BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la emir79 » 12 okt 2015, 20:08

SlevinKelevra je napisao/la:Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich :rol: :rol:
Koka li Koka :mrgreen:

Sjeti se utakmice u Litvaniji kada su za BIH igrali Baljicijus, Bolicijus, Barbarezas :urnebes: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 12 okt 2015, 20:49

i nas je ovako tresla euforija protiv Portugala pa nas ljudi mlatnuse e tako cemo i mi njih cisto da im pokazemo ko je bio nositelj ove grupe,"j...t cemo im majku" Ćiro
:D :D :bih: :bih:
Zadnja izmjena: EDIX, dana/u 12 okt 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 okt 2015, 20:50

Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Bosnia: Begovic; Mujdza, Spahic, Bicakcic, Lulic; Sunjic; Medunjanin, Pjanic, Salihovic; Dzeko, Ibisevic

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2015, 20:51

DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Bosnia: Begovic; Mujdza, Spahic, Bicakcic, Lulic; Sunjic; Medunjanin, Pjanic, Salihovic; Dzeko, Ibisevic
Ovakav ni na FIFI sastavit ne mozes. :urnebes:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2015, 20:52

@Dragon Girl

352, nije nemoguce. Mujdza i Lulic bi tu bili nesto poput WB a sredina bi se pojacala sa Haretom od prve. Uopste me ne bi iznenadilo da vidim ovaj sastav upravo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 okt 2015, 20:54

Rooney88 je napisao/la:352, nije nemoguce. Mujdza i Lulic bi tu bili nesto poput WB a sredina bi se pojacala sa Haretom od prve. Uopste me ne bi iznenadilo da vidim ovaj sastav upravo.
Nije sastav nemoguć, ali gdje ćeš mjenjati formaciju u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2015, 20:55

HariTz je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:352, nije nemoguce. Mujdza i Lulic bi tu bili nesto poput WB a sredina bi se pojacala sa Haretom od prve. Uopste me ne bi iznenadilo da vidim ovaj sastav upravo.
Nije sastav nemoguć, ali gdje ćeš mjenjati formaciju u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama?
Ne kazem ja da je potrebno mijenjati formaciju (mada i to nije na odmet) , ja cak i mrzim ovu formaciju jer cesto ofanzivno nije produktivna. Kazem samo da se necu iznenaditi ako ovu izvede.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 okt 2015, 20:56

Goalgetter je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Ovakav ni na FIFI sastavit ne mozes. :urnebes:
Nekako kako god da ih rasporedim i pokušam zamisliti, negdje ima viška, negdje manjka :lol: ...ili valjda što je navika, pa mi teško zamisliti ovakvu formaciju.. :D

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 okt 2015, 21:02

Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-

E jedino sto je eksperiment,ne vjerujem da ce se u ovakvoj utakmici eksperimentisati.
A za ubuduce :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 okt 2015, 21:09

Jesu se kiprani napalili :mrgreen: sto je jos bolje po nas, iskusno ih docekati i nokautirati.
Mene je prije svog ovog raspleta situacije bilo strah, rekoh puknut ce bunker pa ce nam se ponoviti nova Litvanija gdje smo kroz jedvite jade dali gol, al' ova situacija gdje oni ovako euforicni ganjaju pobjedu ce nam bas leci k'o kec na desetku. :kafa: Ne kazem da ce biti lako, al' ne sporim nas dobar rezultat na kraju.

Ne bi me zacudilo da krene sa tri stopera nazad (samo sto Zuka mora igrati), da igramo na cvrstu odbranu i kontre, ali ne znam koliko je pametno bas sad eksperimentisati sa formacijom koju prvi put igramo.
Dobra stvar sto ce Dzekson biti spreman ako nam bas bude prpa, al' nadam se da nece biti potrebe za tim, jos samo fali da pogorsa povredu i propusti baraz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 12 okt 2015, 21:17

Ovo je Mešina utakmica, šta god da se desi mi nemamo pravo kritizirati ništa.
Nakon 4 kola imali smo 2 boda, 5 utakmica poslije broj bodova je 14.
Meša je uradio nemoguće, naravno igrači su ti koji su nosili igru na svojim leđima, ali Meša je taj koji je postavljao igrače na teren i sutrašnja utakmica će biti creme de la creme za njega, ako je to 3-5-2 vjerujem da ima razlog zašto to igra, do sada nije pravio greške tako da ne vjerujem da će sutra praviti, a i bez obzira na sve mi smo kvalitetnija reprezentacija pa i bez formacije bi trebali pobjediti, a igra Cipra će biti dosta srčanija od naše jer vjerujem da će sagoriti od želje za pobjedom, nikada se do sada nisu susretali sa ovime dok je nama u ovim kvalifikacijama svaka utakmica bila odlučujuća, ista atmosfera kao i protiv Izraela, Velsa, Belgije. Dok Cipar nikad nije imao neki velik imperativ :)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 okt 2015, 21:25

Znaci ovako:

------------------------------Begovic----------------------------------
----------Bicakcic------------Sunjic-----------Spahic---------------
-------------------------------------------------------------------------
Mujdza----------------------Salihovic----------------------------Lulic
--------------Pjanic--------------------------------Medunjanin--------
---------------------------------------------------------------------------
------------------Ibisevic--------------------Dzeko---------------------

Ne vjerujem u ovo ni sekunde :)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 12 okt 2015, 21:30

dubrovnik po obicaju lupa :zviz: . ali ne dotice me gospe mi ajme moje kate . idemo momci idemo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: u novu pobjedu . slavimo do zore nek du gleda :tralala:

obagol
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la obagol » 12 okt 2015, 21:43

Fidelis je napisao/la:
Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-

E jedino sto je eksperiment,ne vjerujem da ce se u ovakvoj utakmici eksperimentisati.
Za 3-5-2 moras imati strasne bekove, oni su bukvalno nosioci ove formacije. Nas nijedan bek ne moze ovo igrati ni u ludilu, mozda u nekoj ultra defanzivnoj varijanti gdje ne bi morali puno prelaziti preko centra.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 12 okt 2015, 21:47

Zaboravite 3-5-2
''Neka me mrze samo da me se boje''

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 okt 2015, 21:56

Bilo bi lose tako igrati protiv Kipra koji je najjaci preko bokova. Jedino ako bi nasi bekovi ostajali na svojoj polovini ali to bi onda de fakto znacilo da igramo sa 5 igraca u zadnjoj liniji. U utakmici koju trebamo dobiti, protiv ekipe koja je na papiru dosta slabija od nas... Nema teorije.
A treba i vremena da se to uigra, ova trojica stopera bi se sudarali jer ne znaju kuda da se krecu, koji prostor da pokrivaju.... Treba vremena da se to nauci.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 12 okt 2015, 21:59

obagol je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:

Za 3-5-2 moras imati strasne bekove, oni su bukvalno nosioci ove formacije. Nas nijedan bek ne moze ovo igrati ni u ludilu, mozda u nekoj ultra defanzivnoj varijanti gdje ne bi morali puno prelaziti preko centra.
:thumbup:

Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 12 okt 2015, 22:00

HeavensWonder je napisao/la:Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
Ako cemo na kontru igrati protiv ekipe koja vrijedi kao lijeva Dzekina noga onda nam i nije mjesto na EURU!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 okt 2015, 22:02

obagol je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:

Lule je strasan bocni,drugo je sad sto neki ovdje potcjenjuju i omalovazavaju Lulu.Bio sam na utakmici,znao sam sve o njemu ali me frajer opet uspio šokirati,covjek je bukvalno masina.Istina,grijesio je sinoc ali mnogi debelo potcjenjuju Lulica za nasu ukupnu igru.
On nema momenta kad stoji i odmara,on stalno trci,presing na loptu,na igraca,ja slobodno mogu reci da je motor koji povlaci ostale.
Jos da ostali prate njegov presing u svakom drugom napadu bi oduzeli loptu protivniku.

A Mujdzone je bek sa najboljim centarsutem koji je ikada imala reprezentacija.Samo ga nabit snagom jos malo,malo je vehat.

Mogli bi mi to igrati vrlo uspjesno ali se slazem da to ne treba raditi sutra.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 12 okt 2015, 22:07

forumasmahalas je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la:Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
Ako cemo na kontru igrati protiv ekipe koja vrijedi kao lijeva Dzekina noga onda nam i nije mjesto na EURU!
Zbog takvog stava su nas i dobili u Zenici.

Meni je ovo sutra kao sa Francuskom ili Portugalom. Respekt prema protivniku kao da je finale Eura i nosimo kući 3 boda i pripremamo se za baraž.

@Fidelis

Razumijemo se :salut:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.