Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2015, 13:11

I need to take positives and to harden myself mentally. I cannot simply take refuge in work. At Arsenal, I am in competition with Theo (Walcott) for the striker position. But he is doing well at the moment, so there is no reason to change.

Giroud ljudina :D :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 okt 2015, 14:07

Nedostatak argumenata pokrivas agresijom i dugim copy-past postovima gdje nista bukvalno novo nisi rekao.
Generalizujes ljude ako imaju imalo drugacije misljenje od tebe. Ja sam prvi da Wenger dobije nogu ali to nece pomoci ako ljude maltretiram ovde zeleci zlo svom klubu. Elem, bili 1. ili 10. Wenger sigurno nece dobiti nogu i sam to znas... Pa nije dobio nakon 8-2 i onih drugih blamaza pa nece dobiti ni sada...
Zelim novog menagera ali dok on ne dodje moram se pomiriti sa ovim sto imamo uz zelju da se izvuce ono najbolje iz tima.

Ova sezona bi mogla biti i najbliza tituli od "Nepobjedljivih"... bukvalno samo jedan ozbiljan protivnik koji je u povredama glavnih igraca gori od nas samih!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 okt 2015, 14:20

Da zavrsimo izvan LP ovaj klaun bi momentalno dobio nogu, osminu LP ne moze proci a izgleda nazadujemo pa bi mogli i grupu ispasti tj. vrlo je realno jer je Bayern bolja ekipa i u boljoj formi koju cemo tesko pobjediti a moze se desiti nid a nam pobjeda nece puno znaciti tako da sigurno je da jos koji neuspjeh i voajeru je noga, predugo su tolerisali neuspjehe pritisak ce biti veci i veci svakim novim porazom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 okt 2015, 14:21

BigBigBang je napisao/la:Bolje je pitanje sta ako ne uzme? Da li cete jos uviijek biti ispranog mozga i podrzavati da voajer jos par sezona oprobava i pravi ekipu? A ako uzme to znaci da ce spodoba ostati do kraja zivota na klupi Arsenala sto je katastrofalno za buducnost kluba, sreca male su sanse i vjerovatnoca.
Ces konkretno? Ja sam bio za Arseneov odlazak nakon poraza od Swansea 2012. kod kuce. Nije se desilo. Kad smo osvojili kup 2014. Nije se desilo. Rodilo se, valja ga ninati. Da moze doci Simeone danas, potpisujem otkaz Wengeru.

Meni je mentalna bolest, medjutim, ovo stajaliste da je katastrofa da Wenger osvoji titulu. Pa zar vi Wengeromrsci njega ne volite bas zbog neosvojene titule? Koliko moras biti retardiran da ne zelis klubu titulu prvaka samo zato sto ga vodi menadzer kojeg od juce mrzis? Da (neuzubillahi) Mourinho vodi Arsenal, navijao bih da osvaja trofeje taman prezirao njega kao iskonsko zlo jer volim Arsenal. Graham je bio nepatvoreno djubre koje je igrace ponizavalo, na kraju i otkaz dobilo zbog nelegalnih radnji, ali je za mene jedan od tri najveca menadzera Arsenala ikad.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 okt 2015, 16:05

Hajd to što ne žele da uzmemo titulu.
Ipak bi to bio vjerovatno jedan od najgenijalnih Porfinih poteza ikad pa razumem da će oni to teško da podnesu

Ali kad kažu 'Nadam se da će Alexis da ide iz ovog klub'....e to ne razumijem :lol: :lol:
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 okt 2015, 18:50

Jos kad bi manje lagao pa nam naveo konkretno ko je rekao da se "NADA" da ce Alexis otici bilo bi ok :mrgreen:

Naravno da bi Diego Simeone bio odlican izbor fudbal napreduje a voajer je stari konj kojeg ne mozes uciti novim trikovima treba pratiti trendove kako bi se ostalo na vrhu, Funguson je bio unikat u svijetu fudbala koji je mogao u tri-cetiri razlicite fudbalske ere osvajati titule i biti uvijek sila voajer nije taj kapacitet.

Nije da ne bi zelio i radovao se tituli ali samo konstatujem stetnost tog eventualnog uspjeha u koji pored dosta stvari koje idu Arsenalu u korist cisto sumnjam. Konstatujem potencijalnu titulu nesto kao nesrecu u sreci, nesreca je ta da bi francuski retard ostao a sreca bi bila naravno osvojena titula 12 godina poslije zadnje.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 okt 2015, 19:31

Ti,Željo i vaši haveri često imate običaj da kažete 'Šteta da Alexis propada u ovom klubu'.
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 okt 2015, 19:36

Ja sam rekao da se nadam za Alexisa. Nakon one katastrofe u LP. :D
Bilo mi je zao gledati momka kako nemocno gubi.
Sto se mene licno tice volio bi da i Ronaldo dodje u Arsenal.

Covjeku koji godinama laze ne vjerujem ni poslije ove pobjede protiv Uniteda. Drago mi jeste, radujem se... ali nisam slijep ni nakon tih furioznih 3:0. Moje povjerenje nije povratio, jos uvijek ga isto gledam ali to ne znaci da se necu radovati pobjedi samo zato sto je on na klupi Arsenala.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 okt 2015, 19:38

Pa steta za njega kao igraca jer nema priluku da dobre igre krunise nekim bitnim trofejom kao npr. u Chileu, a za Arsenal svakako nije steta da ima Alexisa, steta ce biti onda kad on pomisli na ovo gore napisano i skonta da je promjena sredine neminovna ukoliko zeli osvojiti titulu ili LP

Samozeljo ti ne padas u euforiju nakon jedne pobjede jer si poucen iskustvom proslosti skontao da to za ARsenal nista ne znaci i da oni vec 2-3 sedmice mogu opet djelovati kao skupina amatera pored kojih Olimpijakos i Dinamo izgledaju kao giganti fudbala. Ko bi ti normalan zamjerio kad je to istina.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 okt 2015, 19:41

Dakle,ne lažem. Time se završava moja diskusija na tu temu,a Alexis će još dugo da bude član Arsenala :salut:
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2015, 19:42

Pa gloryhunteru i uživa se u ovakvim pobjedama. Ako tako navijaš svrati samo u maju i eto. Riješi se bespotrebnog nerviranja, a mi ćemo slaviti pobjede protiv Uniteda i čupat kosu zbog Dinama i sličnih
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 okt 2015, 19:45

Steta sto mu nisi rodjak ili neko blizak pa da i ja dijelim tvoju uvjerenost u dugotrajni ostanak...naravno da se uziva u momentu utakmice, praviti od toga neku festu danima poslije i velicati pobjedu nad ekipom koja je sad moze se reci dosta slicna Arsenalu jer moze nekad iznenaditi a nekad lice na skupinu lokalnih pijanica i donositi zakljucke o nekakvim titulama je blago receno smijesno,

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 okt 2015, 20:57

Giroud se naljutio. Dva gola u prvih 9 minuta protiv Danske. Sad kad Bendtner uzvrati istom mjerom.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2015, 21:11

Upropasti Reus svaku Mesutovu lpotu :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 okt 2015, 21:21

Murga je napisao/la:Giroud se naljutio. Dva gola u prvih 9 minuta protiv Danske. Sad kad Bendtner uzvrati istom mjerom.
Tri gola Schmeichelu u dvije sedmice.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 okt 2015, 21:43

Artetitis je napisao/la:
Murga je napisao/la:Giroud se naljutio. Dva gola u prvih 9 minuta protiv Danske. Sad kad Bendtner uzvrati istom mjerom.
Tri gola Schmeichelu u dvije sedmice.
U Engleskoj nakon 10 minuta dade gol, i sad u 10 minuta dade 2. Da hoce svaku utakmicu po jedan davati da vidimo sta mozemo ove sezone napraviti.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 okt 2015, 21:56

Ove sezone daje gol svakih 109 minuta. Prošle sezone je davao gol svakih 132 minute (govorim o ligi), s tim da mu je tu statistiku sj.ebao Wenger sa onim trpanjem Ramseya na krilo u finišu sezone. Tako smo izgubili širinu u napadu, Giroud - limitiran nedostatkom brzine - nije imao dovoljno prostora obzirom da su se svi nabijali u sredinu i prosjek mu se pokvario. Dotad je davao gol svakih 88 minuta što će reći gol po utakmici.

Kako Walcott funkcioniše ove sezone, ne bih ništa mijenjao - Walcott prvi špic, a Nosati Penetrator super-sub.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2015, 22:03

Ova formacija je pun pogodak. Walcott okupira toliko zadnju četvorku protivnika da Mesut ima dunum prostora između veze i odbrane, i iskreno mislim ( ne samo zbog lopti u prostor) da će Mesut procvjetat sa Walcottom, te Sančezom i ramseyom/oxom u napadu. Igrači koji se neumorno kreću i izluđuju protivnika što daje odmah više prostora veznom redu jer se ne mogu grupisati u kineski zid.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 okt 2015, 23:00

Puknuti zulj na tvome palcu nije vredan bola. :tokralju:

slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2015, 23:25

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.