HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

capelo111
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la capelo111 » 15 maj 2010, 22:57

Siroki sampion ori ce se u srijedu na pecari,i treba ovi igraci su to zasluzili, da ih podrzimo u srijedu.Posto sam ovisnik i o kladjenju iznenadila me je premala kvota na Igokeu odnosno prevelika na Siroki ja sam dvicu odigrao na kvoti 2,75.Komentator na BH televiziji je korektno rekao, da je Siroki za klasu jaca ekipa, sto je se pokazalo na terenu.Sudjenje mislim da je smjesno spominjati, kada se radi o neravnopravnim protivnicima.Igokeja je napravila svoj maksimum, a Siroki nikad lakse do sedme titule.Nadam se da ce vecina igraca ostati uz velikog trenera Velica.

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 16 maj 2010, 00:44

kksiroki je napisao/la:
zeljko kelecevic je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:pozdrav svima :D
moglo bi se uzet ovo veceras,mada se Igokea solidno uigrala. Da nisu falili onoliko slobodnih u srijedu moglo je i u gusto bit.
Nadam se da suci vcrs nece bit u prvom planu,da Dodik nece ulazit u teren :shock: cuo sam da je protiv Bosne i ulazio.
Nekako bi volio da bude 2-2 pa ih u petoj utakmici puknemo i opet napravimo feštu :mrgreen:
jest ulazio ali kad se zavrsila utakmica da proslavi pobjedu.nemate sanse veceras ;)
Zeljko kad su finala u pitanju onda svi znaju da Široki uvijek ima šanse ;) , a sad ozbiljno ovo večeras je bila demonstracija sile ma kako god to netko gledao , dečkima sve čestitke i bilo je kako je Vela rekao taktički ih je totalno ubio sa Čolom i Planketom .
e moj željko, još vi morate pure pojesti...a pogotovo ti s takvim bombastičnim najavama...ne bi da ste lakersi...MOMCI KAPA DO PODA, JOŠ STE JEDNOM DEMOSTRIRALI MOĆ!!!! PO TKO ZNA KOJI PUTA STE POKAZALI DA STE DALEKO NAJUSPJEŠNIJI KOLEKTIV U BiH!!!! U SRIJEDU NAPRAVITI LUDNICU U DVORANI I PREGAZITI IGOSE, ZBOG PREPOTENTNOG ŽELJKA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 16 maj 2010, 00:53

OD SRCA ČESTITKE SVAKA ČAST??? POZZZ IZ SARAJEVA ,A NADAM SE IDUCE SEZONE DA CE BOSNA BITI BOLJA OVE STE VALA SVE ODREDA PODERALI?MISLIM NA UTAKMICE

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 maj 2010, 02:34

Nema sta, slazem se gore s komentarom, kako god tko na to gledao, ipak demonstracija sile veceras. Široki je, kad dodje u finale, najjaci i najmotiviraniji, pa bilo da ceka priliku iz drugog plana, ili kad treba opravdati poziciju favorita. Jednostavno volim kohezivne momcadi pune boraca koji igraju onako kako ja zelim. Da sad ne ispane to pogresno, ja samo zelim vidjeti trud, kompaktnost i zelju, neovisno o rezultatu, a to ovi momci posjeduju, ali imaju i rezultat kao odraz te ''ekipnosti'' i pobjednickog mentaliteta, tako da, jednostavno se nema sta nadodati, presretan.
Bacim eventualno neki drugi dan malo sazetiji post, ali veliku stvar su kosarkasi napravili ove godine, uz malo srece su u NLB-u mogli imati i tri pobjede vise bar, no, ne treba biti nezadovoljan, Široki je pred sedmom titulom prvaka drzave cime je zaista pokazao i potvrdio da je zaista najljepsa sportska prica zadnjih 15 godina u ovoj drzavi, koja jos traje, i traje, i nadam se da ce jos dugo dugo trajati. Necu da uranim sa cestitkama, treba jos dobiti utakmicu u srijedu na Pecari, koja ce, ne sumnjam sekunde, biti puna, i uz odlicnu atmosferu ispratiti KK Široki do jos jedne titule abd. Na festu su svi pozvani, a oni koji nece ili ne mogu prisustovati osobno, ha tu je BHT1. :) Hvala svima na cestitkama.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 maj 2010, 09:51

The Game je napisao/la:Malo sam se ja zaj.ebo kad sam napisao da ce se oni naloziti.
A i ovi vasi igraci, ja sam mislio da oni sa tricama polude samo kad dolaze nama u Sarajevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ono sinoć nisu poludjeli s tricama nego je igra konstantno dovodila do otvorenih šuteva iz vanka , tokom cijele tekme su upućene 2 trojke preko ruke sve ostalo je bilo bez igrača ispred sebe .
A ovo za loženje , ma tko će naložit Batlera, Blansarda ,Messija i sl. teško to ide sa igračima koji dođu odigrati za 1-2 plaće nakon završene sezone u nekom drugom klubu , kemiju u ekipi je jako teško napraviti ček puno teže nego uigrati istu . U situaciji sam pa znam da recimo Grgat izlazi na pića i večere sa klincima iz ekipe Mileković,Petković ,Siriščević i ostali .......da Mason izlazi sa Puljkom,Grgatom..........da Šime izvodi cijelu ekipu na pivu i sl.stvari znači našla se skupina pozitivaca koji su jako kompaktni i to donosi rezultat iznad mogućnosti same ekipe .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 16 maj 2010, 10:17

zeljko kelecevic je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:pozdrav svima :D
moglo bi se uzet ovo veceras,mada se Igokea solidno uigrala. Da nisu falili onoliko slobodnih u srijedu moglo je i u gusto bit.
Nadam se da suci vcrs nece bit u prvom planu,da Dodik nece ulazit u teren :shock: cuo sam da je protiv Bosne i ulazio.
Nekako bi volio da bude 2-2 pa ih u petoj utakmici puknemo i opet napravimo feštu :mrgreen:
jest ulazio ali kad se zavrsila utakmica da proslavi pobjedu.nemate sanse veceras ;)
sve cestitke Sirokom NA odlicnoj igri ,ove sezone su daleko iznad svih ...
Igosi su se toliko pojacali da im kapiten ne ustaje sa klupe od pocetka lige 6 ..
A Siroki odavno nije bio jaci ,a to se vidjelo I igrom u NLB.
sve cestitke ................

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 16 maj 2010, 11:34

Cestitke na zasluzenoj pobjedi, u 14.minuti sam ljudima rekao da je gotovo kad je Puljko pogodio za tri a oni me cudno gledali :P Jednostavno vidjelo se da ste punoooooo uigraniji, jaci i agresivniji u odbrani jos kad vas krene sut za tri onda je tu kraj. Ovo me podsjetilo na prva dva prvenstva zajednicka
Onaj ko ostavi onoliki prostor u odbrani Puljku i Sinisi bude surovo kaznjen.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 maj 2010, 12:58

cestitao sam titulu nakon prve polufinalne utakmice sa capljinom, ne vrijedi da se sada ponavljam :mrgreen: :mrgreen:

cestitam svim navijacima sirokog i igracima naravno....kksiroki, Kevin, SB_Fidelis i ostali njima naravo posebne cestitke....a porucujem kksirokom da ocekujem jednu pofinu flasu vina na kucnu adresu koju cu da mu saopstim preko PP :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 maj 2010, 13:20

neno#4 je napisao/la:cestitao sam titulu nakon prve polufinalne utakmice sa capljinom, ne vrijedi da se sada ponavljam :mrgreen: :mrgreen:

cestitam svim navijacima sirokog i igracima naravno....kksiroki, Kevin, SB_Fidelis i ostali njima naravo posebne cestitke....a porucujem kksirokom da ocekujem jednu pofinu flasu vina na kucnu adresu koju cu da mu saopstim preko PP :D :D :D
Polako kad osvojimo može i bačvica nije problem .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 maj 2010, 17:28

kksiroki je napisao/la:
The Game je napisao/la:Malo sam se ja zaj.ebo kad sam napisao da ce se oni naloziti.
A i ovi vasi igraci, ja sam mislio da oni sa tricama polude samo kad dolaze nama u Sarajevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ono sinoć nisu poludjeli s tricama nego je igra konstantno dovodila do otvorenih šuteva iz vanka , tokom cijele tekme su upućene 2 trojke preko ruke sve ostalo je bilo bez igrača ispred sebe .
A ovo za loženje , ma tko će naložit Batlera, Blansarda ,Messija i sl. teško to ide sa igračima koji dođu odigrati za 1-2 plaće nakon završene sezone u nekom drugom klubu , kemiju u ekipi je jako teško napraviti ček puno teže nego uigrati istu . U situaciji sam pa znam da recimo Grgat izlazi na pića i večere sa klincima iz ekipe Mileković,Petković ,Siriščević i ostali .......da Mason izlazi sa Puljkom,Grgatom..........da Šime izvodi cijelu ekipu na pivu i sl.stvari znači našla se skupina pozitivaca koji su jako kompaktni i to donosi rezultat iznad mogućnosti same ekipe .
To je to, naravno. Vecinu ekipe ces stalno vidjeti negdje na kavi ili sl., zajedno, nisu loneri, a nisu ni loneri sto se ljudi tice. Mi smo s Masonom u Citluku bili, a covjek profesionalac, ni kap pica, a nije mu pravo ni bilo sto ostadosmo do duze. :lol: A i ne tako davno su bili ovi mladji igraci i Mason u Mostaru grupno, sjecam se da mi rece frend, pa valjda nesto bezveze malo neki sa strane provocirali, pa odakle si i to, kaze Mason ''Široki, Široki''. :D Jednostavno ekipa je zajedno, tako se ponasa, tako i igra. Tako se momcad i stvara.
...Život za Široki...

Niks1994
Kontakt:

Post Postao/la Niks1994 » 16 maj 2010, 17:43

joj siroki sto te volim
siroki 4ever

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 17 maj 2010, 09:15

u zadnje vrijeme rijetko picim na forum, al evo maksuz se konektovah da cestitam na demonstraciji sile u aleksandrovcu...:)
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2010, 10:59

ipsa je napisao/la:u zadnje vrijeme rijetko picim na forum, al evo maksuz se konektovah da cestitam na demonstraciji sile u aleksandrovcu...:)
:D :D

to kralju!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 maj 2010, 11:25

Cestitam, potpuno zasluzeno :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 maj 2010, 22:39

srijeda 19.5....pecara....neprocjenjivo.... :D :D :D

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 18 maj 2010, 20:38

evo jedna, u ovom kontekstu besmislena informacija, ali ako slucajno nekim cudom Igokea uspije pobijediti slijedece tri utakmice, i osvoji naslov, i ako onda u tom slucaju bude ponudjena pozivnica za NLB Sirokom, to cemo izgleda odbiti. kako je rekao el presidente, budzet KK Sirokog je ogranicen, i nema prostora za keširati 150.000 EUR za pozivnicu u NLB. pa eto, da se vidi na koji nacin klub posluje ovako kako posluje.. zna se koliko se ima, i ponasa se realno prema tom budzetu. apsolutno se slazem s tom konstantacijom.

to je naravno nebitno, jer Igokea nema ni m od mikrošanse da to ostvari, tako da je Široki u NLB ligi dogodine besplatno :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 maj 2010, 00:28

eric_cantona je napisao/la:evo jedna, u ovom kontekstu besmislena informacija, ali ako slucajno nekim cudom Igokea uspije pobijediti slijedece tri utakmice, i osvoji naslov, i ako onda u tom slucaju bude ponudjena pozivnica za NLB Sirokom, to cemo izgleda odbiti. kako je rekao el presidente, budzet KK Sirokog je ogranicen, i nema prostora za keširati 150.000 EUR za pozivnicu u NLB. pa eto, da se vidi na koji nacin klub posluje ovako kako posluje.. zna se koliko se ima, i ponasa se realno prema tom budzetu. apsolutno se slazem s tom konstantacijom.

to je naravno nebitno, jer Igokea nema ni m od mikrošanse da to ostvari, tako da je Široki u NLB ligi dogodine besplatno :)
iako nebitno (barem tako mislimo) ali mislim je ovo suplja priča... ne vjerujem da se ne bi skupilo tih 150000 oera ili bi radije igrali bih ligu :roll: :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 maj 2010, 00:42

Vjerujem i ja da bi skupili za tako vaznu stvar za taj klub, ali isto tako znam i da ne bi ugrozavali stabilnost istog ulazeci u nekakve neozbiljnosti poput kupovanja preko svojih mogucnosti ili neke neisplate igracima. Jednostavno, klub zna sta radi i sto zeli, rezultati su jasni. Bolje i tako nego da dovedemo pet Sesara, platimo ih ne znam koliko, na kraju sve i izgubimo, i onda te jos igraci i svi ostali tuze za naplatu sredstava.
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2010, 01:57

Široki je pokazao i ove sezone koliko je dominantan u odnosnu na moram nažalost reći "maloj" Bosni. Da je Širokom para koliko se Bosni davala gledali bi ovu momčad u Euroligi. Jednostavno imaju tu formulu za biti najbolji.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 19 maj 2010, 12:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem i ja da bi skupili za tako vaznu stvar za taj klub, ali isto tako znam i da ne bi ugrozavali stabilnost istog ulazeci u nekakve neozbiljnosti poput kupovanja preko svojih mogucnosti ili neke neisplate igracima. Jednostavno, klub zna sta radi i sto zeli, rezultati su jasni. Bolje i tako nego da dovedemo pet Sesara, platimo ih ne znam koliko, na kraju sve i izgubimo, i onda te jos igraci i svi ostali tuze za naplatu sredstava.
Nema šanse da bi skupili 150 000 € jer to bez obzira na neusporedivos tBHlige i NLB-a nitko nebi bio spreman keširati , a iskreno ja bi ih osobnu uvijek u tom podržao ( da ne plate naravno ) jer i ovako nam liga uvijek duguje za prijevoz i slične stvari pa im još plaćati za učešće .

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.