PSG kao ekipa meni nije nikako jasna.Imaju veoma dobre igrace Coupet,Giuly,Horaou,Sesegnon ali izgleda da nemaju dobrog trenera koji sve to moze da poslozi kako treba.Mislim da Kombouare nije pravo resenje za tim sa Parka Princeva i da ce u novoj sezoni trebati da dovedu nekoga boljeg.Željovac je napisao/la:Šta ovo Meša počini PSG-u?!Prošli su malo bolje nego Auxerre.
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- juzni vjetar!
- Kontakt:
pa vjerovatno nemaju 15 godina ti sto su se okomili na Auxere pa oni su igrali prije par godina ligu prvaka redovno i bili jedan od jacih franckusih klubovasemafresh je napisao/la:Neznam sta ste se svi okorili na Auxere, klub igra dobro i zasluzuje misto di se nalazi, tako recimo i Twente, Leeds je bio svima simpa kad je bio u vrhu fudbala, nismo valjda si gloryhuntersi pa samo ove gigante volimo gledati kako se sve vise i vise bogate i osvajaju titule, a "manji" klubovi samo igraju.

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
S. Ettiene, PSG, Marseille, Lyon, veliki francuski klubovi i veliki rivali, naravno najveci rivali Marseille - PSG. Čestitam Marseilleu na osvajanju titule šampiona, ovo je gotovo ja mislim!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- marseille_unique
- Kontakt:
znas li da su sampdorijini navijaci i navijaci marseillea u prijateljskim odnosima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Znam, veoma dobro, mnogo puta na Luigi Farraris Satdionu se vidi trans Commando Ultras, sad bas i nisam upoznat sa time da navijaci Sampe idu na Velodrom redovno, al znam da su u prijateljskom odnosu.marseille_unique je napisao/la:znas li da su sampdorijini navijaci i navijaci marseillea u prijateljskim odnosima
Malo starija slika protiv sada drugoligasa Reggine!

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Postao/la Johnyx95 dana 29 mar 2010, 14:35
Ove godine Marseille osvaja !

Didier Deschamps,legenda.

Vec duze vrijeme pratim njegov rad i stvarno je fantastican trener.Steta sto nisu napravili nesto vise u Europi,ali eto dogodine opet LP,ocekujem neka pojacanja i bolji plasman.Sto se prvenstva tice,vjerovao sam u Marseille od samog pocetka i kako je Bordeaux(tragicar proljetnog dijela sezone) poceo kiksati,znao sam da ce Deschamps to iskoristiti.Sada samo treba potvrditi i na Velodromu dostojno proslaviti titulu.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- CollegeGunner
- Kontakt:

Lisandro Lopez proglasen najboljim igracem sezone u Ligue 1. Trenutno sigurno u top 20 napadaca svijeta

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Moze se reci zasluzeno.CollegeGunner je napisao/la:
Lisandro Lopez proglasen najboljim igracem sezone u Ligue 1. Trenutno sigurno u top 20 napadaca svijeta

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NoName
- Kontakt:
Ne znam zašto, ali ovaj Lisandro meni ne leži nikako. Smatram da je ovu nagradu dobio nezasluženo i da je tu bilo puno boljih kandidata ali eto, on ima status zvijezde i u situaciji kada te neke zvijezde zapravo odlaze iz Francuske, on je tamo došao, mislim da je i to dosta kumovalo ovakvom odabiru.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ni meni nije jasno kako je mogao dobiti nagradu pored jednog Nianga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- marseille_unique
- Kontakt:
kakaoej on dobio nagradu ja nemam blage pored nianga koji je najbolji strijelac i pored lucha ili bilo kojeg igraca marseilla ekipe koja je osvojila titiulu doks e njegov lyon bori za da nekako jedva ude u lp, smijesno
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- CollegeGunner
- Kontakt:
Potpuno zasluzeno je osvojio, pa jbt. ne djeli tu nagradu neko bezveze. Ti ljudi su sigurno vise od vas pratili L1.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- sarajlija89
- Kontakt:
I ode auxerre u Ligu Prvaka
Gdje je onaj sto je reko da ce prestat pratit fudbal ako se to desi...
stvarno senzacija al simpatisem ih pa mi drago

Gdje je onaj sto je reko da ce prestat pratit fudbal ako se to desi...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga.sarajlija89 je napisao/la:I ode auxerre u Ligu Prvaka![]()
![]()
![]()
Gdje je onaj sto je reko da ce prestat pratit fudbal ako se to desi...![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
aaa to si tiMonolog je napisao/la:Evo ga.sarajlija89 je napisao/la:I ode auxerre u Ligu Prvaka![]()
![]()
![]()
Gdje je onaj sto je reko da ce prestat pratit fudbal ako se to desi...![]()

stvarno senzacija...malo je rec
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mozda bi trebali porazgovarati sa Papetom.I ta ideja oko prelaska Spahica u PSG mi nije nimalo ozbiljna.Trenutno je Montpellier mnogo bolja ekipa od PSGa.Devil je napisao/la:PSG kao ekipa meni nije nikako jasna.Imaju veoma dobre igrace Coupet,Giuly,Horaou,Sesegnon ali izgleda da nemaju dobrog trenera koji sve to moze da poslozi kako treba.Mislim da Kombouare nije pravo resenje za tim sa Parka Princeva i da ce u novoj sezoni trebati da dovedu nekoga boljeg.Željovac je napisao/la:Šta ovo Meša počini PSG-u?!Prošli su malo bolje nego Auxerre.
BosnaE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će ispasti u kvalifikacijama, pa da ne moram pogaziti svoju riječ. Ipak je fudbal moja ljubav, i bila bi glupost prestati pratiti ovaj sport zbog jedne ekipe kakva je Auxerre. Činjenica je da im se sve otvorilo: kiksovi Bordeauxa i Montpelliera, pa sad i Lille-a, i nađoše se na 3. mjestu.sarajlija89 je napisao/la:
aaa to si tine mogu se sjetit ko je pa zato pitam...haj nema veze hehe....
stvarno senzacija...malo je rec
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nije valjda da si ozb..nezz kako i kome si to reko i dao rijec,ja sam tek vidio u potpisu da stoji sto mi je privuklo paznju...al nedaj se
....po postovima se vidi da znas i volis fudbal....to bi bio hendikep za isti ako ostane bez jednog takvog ljubitelja hehe 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pazi, kad sam stavio onaj potpis, Auxerre je pobijedio u 5 utakmica za redom. Čim sam skin'o potpis, počeli su gubiti, pa sam pomislio da će i večeras izgubiti (ili barem odigrati neriješeno). Što se tiče nepraćenja fudbala, to se, naravno, neće desiti, ali činjenica je da ću malo više razmišljati prije negoli se odlučim za neko podcijenjivanje određenih klubova.sarajlija89 je napisao/la:ma nije valjda da si ozb..nezz kako i kome si to reko i dao rijec,ja sam tek vidio u potpisu da stoji sto mi je privuklo paznju...al nedaj se....po postovima se vidi da znas i volis fudbal....to bi bio hendikep za isti ako ostane bez jednog takvog ljubitelja hehe

- sarajlija89
- Kontakt:
da se iskupis...evo prijedloga...navijaj za auxerre u LS...
pocni sa kvalifikacijama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.