FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa da da i mi smo bili ubjedljivo najbolji i najjaci u nasoj ligi prethodnih 5 godina i samo zato sto je bilo namjestanja nismo bili svih prethodnih godina prvaci SAMO ZATO!! i SAMO ZATO sto su svi bili protiv nas i sto su nekim drugim klubovima moralo obezbijediti nastupi u Evropi mi nismo bili ni prvaci ni u Evropi!! © pitari! HAAHHAcappy je napisao/la:boze dragi koji kompleksasi ovi sa sugavice.....Mi smo bolan za vas institucija u svakom pogledu....da je liga kako treba vi bi letitili iz nje zbog kupovanja i namjestanja utakmica al hajd kad se moze kod nas sve onda ste najbolji u tome, jbg kad nasi levati hoce posteno pa ih zahebu
i izvinjavam se na off topicu ovo je bila moja zadnja !
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
ne slavimo bod protiv vas, nego slavimo titulu! Isto ovako bi slavili da smo igrali protiv bilo koga u gostima, jer s ovim bodom a porazom Borca, mi smo sampioni. Da je igrom slucaja Borac danas dobio u mostaru, nikakvog slavlja uopste nebi bilo, ali ovako sampioni samo!zemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas
Vi nam uopste niste bitni, samo nas dupla kruna interesuje!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
I sad ste vi krenuli da se svetite tako sto cete raditi sve to sto se 'toboze' radilo protiv vas?! Pa i prilici vamnedaTM87 je napisao/la:pa da da i mi smo bili ubjedljivo najbolji i najjaci u nasoj ligi prethodnih 5 godina i samo zato sto je bilo namjestanja nismo bili svih prethodnih godina prvaci SAMO ZATO!! i SAMO ZATO sto su svi bili protiv nas i sto su nekim drugim klubovima moralo obezbijediti nastupi u Evropi mi nismo bili ni prvaci ni u Evropi!! © pitari! HAAHHAcappy je napisao/la:boze dragi koji kompleksasi ovi sa sugavice.....Mi smo bolan za vas institucija u svakom pogledu....da je liga kako treba vi bi letitili iz nje zbog kupovanja i namjestanja utakmica al hajd kad se moze kod nas sve onda ste najbolji u tome, jbg kad nasi levati hoce posteno pa ih zahebu
i izvinjavam se na off topicu ovo je bila moja zadnja !
ja nisam derbi navijac al nide veze je to sto bi pristo na tu ponudu, ja neam nista protiv toga da vi slavite titulu i taj bod jer vam je on i osigurao titulu al jarane opet derbi je derbi , niste nas uzeli ove sezone u derbiju i ste strane nas nemozete zajebavat .nedaTM87 je napisao/la:ako pogledas da je fakticki nama ovaj bod bio bitniji nego vasa 3 sa Grbavice i da je ovaj bod dosao u nevjerovatno bitnom trenutku pred sami kraj s kojim smo skoro pa 100% osvojili titulu onda ti moze biti jasno zasto je svima nama ovaj bod ravan 3 boda... meni je licno drazi ovaj bod nego tri boda prosle godine na Grbavici kad je bilo 2:0, jer dobro kaze OSIM derbi je bitan, ali je titula bitnija! i vjeruj da bi ja licno, a vjerujem i mnogi drugi, prihvatio ponudu kad bi svake sezone bili prvaci a svaku tekmu gubili od vas, jer nisu ipak svi samo derbi navijacizemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas. Dobio si odg. na pitanje
ko vi sto ste se zalili na sudije u prvom derbiju . jel toC.Ronaldo_9 je napisao/la:ULOZITE ZALBU
Sta ce sad uprava reci haha jesu li im i sad navijaci krivi,majku im lopovsku mozda sad odu zauvijek!
ti si samo pogresno shvatio momak ti je izna objasnio ovdje se ne slavi bod protiv vas i nikad se nije slavio ovdje se slavi titula i igrom slucaja bila je u tekmi protiv vas i protiv bilo kog da smo igrali bilo bi isto a da je npr. Borac pobijedio niko od nas nebi slavio cak sta vise bili bi zabrinuti...zemahz je napisao/la:ja nisam derbi navijac al nide veze je to sto bi pristo na tu ponudu, ja neam nista protiv toga da vi slavite titulu i taj bod jer vam je on i osigurao titulu al jarane opet derbi je derbi , niste nas uzeli ove sezone u derbiju i ste strane nas nemozete zajebavat .nedaTM87 je napisao/la:ako pogledas da je fakticki nama ovaj bod bio bitniji nego vasa 3 sa Grbavice i da je ovaj bod dosao u nevjerovatno bitnom trenutku pred sami kraj s kojim smo skoro pa 100% osvojili titulu onda ti moze biti jasno zasto je svima nama ovaj bod ravan 3 boda... meni je licno drazi ovaj bod nego tri boda prosle godine na Grbavici kad je bilo 2:0, jer dobro kaze OSIM derbi je bitan, ali je titula bitnija! i vjeruj da bi ja licno, a vjerujem i mnogi drugi, prihvatio ponudu kad bi svake sezone bili prvaci a svaku tekmu gubili od vas, jer nisu ipak svi samo derbi navijacizemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas. Dobio si odg. na pitanje
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
ma jasno mi je buraz i slazem se al sam samo dodao da nam je bar utjeha sto nas niste uzeli ove sezone
kazete namjestamo utakmice a vi ste posteni ja cu samo rec dinamo, flasa u glavu petrovica ponavljanje utakmice u augustu i jos jedan dokaz vaseg postenja ispadanje iz lige pa kad se liga produzila za jedno mjesto zbog vas, pravi navijaci sarajeva ce znat o cem parlam
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
to je i nama prosle godine bila utjehazemahz je napisao/la:ma jasno mi je buraz i slazem se al sam samo dodao da nam je bar utjeha sto nas niste uzeli ove sezone

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
jarane to je bilo davno ,nebi da ulazim u neku raspravu al fakat bilo je par utakmica na grbavici sa "cudnim" sudenjem (slavija, zvijezda) al opet mislim da je namjestao i borac tako da .........nermin_TM je napisao/la:kazete namjestamo utakmice a vi ste posteni ja cu samo rec dinamo, flasa u glavu petrovica ponavljanje utakmice u augustu i jos jedan dokaz vaseg postenja ispadanje iz lige pa kad se liga produzila za jedno mjesto zbog vas, pravi navijaci sarajeva ce znat o cem parlam
neopravdavam to al **** ............
ej imal ovdje navijaca sarjeva koji su isli na utakmice 1978/1979godine
da ih pitam sjecajul se jednog dogadžaja pozz iz zenice
pa to ti pricam ,slaba al eto neka utjeha .**** da smo vas uzeli sad a vi uzeli titulu imali bi cvrstu utjehu.nedaTM87 je napisao/la:to je i nama prosle godine bila utjehazemahz je napisao/la:ma jasno mi je buraz i slazem se al sam samo dodao da nam je bar utjeha sto nas niste uzeli ove sezone
zato se neslazem sa onom izjavom od prije da bi pristao da zeljo gubi svaku utakmicu od sarajeva kad bi znao da ce zeljo uzet titulu. ja na to nikad nebi pristao jer ipak derbi je derbi
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.zemahz je napisao/la:jarane to je bilo davno ,nebi da ulazim u neku raspravu al fakat bilo je par utakmica na grbavici sa "cudnim" sudenjem (slavija, zvijezda) al opet mislim da je namjestao i borac tako da .........nermin_TM je napisao/la:kazete namjestamo utakmice a vi ste posteni ja cu samo rec dinamo, flasa u glavu petrovica ponavljanje utakmice u augustu i jos jedan dokaz vaseg postenja ispadanje iz lige pa kad se liga produzila za jedno mjesto zbog vas, pravi navijaci sarajeva ce znat o cem parlam
No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 15 maj 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
nisam bio ni u planu tad al volio bi znat sta se desilo kad si vec napisaoSAUDIN23 je napisao/la:ej imal ovdje navijaca sarjeva koji su isli na utakmice 1978/1979godine
sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup 

ma daleko od tog da ste sve namjestili al eto kazem bilo je par utakmica koje je sudija malo domacinski sudio i to su mi priznali mnogi manijaci .slazem se da je amar najzasluzniji za titulu jer mislim da nemate kvalitetniju ekipu od sarajeva .ovo fakat mislim ne ljuti se .Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.zemahz je napisao/la:jarane to je bilo davno ,nebi da ulazim u neku raspravu al fakat bilo je par utakmica na grbavici sa "cudnim" sudenjem (slavija, zvijezda) al opet mislim da je namjestao i borac tako da .........nermin_TM je napisao/la:kazete namjestamo utakmice a vi ste posteni ja cu samo rec dinamo, flasa u glavu petrovica ponavljanje utakmice u augustu i jos jedan dokaz vaseg postenja ispadanje iz lige pa kad se liga produzila za jedno mjesto zbog vas, pravi navijaci sarajeva ce znat o cem parlam
No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
sjede dva manijaka za stolom jedan sanja pobjedu na kosevu drugi nerjeseno na grbaviciDialiba je napisao/la:sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup
da se nadovezem oko cinjenica...Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.
liga se poslije sezone 1989/1990 prosirivala sa 18 na 19, ne 20 klubova...
i nije se zbog sarajevo prosirivalo... nego zbog veleza
tabela 1989/1990
13. FK Sarajevo 34 13 4 (1) 17 46 49 27
14. Borac Banja Luka 34 12 7 (3) 15 28 40 27
15. Radnički Niš 34 12 8 (2) 14 42 48 26
16. NK Osijek 34 12 4 (2) 18 28 47 26
17. Velež Mostar 34 11 6 (3) 17 38 51 25
18. Vardar Skoplje 34 8 2 (1) 24 33 64 17
vardar je ispao nakon ove sezone, a velez nije... znaci pricate nebuloze, nije se zbog sarajeva prosirivalo...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: benko21, HyperOS, laznokrilo i 35 gostiju.