Koka li KokaSlevinKelevra je napisao/la:Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich![]()

Sjeti se utakmice u Litvaniji kada su za BIH igrali Baljicijus, Bolicijus, Barbarezas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koka li KokaSlevinKelevra je napisao/la:Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich![]()
Bosnia: Begovic; Mujdza, Spahic, Bicakcic, Lulic; Sunjic; Medunjanin, Pjanic, Salihovic; Dzeko, Ibisevic
Ovakav ni na FIFI sastavit ne mozes.DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Bosnia: Begovic; Mujdza, Spahic, Bicakcic, Lulic; Sunjic; Medunjanin, Pjanic, Salihovic; Dzeko, Ibisevic
Nije sastav nemoguć, ali gdje ćeš mjenjati formaciju u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama?Rooney88 je napisao/la:352, nije nemoguce. Mujdza i Lulic bi tu bili nesto poput WB a sredina bi se pojacala sa Haretom od prve. Uopste me ne bi iznenadilo da vidim ovaj sastav upravo.
Ne kazem ja da je potrebno mijenjati formaciju (mada i to nije na odmet) , ja cak i mrzim ovu formaciju jer cesto ofanzivno nije produktivna. Kazem samo da se necu iznenaditi ako ovu izvede.HariTz je napisao/la:Nije sastav nemoguć, ali gdje ćeš mjenjati formaciju u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama?Rooney88 je napisao/la:352, nije nemoguce. Mujdza i Lulic bi tu bili nesto poput WB a sredina bi se pojacala sa Haretom od prve. Uopste me ne bi iznenadilo da vidim ovaj sastav upravo.
Nekako kako god da ih rasporedim i pokušam zamisliti, negdje ima viška, negdje manjkaGoalgetter je napisao/la:Ovakav ni na FIFI sastavit ne mozes.DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
Za 3-5-2 moras imati strasne bekove, oni su bukvalno nosioci ove formacije. Nas nijedan bek ne moze ovo igrati ni u ludilu, mozda u nekoj ultra defanzivnoj varijanti gdje ne bi morali puno prelaziti preko centra.Fidelis je napisao/la:Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
E jedino sto je eksperiment,ne vjerujem da ce se u ovakvoj utakmici eksperimentisati.
A za ubuduce
obagol je napisao/la:Fidelis je napisao/la:Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
E jedino sto je eksperiment,ne vjerujem da ce se u ovakvoj utakmici eksperimentisati.
A za ubuduce
Za 3-5-2 moras imati strasne bekove, oni su bukvalno nosioci ove formacije. Nas nijedan bek ne moze ovo igrati ni u ludilu, mozda u nekoj ultra defanzivnoj varijanti gdje ne bi morali puno prelaziti preko centra.![]()
Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
Ako cemo na kontru igrati protiv ekipe koja vrijedi kao lijeva Dzekina noga onda nam i nije mjesto na EURU!HeavensWonder je napisao/la:Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
obagol je napisao/la:Za 3-5-2 moras imati strasne bekove, oni su bukvalno nosioci ove formacije. Nas nijedan bek ne moze ovo igrati ni u ludilu, mozda u nekoj ultra defanzivnoj varijanti gdje ne bi morali puno prelaziti preko centra.Fidelis je napisao/la:Pa nije glupo nimalo,3-5-2 bi nama legao kao budali samar,bocni igraci su dobri u oba pravca,idealno-DragonGirl je napisao/la:Sa nekog kiparskog portala, kažu očekivani sastav, sad ne znam jesu li to zaključili na osnovu treninga ili...? U svakom slučaju, malo je čudan, pa čisto sumnjam da je tačan, ali eto.
A za ubuduce
Zbog takvog stava su nas i dobili u Zenici.forumasmahalas je napisao/la:Ako cemo na kontru igrati protiv ekipe koja vrijedi kao lijeva Dzekina noga onda nam i nije mjesto na EURU!HeavensWonder je napisao/la:Barca jedino može ovu formaciju sa Alvesom i Albom i opet jedva. 4-4-2 ili 4-1-3-2 najbolje za sutra. Kipar igra na pobjedu, a mi na kontru i pobjedu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.