Jel ga stid?Principatus je napisao/la:Selektor Pambos Christodoulou: "Porazili smo BiH usred Zenice, mislim da to nije bila niti sreca ili slucaj. Vrijeme je da ponovo pokazemo BiH ko je jaci na terenu i odemo na EP."

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel ga stid?Principatus je napisao/la:Selektor Pambos Christodoulou: "Porazili smo BiH usred Zenice, mislim da to nije bila niti sreca ili slucaj. Vrijeme je da ponovo pokazemo BiH ko je jaci na terenu i odemo na EP."
haha pa da, ludi Velsani i njihov jezikakisarajevo92 je napisao/la:
trenutni avatar ti vjecno loading...![]()
guglao sam ti lokaciju, to mjesto fkt postoji, neko selo u Walesuj3bo te dan
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch
Mesa ih trola."Znamo da Kipar voli da igra fudbal, a i mi smo ekipa koja voli da se nadigravamo. Nadam se dobrom meču", istakao je Meša.
Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Jest jestPrincipatus je napisao/la:Mesa ih trola."Znamo da Kipar voli da igra fudbal, a i mi smo ekipa koja voli da se nadigravamo. Nadam se dobrom meču", istakao je Meša.
Naučiš napamet, no problem.calcio je napisao/la:Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Lakše zapamtit Newtonove zakone nego ime ovog gradacalcio je napisao/la:Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Njegovo prezime na engleskom je samo za one 18+SlevinKelevra je napisao/la:Gledam snimak tekme i englezi su Cocalica izgovarali Kokalich![]()
Oooklen ti to?HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
Razumijem ja euforiju, ali baš pretjeruju, mada, neka i bolje
Ma nalazio sam kamaru nekih stranica, komentara i sličnog.. Nešto su kao mi pred Portugal 2009Keenan.- je napisao/la:Oooklen ti to?HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
Razumijem ja euforiju, ali baš pretjeruju, mada, neka i bolje