz akademije promovisan. Plakalo ce branit.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 13 okt 2015, 16:28

Jeko ovaj mali, za koju je selekciju igrao? Zna li ko šta o njemu ko je gledao ove omladince

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 okt 2015, 16:31

Nije Jesic odlucio, da se igra prijateljska zato sto mu je dosadno nego, da vidi i dobije bolji uvid u sam igracki kadar. Da isproba neke svoje varijante itd. Dogodilo se je to sto se je dogodilo i idemo dalje. Ovdje je gresku napravio Sir Dzenan, jer se nije dovela adekvatna zamjena Delacu. Budimo realni posle prosle sezone u pripremnim utakmicama i u samoj LP, ono sto su pokazali Ostrakovic i Plakalo zajedno, nije ni za pola Delaca. Nadam se, da ce me Plakalo demantovati i da se razbrani, a Ostri moze da ide sto se mene tice. Nebi bilo lose ako bi uspjeli dovesti Pletikosu u ovom trenutku, jer je free. Sigurno bi svojim iskustvom dodatno pomagao kako Plakalu tako i Delacu, sa obzirom da su mladji od njega vise od 10 godina.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 okt 2015, 17:29

Trifkovic je u Akademiju dosao iz Slavije. 97' godiste, visok 191. To je sve sto sam progooglao o momku. Nisam ga gledao, tako da nmgu nista vise reci...osim pozeljeti mu dobrodoslicu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 17:42

belosevic28 je napisao/la:Trifkovic je u Akademiju dosao iz Slavije. 97' godiste, visok 191. To je sve sto sam progooglao o momku. Nisam ga gledao, tako da nmgu nista vise reci...osim pozeljeti mu dobrodoslicu.
Nek nije vise golman 1,80 visina 191cm je super. Jos koji cenat i extra. Nadam se da ce on i emir istisnut olivera kana mateju :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.