Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Moze li savjet od vas koji se razumijete vise u tu mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy S6 ili Iphone 6S 

- Illmatic09
- Kontakt:
Solidan tel. za te pare. Ja ga imam evo 3 mj. i nemam nikakvih problema. Što se tiče slobodne interne memorije, slobodno je oko 4,6 gb, sasvim dovoljno za aplikacije, ako nije neko baš zahtjevan. Pored toga sam uzeo 16 gb sd karticu za slike, muziku, snimke.BosnianKingdom je napisao/la:[Gdje u sarajevu ima dobar servis,moram mjenjati matičnu na S4?
Preporuka Sony Xperia E4 ja ga ljetos nekad uzeo za 120KM u Bht preko Mini15 imaš 1 gb rama i 8 interne sve ekstra funkcioniše za svakodnevnu normalnu upotrebu jedino imam zamjerku na kameru,a baterija se napuni za 20 minuta znaci puno skroz.. Mjenjam dosta često mobitele i vjeruj da je ovaj pre jeftin a možeš ga usporediti sa S3 jako kvalitetan...JHam je napisao/la:Kakvi su ovi Lenovo mobiteli?
Sta je ovako najbolje, da se moze uzeti sa student 1 paketom na bht?
Baterija takođe dobra, meni drži 2 do 3 dana, nekog normalnog korištenja tel. bez igranja igrica, negdje oko 1:30-2 h interneta na dan. A baterija mi se napuni za nekih 2 h, ovisno koliko je ostalo baterije, pretežno punim kad je negdje na oko 20-30%.
@BosnianKingdom kako misliš za 20 min da se napuni, od koliko puniš?
Zadnja kamera bi mobla biti i bolja, prednja ako neko hoće selfije zadovoljavajuća, s tim da ja ponekad koristim neke aplikacije za poboljšanje slike, pa to malo može pomoći (Pixlr i Photo Editor).
Par slika.
Šta si do sad imao? iPhone je ovdje puno para, ako ga iz Amerike možeš nabaviti, onda je koliko-toliko bolje, a i Galaxy je meni precijenjen, idi na G4 ili One M9, a ako ti je izbor samo S6-6S, onda je na tebi jer oba telefona rade fantastično...sigurnoable je napisao/la:Moze li savjet od vas koji se razumijete vise u tu mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy S6 ili Iphone 6S
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Također dva razlicita sistema, najbolje ti je dobro se informisati pa vidi sta ti odgovara, ja bi ti preprucio da pogledas i Sony Xperia Z (1,2,3,4, 5 - izlazi sad nekad) modele ako vec imas novca za Samsung S6 i jabuku 6S.anonimni je napisao/la:Šta si do sad imao? iPhone je ovdje puno para, ako ga iz Amerike možeš nabaviti, onda je koliko-toliko bolje, a i Galaxy je meni precijenjen, idi na G4 ili One M9, a ako ti je izbor samo S6-6S, onda je na tebi jer oba telefona rade fantastično...sigurnoable je napisao/la:Moze li savjet od vas koji se razumijete vise u tu mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy S6 ili Iphone 6S
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma boli te q zemi oba i mijenjaj dnevno ,
kad imas lovu za to onda barem ne prepustaj slucaju nista

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- sigurnoable
- Kontakt:
Haha da se mene tice jaro potrosio bih te pare na nesto pametnije. Jaran neki iz Njemacke dolazi pa mi zeli donijeti jedan od ta dva, mislim nisu najnovija, polovna su ali kaze da su ocuvana pa sam u dilemi...madridist je napisao/la:Ma boli te q zemi oba i mijenjaj dnevno ,
- The_Target
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
m9 je fail uredjajanonimni je napisao/la:Šta si do sad imao? iPhone je ovdje puno para, ako ga iz Amerike možeš nabaviti, onda je koliko-toliko bolje, a i Galaxy je meni precijenjen, idi na G4 ili One M9, a ako ti je izbor samo S6-6S, onda je na tebi jer oba telefona rade fantastično...sigurnoable je napisao/la:Moze li savjet od vas koji se razumijete vise u tu mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy S6 ili Iphone 6S
da ne govorim koliko se ti uredjaji pregrijavaju, a kamera se trese ko kad se vozis u grasovim tramvajima.
a jos mu je cijena plaha
nije ni cudo sto htc.u sve ide po planu.
meni je m8 bolja kupovina od m9 ukoliko se ko odluci na htc.
-
- Kontakt:
Nisam shvatio, ako je poklon onda svakako ip 6s jer je MNOGO skuplji od galaxy s6sigurnoable je napisao/la:Moze li savjet od vas koji se razumijete vise u tu mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy S6 ili Iphone 6S

[youtube][/youtube]
A u praksi se ne razlikuju toliko, mada naravno nećeš pogriješiti koji god odabereš!

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kažu (pošto čuo-poto prodaoQUARESMA 18<<< je napisao/la: m9 je fail uredjaj
da ne govorim koliko se ti uredjaji pregrijavaju, a kamera se trese ko kad se vozis u grasovim tramvajima.
a jos mu je cijena plaha
nije ni cudo sto htc.u sve ide po planu.
meni je m8 bolja kupovina od m9 ukoliko se ko odluci na htc.

Da se vratim na pitanje: vjerovatno je 6 u pitanju kod iPhonea jer je ipak skoro nemoguće doći do polovnog 6S-a

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
The_Target je napisao/la:@R32 to je to,odradjeno,isprobano,radi,hvala puno

Mia San Mia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako je jaka ova Lumia 950 XL 

Zna li netko mozda gdje se moze skinuti what.app preko kompjutera,ali da ne ide preko onog programa blue stacksa ? Hvala 

- JoseMourinho
- Kontakt:
http://bfy.tw/2Gw2KpbKaka22 je napisao/la:Zna li netko mozda gdje se moze skinuti what.app preko kompjutera,ali da ne ide preko onog programa blue stacksa ? Hvala
=
https://www.whatsapp.com/android/
- moustapha
- Kontakt:
Pa vidis da trazi PC verziju!JoseMourinho je napisao/la:http://bfy.tw/2Gw2KpbKaka22 je napisao/la:Zna li netko mozda gdje se moze skinuti what.app preko kompjutera,ali da ne ide preko onog programa blue stacksa ? Hvala
=
https://www.whatsapp.com/android/

#divovi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Do mene je onda halalite ja kontam pita gdje da skine whats up preko kompjutera, a ne za PC 

How about this https://web.whatsapp.com/KpbKaka22 je napisao/la:Zna li netko mozda gdje se moze skinuti what.app preko kompjutera,ali da ne ide preko onog programa blue stacksa ? Hvala
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ljudi, ja stvarno ne znam koji je qrac s ovim mojim telefonom...vec sam vam govorio za onaj senzor blizine i rotaciju displeja....jucer vratim telefon na fabricke postavke i kontam da ce onda biti sve uredu, i bilo je od jucer do danas i opet prestalo raditi to dvoje...yebemu mater, smeta mi i kad pricam sto uhom i obrazom presurfam citav internet, a i rotacija ne radi kad mi zatreba...jel iko slucajno imao ovaj problem (Note 2 LTE je u pitanju) i kako to rijesiti ?
Btw, jel iko imao G3 al onu verziju od 16GB/2GB RAM-a, vrijedi li tih para ? Posto vidim da se ta verzija i ona jaca razlikuju samo u RAM-u (2GB/3GB) a ima dobre razlike u cijeni ?
Btw, jel iko imao G3 al onu verziju od 16GB/2GB RAM-a, vrijedi li tih para ? Posto vidim da se ta verzija i ona jaca razlikuju samo u RAM-u (2GB/3GB) a ima dobre razlike u cijeni ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije vezano konkretno za telefone ali da preporucim igru Champ man 16
Vrlo velika baza igraca, realne cijene itd.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koliko sam skužio nije uopće velika razlika u cijeni, nekih 20 - 30 km. I u internoj memoriji je razlika, ova jača ima 32 GB. Ja imam ovu jaču verziju, mašina mobitel sigurno.Papastathopoulos je napisao/la:Btw, jel iko imao G3 al onu verziju od 16GB/2GB RAM-a, vrijedi li tih para ? Posto vidim da se ta verzija i ona jaca razlikuju samo u RAM-u (2GB/3GB) a ima dobre razlike u cijeni ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.