FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

drajkula_zlo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la drajkula_zlo » 15 maj 2010, 22:49

Dialiba je napisao/la:sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup :D

utjeha mi je kad znam da nisi vidio 7 godina evropsku utakmicu ;)

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 15 maj 2010, 22:50

zemahz je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:ej imal ovdje navijaca sarjeva koji su isli na utakmice 1978/1979godine
da ih pitam sjecajul se jednog dogadžaja pozz iz zenice
nisam bio ni u planu tad al volio bi znat sta se desilo kad si vec napisao
PA TADA SU NAVIJACI SARAJEVA DOSLI U ZENICU NA UTAKMICU ČELIK OFK BEOGRAD I NAVIJALI ZA CELIK SA ROBIJASIMA ETO DA ZNATE OVI MLADŽI NAVIJACI KOJI STVARAJU ISKRICE IZMEDŽU OVE DVIJE NAVIJACKE SKUPINE :oops: UTAKMICA SA SLAVIJOM SE IGRA NA ISTI DAN KAD JE CELIK ISPAO IZ LIGE 29.05 1979 TADA JE BILO 1-1 I CELIK JE ISPAO JER MU JE TREBALA POBIJEDA SAMO JE SAD 2010 I OFK BEOGRAD I SLAVIJA NOSE IDENTICNE DRESOVE

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 15 maj 2010, 22:56

zemahz je napisao/la:
Dialiba je napisao/la:sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup :D
sjede dva manijaka za stolom jedan sanja pobjedu na kosevu drugi nerjeseno na grbavici
kad mi je tesko sjetim se da ce sarajevo zadnje kolo pustiti borcu :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 22:58

SAUDIN23 je napisao/la:
zemahz je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:ej imal ovdje navijaca sarjeva koji su isli na utakmice 1978/1979godine
da ih pitam sjecajul se jednog dogadžaja pozz iz zenice
nisam bio ni u planu tad al volio bi znat sta se desilo kad si vec napisao
PA TADA SU NAVIJACI SARAJEVA DOSLI U ZENICU NA UTAKMICU ČELIK OFK BEOGRAD I NAVIJALI ZA CELIK SA ROBIJASIMA ETO DA ZNATE OVI MLADŽI NAVIJACI KOJI STVARAJU ISKRICE IZMEDŽU OVE DVIJE NAVIJACKE SKUPINE :oops: UTAKMICA SA SLAVIJOM SE IGRA NA ISTI DAN KAD JE CELIK ISPAO IZ LIGE 29.05 1979 TADA JE BILO 1-1 I CELIK JE ISPAO JER MU JE TREBALA POBIJEDA SAMO JE SAD 2010 I OFK BEOGRAD I SLAVIJA NOSE IDENTICNE DRESOVE

**** jarane neznam ni ja sto se ovolko mrze al mislim da ima tu malo politike .

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 23:00

Dialiba je napisao/la:
zemahz je napisao/la:
sjede dva manijaka za stolom jedan sanja pobjedu na kosevu drugi nerjeseno na grbavici
kad mi je tesko sjetim se da ce sarajevo zadnje kolo pustiti borcu :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nide veze sta ovo treba da znaci

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 maj 2010, 23:00

Vodite ljubav, a ne rat! :D

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 15 maj 2010, 23:05

Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 15 maj 2010, 23:06

capelo111 je napisao/la:Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
sta ti je budalo cuj bez sansi ....sad dobijemo rudara u gostima i zadnje kolo borca kuci i cao :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2010, 23:09

drajkula_zlo je napisao/la:
sta ti je budalo cuj bez sansi ....sad dobijemo rudara u gostima i zadnje kolo borca kuci i cao :D
jes al da zrinjski kiksa jednu od te dvije preostale a mi da dobijemo obje

igraju jednu na domacem..pa idu sirokom....

jedino kad bi siroki posteno odigro :roll: :roll: nama dosta i nerijeseno tu zbog boljeg medjusobnog...mada ja ne bi ni slucaj gavric zaboravio tek tako ;)

al eto...vidjecemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 15 maj 2010, 23:11

blablabla je napisao/la:Vodite ljubav, a ne rat! :D
kondomi su jeftiniji od kalasa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 15 maj 2010, 23:11

Što bi bilo bez šansi. Ja sam siguran da će Sarajevo igrati u Evrpi ove godine.
A đe da znam?!

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 23:17

sarajlija89 je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:
jes al da zrinjski kiksa jednu od te dvije preostale a mi da dobijemo obje

igraju jednu na domacem..pa idu sirokom....

jedino kad bi siroki posteno odigro :roll: :roll: nama dosta i nerijeseno tu zbog boljeg medjusobnog...mada ja ne bi ni slucaj gavric zaboravio tek tako ;)

al eto...vidjecemo
ma najgore je sto neodlucujemo sami o sebinego moramo cekat kiks zrinjskog a niko nam ne garantuje pobjede u ove dvije utakmice . a mislim da smo zasluzili evropu jer smo puno bolji od zrinjskog.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 maj 2010, 23:20

sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 23:22

Cuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
haj ne seri sviju ti eo gledam i ja i amar se zali samo da napravi pritisak .i mislim da zrinjski sarajevu bjezi 2 a ne 3 boda

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 maj 2010, 23:24

zemahz je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
haj ne seri sviju ti eo gledam i ja i amar se zali samo da napravi pritisak .i mislim da zrinjski sarajevu bjezi 2 a ne 3 boda
Zrinjski bjezi Sarajevu 2 boda, slijedece kolo Sarajevo ide Rudaru, dok Zrinjski docekuje Celika, ukoliko Sarajevo izgubi ili igra nerijeseno u Prijedoru, sanse za Europu su gotove. Ukoliko Sarajevo dobije a i Zrinjski dobije Celika, nebi me cudilo da Siroki u zadnjem kolu da Zrinjskom utakmicu. Tako da su vam sanse minimalne.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 23:27

Zeljovac_1921 je napisao/la:
zemahz je napisao/la:
Zrinjski bjezi Sarajevu 2 boda, slijedece kolo Sarajevo ide Rudaru, dok Zrinjski docekuje Celika, ukoliko Sarajevo izgubi ili igra nerijeseno u Prijedoru, sanse za Europu su gotove. Ukoliko Sarajevo dobije a i Zrinjski dobije Celika, nebi me cudilo da Siroki u zadnjem kolu da Zrinjskom utakmicu. Tako da su vam sanse minimalne.
slazem se .al opet moram se nadat ****

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 15 maj 2010, 23:31

tm84 je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.

No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
da se nadovezem oko cinjenica...

liga se poslije sezone 1989/1990 prosirivala sa 18 na 19, ne 20 klubova...

i nije se zbog sarajevo prosirivalo... nego zbog veleza

tabela 1989/1990
13. FK Sarajevo 34 13 4 (1) 17 46 49 27
14. Borac Banja Luka 34 12 7 (3) 15 28 40 27
15. Radnički Niš 34 12 8 (2) 14 42 48 26
16. NK Osijek 34 12 4 (2) 18 28 47 26
17. Velež Mostar 34 11 6 (3) 17 38 51 25
18. Vardar Skoplje 34 8 2 (1) 24 33 64 17

vardar je ispao nakon ove sezone, a velez nije... znaci pricate nebuloze, nije se zbog sarajeva prosirivalo... :roll:
1990/91 nakon što je Liga pune 22 godine brojala 18 klubova, zbog Sarajeva proširio na 19, info fksinfo.com
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2010, 23:32

sanse su realne ako bude sve posteno..al to je u vecini slucajeva misaona imenica...

vidjecemo....opet spominjem da ne treba zaboravit na gavarica :D ..sa ta tri boda sve se mijenja ;)

jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 maj 2010, 23:33

ne seri sudija je bio dobar pogriješio je i za Sarajevo i za Želju da je bogdom ovakvih sudija više čestitke Želji na tituli a nama nada u poštenu igru do kraja pa šta bude protiv štele se ne može.
Sarajevo ljubavi moja!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 maj 2010, 23:44

Igrali mi u evrpi ili ne znamo koliko ce te vi plesati u Evropi a to je jedno kolo....jer Seljin Mitex je slab za Litex :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”