Kad sam vidio njih dvojicu da ulaze nisam mogao doci sebi, reko na cemu je Mesa danas.
Ali upravo te dvije izmjene donesose prevagu, pored fenomenalnog Sunjica, Cocalic se odlicno uklopio.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koju poziciju igra Grahovac u Rapidu.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Mi nemamo boljeg lijevog beka od Kolašinca (tacnije, nemamo boljeg beka od njega opcenito), nemamo boljeg DMF-a od Bešića (njegova konkurencija u vidu Medunjanina i Hadžića mu nije ni blizu), a pogotovu nemamo boljeg napadaca od Džeke (koje je ujedno i glavni igrac tima).
zadnji vezni, ono što je sinoc igrao Hadžićnewton_heath_lyr je napisao/la:Koju poziciju igra Grahovac u Rapidu.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Mi nemamo boljeg lijevog beka od Kolašinca (tacnije, nemamo boljeg beka od njega opcenito), nemamo boljeg DMF-a od Bešića (njegova konkurencija u vidu Medunjanina i Hadžića mu nije ni blizu), a pogotovu nemamo boljeg napadaca od Džeke (koje je ujedno i glavni igrac tima).
Kako moze bolje , kako ?Adinjo je napisao/la:Bodove pisi, igru brisi.
Moze to i mora mnogo bolje, Mesa
Protv Kipra ja bih isao sa njim od pocetka. Hadzic unatoc velikoj zelji nije taj kalibar.let3 je napisao/la:zadnji vezni, ono što je sinoc igrao Hadžićnewton_heath_lyr je napisao/la:Koju poziciju igra Grahovac u Rapidu.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Zukanovic je dosta dobar kao lijevi bek, sto se tice def nije puno losiji od Kolasinaca.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Virtu4l je napisao/la:Samo naivčine mogu ovu pobjedu pripisati sreći i nekim drugim faktorima, a ne odličnoj taktici i planu b koji je isto tako sastavni dio taktike.
Hmm, nezz koji van qurac sa Lulicem, pa on im mjesta u prvih 11 taman da je repka ima za 50 % kvalitetnije igrace. Sinoc nije bio u vinklu al je trkom i energijom koju niko ne moze pruziti kpd nas osim Besica sve nadomjestio. Konstatujemo da sinoc nije bio na nivou ali ovdje ga pun qurac ljudi svrstaje u onaj drugi red reprezentativaca pa neki cak i sa spiska. Sramota!! To je nas najkorisniji igrac, cak jucer citam i po Uefinoj statistici ovih kvala on je medju prvim racunajuci sve selekcijeBadrHari je napisao/la:Kako ne skontate da nemamo bolje , kakvu bi vi postavu izveli strucnjaci ?
Od prosjecnih i limitiranih igraca ne mozes top ekipu sastavit !
Na svakoj poziciji da imamo kvalitete Dzeke mi bi ubijali al' imamo Viscu Lulića Hadzica itd.
On nije na sreću uzeo, on je izvukao maximum !!!
Upravo tako. Protiv Kipra bi mozda trebao nesto da promjeni makar takticki. Samo zato jer smo pobjedili i jer je on takav trener 99% ostaje sve isto. Tako da ostaje da se nadamo da ce bar neki drugi igraci iskociti u prvi plan i da na taj nacin iznenadimo protivnika.Unofficialpage je napisao/la:Poenta da ova igra neće drugi put proći. Sad jest. Nije ovo neka taktička varka već nismo mogli bolje. Večina akcija je bila dodavanja između Spahe - Šunjića - Anel i nerijetko je bilo vračeno Begoviću koji je to ispucao prema Vedi, lopta završava u rukama Hennesseya. Igra je uvijek plod dobrog rezultata a sreća nekad, to je sinoć bilo, jest pogodio sa izmjenama ali neće uvijek. To je 50%-50%.
Stilic ne bi smio biti u kombinacijama za bilo kakav ozbiljan nastup, mozda ako nekad budu igrali novinari protiv A tima da igra za novinare i tome slicno.soko je napisao/la:Zukanovic je dosta dobar kao lijevi bek, sto se tice def nije puno losiji od Kolasinaca.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Dzeko i Besic su druga stvar. Vedo je jako dobar napadac, juce nije bila njegova igra.
Kipar bi trebao imati dobar teren, tu ce Vedo doci do izrazaja. Samo treba Hadzica izbaciti iz tima.
Mujzda---Sunjic--Ermin--Ervin
-------Pjanic----Sejo----------
Visca-------Stilic--------Lulic
------------Ibisevic---------
Kipar nije tako jak, mislim da bi Stilica trebali staviti. On ima taj zadnji pas.
Jest defanzivno dobar, ne kažem ništa loše - dobar je Zukasoko je napisao/la:Zukanovic je dosta dobar kao lijevi bek, sto se tice def nije puno losiji od Kolasinaca.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Dzeko i Besic su druga stvar. Vedo je jako dobar napadac, juce nije bila njegova igra.
Kipar bi trebao imati dobar teren, tu ce Vedo doci do izrazaja. Samo treba Hadzica izbaciti iz tima.
Kipar nije tako jak, mislim da bi Stilica trebali staviti. On ima taj zadnji pas.
Zanimljiva formacija sto jest jest iz vise razloga.soko je napisao/la:let3 je napisao/la: Mujzda---Sunjic--Ermin--Ervin
Od Stilica bi imali mnogo mnogo vise koristi neg od Hadzica. Medo ne igra, Besica nema.Ferdinand je napisao/la:Stilic ne bi smio biti u kombinacijama za bilo kakav ozbiljan nastup, mozda ako nekad budu igrali novinari protiv A tima da igra za novinare i tome slicno.soko je napisao/la:Zukanovic je dosta dobar kao lijevi bek, sto se tice def nije puno losiji od Kolasinaca.let3 je napisao/la:Mi smo bez Džeke, Kolašinca i Bešića - automatski slabija ekipa za 30%, minimalno 30% ako ne i više...a upravo se to sinoc desiloa vjerovatno i protiv Kipra (ovisno od toga hoce li stici pripremiti Džeku
)
Ja licno bih poceo sa Salihovicem na zadnjem vezno, i Pjanicem u sredini, a naprijed Hodzic malo povucenije i Vedo. Ostalo ne bi nista mijenjo iako mi je nelogicno da je Bicakcic tek neka "osma" opcija u odbrani, ali hajde mozda je do mene.soko je napisao/la:
Od Stilica bi imali mnogo mnogo vise koristi neg od Hadzica. Medo ne igra, Besica nema.
Po meni mi odavno nismo odigrali dobru tekmu, mislim od one protiv Mexica prije SP i donekla Argentine na SP, ali si u pravu, sa onim sa cime je raspolagao Mesa je dobar rezultat izvukao uz onu da sreca prati hrabre.SamoZeljo je napisao/la:Grcka je sa losom igrom osvojila evropsko prvenstvo i tako ostala zapamcena kao najlosiji osvajac prvenstva.
Mi smo odigrali jednu losiju tekmu, koja je bila veoma teska, psihicki, protiv protivnika koji je bio rasterecen a prije nas nije imao poraz i odma neke neznalice kazu dobili na srecu. Nije to samo sreca nego taktika. Ono sto neko ne razumije, neko ko misli da se tekme moraju igrati na juris.
Pored svega toga mnogi igraci su nam van forme a najbolji uopste nije ni igrao. I jos dva vazna igraca nam nisu igrala.
Trener je odradio lavovki posao i izvadio nas iz g*vana.
Sjetite se da smo nakon 4 kola imali samo 2 boda, a sada 14.
2Kobe Bryant je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Samo naivčine mogu ovu pobjedu pripisati sreći i nekim drugim faktorima, a ne odličnoj taktici i planu b koji je isto tako sastavni dio taktike.
Samo jedno prosto pitanje: Koliko smo imali udaraca u okvir gola?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.