Principatus je napisao/la:Selektor Pambos Christodoulou: "Porazili smo BiH usred Zenice, mislim da to nije bila niti sreca ili slucaj. Vrijeme je da ponovo pokazemo BiH ko je jaci na terenu i odemo na EP."
"Znamo da Kipar voli da igra fudbal, a i mi smo ekipa koja voli da se nadigravamo. Nadam se dobrom meču", istakao je Meša.
Mesa ih trola.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Ako znas ispravno napisati ime grada, bogami po meni si zasluzio i peticu.
DragonGirl je napisao/la:Napišeš rečenicu: "Bio sam u Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwll-llantysiliogogogoch-u na odmoru." i imaš napisanu pismenu vježbu barem za trojku, zbog dužine rada.
Lakše zapamtit Newtonove zakone nego ime ovog grada
Kojeg god smo Velsanina upitali u Zenici za taj grad, nije znao izgovoriti.
Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
Razumijem ja euforiju, ali baš pretjeruju, mada, neka i bolje
HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
HariTz je napisao/la:Njih debelo trese euforija i većina njih misli da će nas dobiti a ima i onih koji misle da će nas pregaziti..
Oooklen ti to?
Ma nalazio sam kamaru nekih stranica, komentara i sličnog.. Nešto su kao mi pred Portugal 2009 ali meščini da su još gori