Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 13 okt 2015, 00:16

Seaman je napisao/la:Ćaća se vraća :geek: još jednom da se zahvalim gospodi Murgi,Amarildu i adminu koji mi je vratio ovaj nick :salut:
Dobrodosao. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 okt 2015, 03:28

Dobrodosao nazad. Rekao sam ti koji je moderator skinuo.

Neka covjeka, odsluzio je 8 mjeseci. Sve dok ne vrijedja korisnike sa foruma, i ne krsi druga pravila, ne vidim problem. Ima opcija gnjavator kome smeta misljenje i picimo dalje. Ja mogu svacije misljenje procitati na ovoj temi, ali ne moram se slagati.

Nego @Seaman, jesi li navijao za Arsenal ili Dinamo ili je bilo bitno samo protiv Wengera pa ko god da pobijedi haha? Mi smo gledali da nece kakav transparent biti da te prepoznamo :D
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 okt 2015, 13:33

Ramsey ima najviše sprinteva ove sezone u EPL. Nije da nismo znali da je najveća radilica :mrgreen:
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 okt 2015, 14:47

Nisam gledao Engleze ali sam procitao da je Ox bio los sinoc.
Pld W D L
38 26 12 0

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 okt 2015, 15:31

Monreal naš najkonstantniji igrač :kava:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 okt 2015, 16:01

Murga je napisao/la:Dobrodosao nazad. Rekao sam ti koji je moderator skinuo.

Neka covjeka, odsluzio je 8 mjeseci. Sve dok ne vrijedja korisnike sa foruma, i ne krsi druga pravila, ne vidim problem. Ima opcija gnjavator kome smeta misljenje i picimo dalje. Ja mogu svacije misljenje procitati na ovoj temi, ali ne moram se slagati.

Nego @Seaman, jesi li navijao za Arsenal ili Dinamo ili je bilo bitno samo protiv Wengera pa ko god da pobijedi haha? Mi smo gledali da nece kakav transparent biti da te prepoznamo :D

onda posebna zahvala Cashmanu :kafa: između dvoboja dvije prćije navijao sam čak za voajerovu prćiju :rol: sudržao sam se i od transparenta da se ne rasplače na klupi stari prdonja,ali sam uživo dobio potvrdu koja je ona hrastovina mrtvi panj :urnebes: kad jedna rupa zvana eduardo u srazu s panjem izgleda kao top 3 golman europe,onda znam kolko je sati :lol: a tu sam imao prilike čitati od obožavatelja bukvaša da šta će nam jedan cavani jer je kvalitetom u rangu žikela :crazy: kuknjava a cavani igra odlično ovaj početak sezone dok bukvaš čak u jakoj konkurenciji panjeva nemože do prvih 11 :rol: ili kad dobiješ potvrdu da drugi kloc arteta nemože igrati protiv jednog dinama,šta će taj onda u engleskoj ligi igrat,ali ima još panjeva ali da ne dužim o njima,ili voajerski wc stoper koji skoka nemože dobiti :stop:

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 13 okt 2015, 17:32

Rosicky je napisao/la:Monreal naš najkonstantniji igrač :kava:
Ma bezveze igrac, ima srece sto je Gibbs los
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 okt 2015, 17:51

Izgleda ce Alexis primati po novom ugovoru 170k sedmicno sto ce biti novi rekord u nasem klubu.
Novi trogodisnji ugovor ce biti ponudjen i Monrealu. Takodje novi ugovor ce po svemu sudeci dobiti i Ozil.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 13 okt 2015, 18:34

anell je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Monreal naš najkonstantniji igrač :kava:
Ma bezveze igrac, ima srece sto je Gibbs los
Ma ubrzo će past u igri
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 okt 2015, 18:39

'ta će Monreal, slučajno uletio ovdje
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 okt 2015, 18:59

Seaman je napisao/la:
Murga je napisao/la:Dobrodosao nazad. Rekao sam ti koji je moderator skinuo.

onda posebna zahvala Cashmanu :kafa: između dvoboja dvije prćije navijao sam čak za voajerovu prćiju :rol: sudržao sam se i od transparenta da se ne rasplače na klupi stari prdonja,ali sam uživo dobio potvrdu koja je ona hrastovina mrtvi panj :urnebes: kad jedna rupa zvana eduardo u srazu s panjem izgleda kao top 3 golman europe,onda znam kolko je sati :lol: a tu sam imao prilike čitati od obožavatelja bukvaša da šta će nam jedan cavani jer je kvalitetom u rangu žikela :crazy: kuknjava a cavani igra odlično ovaj početak sezone dok bukvaš čak u jakoj konkurenciji panjeva nemože do prvih 11 :rol: ili kad dobiješ potvrdu da drugi kloc arteta nemože igrati protiv jednog dinama,šta će taj onda u engleskoj ligi igrat,ali ima još panjeva ali da ne dužim o njima,ili voajerski wc stoper koji skoka nemože dobiti :stop:
Uzivo si gledao kako Zoran Mamic nadmudruje voajera :rol: :rol: :rol: neprocjenjivo, a tek mogu misliti panjine uzivo usra promasi tri zicera, proslavi retardiranog Eduarda i dobi crveni dokazao se uzivo :lol: :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 okt 2015, 20:05

topnik1 je napisao/la:'ta će Monreal, slučajno uletio ovdje

**** od igrača koji nije dostojan čistiti kopačke jednom ashley coleu kako defanzivno tako i ofanzivno :kafa:

[quote="BigBigBang"Uzivo si gledao kako Zoran Mamic nadmudruje voajera :rol: :rol: :rol: neprocjenjivo, a tek mogu misliti panjine uzivo usra promasi tri zicera, proslavi retardiranog Eduarda i dobi crveni dokazao se uzivo :lol: :lol: :lol:[/quote]

uz katastrofalno nogometno neznanje,jedino je gadnija fizička pojava te spodoba kao da je došla na teren iz da ne kažem čega :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 okt 2015, 20:11

Meni je takodjer ostao urezan momenat kad decko sa tvog avatara nekoliko puta pretrcava trabanta Artetu i Cazorlu kao cunjeve na treningu, spori Spanci su mogli samo da nemocno gledaju...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 okt 2015, 20:23

BigBigBang je napisao/la:Meni je takodjer ostao urezan momenat kad decko sa tvog avatara nekoliko puta pretrcava trabanta Artetu i Cazorlu kao cunjeve na treningu, spori Spanci su mogli samo da nemocno gledaju...

španjolski trabanti nemogu igrati protiv jednog titana od dinama,pametnome dosta :kafa: baš me zanima šta će cazorla na cmf-u protiv bayerna :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 okt 2015, 20:26

Glumiti cunj pored kojeg ce prolaziti svi, ocekujem da onaj retardirani Alcantara pored njega izgleda ko Iniesta iz najboljih dana...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 okt 2015, 21:07

Akpom ga uvaljao u finisu. :clap:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 okt 2015, 23:03

Gunner4 je napisao/la:Akpom ga uvaljao u finisu. :clap:

I Ramsey pogodio :)

@šnajdrlene Monreal od početka sezone nije imao niti jednu jedinu grešku u igri. Etika 100%.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 okt 2015, 23:07

Nema to veze kako on igra, bitno je da je Paja na početku rekao da Monreal nije dobar i to sad tako mora ostati.
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 okt 2015, 23:11

Joj Seamena kralja. :lol: :lol:

Koji je to bek u ligi bolji od Ashleya? Onaj iz čelzia garant. Ili Sagna i Kolarov :lol:
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 okt 2015, 23:12

Pa naravno da je nedovljno dobar, likuju voajaroljubci ko da gazimo sve redom a ne ispadamo iz grupe LP od sila Dinama i Olimpijakosa

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.