EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Oprostite, ja sam promasio sa Svedskom, druga tema
''Neka me mrze samo da me se boje''
Virtu4l je napisao/la:E hvala.ElCartel11 je napisao/la:Idemo, nema to veze za kval. EP, da su u pitanju kval. za SP onda nebi isliVirtu4l je napisao/la:Ne idemo u baraž ako budemo najgora trećeplasirana?

Da rezimiramo, znaci ako dobijemo Cipar u gostima,sigurno smo treći i kao takvi idemo u baraz....

Joj ljudi sad sam se čuo sa rođakom koji živi u Belgiji , išao u školu sa Kompanyjem ..ostali od tada pravi drugari iako su im životni pozivi drugačiji , redovno izlaze kad je Kompany kući itd....
Čuo se telefonom sa Kompanyjem ..izgleda dogovoreno da puste Izrael
Informacija je 1000 % neprovjerena ..
Moramo dobiti , nema druge ..
Čuo se telefonom sa Kompanyjem ..izgleda dogovoreno da puste Izrael

Moramo dobiti , nema druge ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ima li iko Mešin broj da mu javim?
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajmo se prebaciti na Turkesony_91 je napisao/la: Ma, ne obaziri se više na takve komentare. Daj da se prebacimo na ozbiljnije 'stvari'

Ali bi bilo fino da su oni najbolja 3 plasirana ekipa, opet bolje sa Madjarima igrat nego sa njima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Centre forward
- Kontakt:
A ono, sjedili zajedno na Domaćinstvu i sad bi ovaj njemu rek'o takvu informaciju. Svaka čast što za džabe zabavljaš napaćene forumaše. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- forumasmahalas
- Kontakt:
Kaze Mesa da je upoznat sa tom informacijom i da je jutros uplatio pozamasan iznos na Izrael, a, dobitak je vec planirao kao premiju nasem sutrasnjem domacinu koji kada je cuo da je sutra u Belgiji tip dva spreman nama prepustiti bodove kako bi plan Izraelaca propaomostar_mo je napisao/la:Ima li iko Mešin broj da mu javim?
Kada se određuje konačna pozicija tima na tabeli uzima se međusobni skor. U Kazahstanu je bilo 0:0 i sutrašnjom pobjedom Kazahstan bi izbio na tabeli ispred Latvije zbog ranije pomenutnog boljeg međusobnog skora.ElCartel11 je napisao/la:Hajmo se prebaciti na Turkesony_91 je napisao/la: Ma, ne obaziri se više na takve komentare. Daj da se prebacimo na ozbiljnije 'stvari'nikako mi nije bilo jasno kako mugu biti najbolji 3, jer sam mislio da je Kazastan vec 100% zadnji
![]()
Ali bi bilo fino da su oni najbolja 3 plasirana ekipa, opet bolje sa Madjarima igrat nego sa njima.
forumasmahalas je napisao/la:Kaze Mesa da je upoznat sa tom informacijom i da je jutros uplatio pozamasan iznos na Izrael, a, dobitak je vec planirao kao premiju nasem sutrasnjem domacinu koji kada je cuo da je sutra u Belgiji tip dva spreman nama prepustiti bodove kako bi plan Izraelaca propaomostar_mo je napisao/la:Ima li iko Mešin broj da mu javim?
E svaka čast Meši kad je u fokusu zbivanja i kad je osujetio onu pogan od **** .
Sajo bi kao dokaz zavjere **** i Belgijanaca tražio bar audio kasetu , a možda bi i tražio omiljeni VHS.
Ne merem belivit --cenzura na c.i.f.u.t..i hahahahahaha , ja lobija majke ti ..odoh ići ..eto Mossada....bježte noge posra vas ..g...
Gdje su oni što računaju koeficijente ? Mi na Euru sad dobijemo Cipar , Ukrajina takođe na Euru , ko ulazi u Pot 2 ? Pričalo se o tom jučer .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako Norveska dobije sutra Italiju, mi necemo biti nosioci u barazu, jer Svedska, Hrvatska, Ukrajina I Danska su bolje rangirane od nas. **** smo ako Se Hrvati direktno neplasiraju.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
znači i Mađari otpali kao potencijalni protivnici u baražu ..
Danska i Švedska su trenutno ispod nas na rang listiKralj2907 je napisao/la:Ako Norveska dobije sutra Italiju, mi necemo biti nosioci u barazu, jer Svedska, Hrvatska, Ukrajina I Danska su bolje rangirane od nas. **** smo ako Se Hrvati direktno neplasiraju.

Jbte koja je Slovenija rupa od ekipe , oni kome zapadnu u barazu taj je i proso...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da ako Italija dobije Norvešku da će biti nosilac u grupi na Euru, ali nisam siguran. Njima isto treba pobjeda.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Druze,batali racun.Od trenutnih osam ucesnika baraza mi smo drugi,odmah iza Ukraine.S tim da naravno niko normalan ne vjeruje u pobjedu Norveske protiv Italije.Ali cak i da se to desi,mi smo sigurno nosioci u barazu,ne postoji opcija u kojoj nismo.Kralj2907 je napisao/la:Ako Norveska dobije sutra Italiju, mi necemo biti nosioci u barazu, jer Svedska, Hrvatska, Ukrajina I Danska su bolje rangirane od nas. **** smo ako Se Hrvati direktno neplasiraju.
Bili su rupa i onda kad su senzacionalno otresli Ruse.. nema lakih protivnika u takvim utakmicama , ima samo laganijih što oni zaista jesu ..Fordinjo je napisao/la:Jbte koja je Slovenija rupa od ekipe , oni kome zapadnu u barazu taj je i proso...
Jedino još Hrvatska može biti ispred nas, ali, niže ne možemo bitiFidelis je napisao/la:Druze,batali racun.Od trenutnih osam ucesnika baraza mi smo drugi,odmah iza Ukraine.S tim da naravno niko normalan ne vjeruje u pobjedu Norveske protiv Italije.Ali cak i da se to desi,mi smo sigurno nosioci u barazu,ne postoji opcija u kojoj nismo.Kralj2907 je napisao/la:Ako Norveska dobije sutra Italiju, mi necemo biti nosioci u barazu, jer Svedska, Hrvatska, Ukrajina I Danska su bolje rangirane od nas. **** smo ako Se Hrvati direktno neplasiraju.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Nije istina!!!Kralj2907 je napisao/la:Ako Norveska dobije sutra Italiju, mi necemo biti nosioci u barazu, jer Svedska, Hrvatska, Ukrajina I Danska su bolje rangirane od nas. **** smo ako Se Hrvati direktno neplasiraju.
Yebo majku toliko puta AnelZ objasnio, toliko puta ostala raja objasnila i opet vas ima koji ne kontate ili gluposti valjate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.