FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cocalić

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
SRAMNA izjava Tatomirovića! Djelovao je kao korektan momak, ali sad mi se fakat gadi, SMETLJAR. Budi gospodin i čestitaj ljudima na zasluženoj pobjedi ili šuti, a ne ovako kao zadnji jad. Nadam se da ga je stid svojih gluposti. http://sportsport.ba/bh_fudbal/tatomiro ... rbe/173352
EDIT: Gledao sam snimak prvog poluvremena U-21 reprezentacija (bilo mi mrsko drugo gledati). Dado i Memija su odigrali korektno, teško da bih Dadu mogao svrstati u loše, kako pojedini govore. Možda je loše odigrao u drugom, ne znam, ali za ovo prvo poluvijeme je odigrao sasvim korektno. Dobro smo igrali, rezultat nerealan, Prevljak dobar. Evo link, ako neko želi. https://www.youtube.com/watch?v=PyTcD16Mdds
EDIT: Gledao sam snimak prvog poluvremena U-21 reprezentacija (bilo mi mrsko drugo gledati). Dado i Memija su odigrali korektno, teško da bih Dadu mogao svrstati u loše, kako pojedini govore. Možda je loše odigrao u drugom, ne znam, ali za ovo prvo poluvijeme je odigrao sasvim korektno. Dobro smo igrali, rezultat nerealan, Prevljak dobar. Evo link, ako neko želi. https://www.youtube.com/watch?v=PyTcD16Mdds
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 11 okt 2015, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
ha budale 
boli ga racku, orodio se s upravom, ništa mu ne mogu
boli ga racku, orodio se s upravom, ništa mu ne mogu
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Drago mi je da je i reprezentacija napokon OK.
A nisam upratio kad se ovo promijenio termin za juniore, prva informacija je bila da se revanš igra 20. ili 21. oktobra. Ovako je još bolje, radni dan ali noćni termin, da ne bude uopće isti dan kao seniorska Liga šampiona. Mada bih ja, vala, i u tom slučaju radije došao gledati naše juniore nego Arsenal-Bayern ili PSG-Real.
A nisam upratio kad se ovo promijenio termin za juniore, prva informacija je bila da se revanš igra 20. ili 21. oktobra. Ovako je još bolje, radni dan ali noćni termin, da ne bude uopće isti dan kao seniorska Liga šampiona. Mada bih ja, vala, i u tom slučaju radije došao gledati naše juniore nego Arsenal-Bayern ili PSG-Real.
FK Željezničar 1921
Hajvan najobicniji da zna ista o fudbalu ne bi ga onako Tiago pravio budalom na derbiju. On kao neki kapiten umjesto muski da cestita on ko zadnja piz... place.Genie je napisao/la:SRAMNA izjava Tatomirovića! Djelovao je kao korektan momak, ali sad mi se fakat gadi, SMETLJAR. Budi gospodin i čestitaj ljudima na zasluženoj pobjedi ili šuti, a ne ovako kao zadnji jad. Nadam se da ga je stid svojih gluposti. http://sportsport.ba/bh_fudbal/tatomiro ... rbe/173352
rečeno je još na utakmici sa drinom na razglasu da je ovaj termin revanša.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čovjek uvijek polupjan,Miroslav Ilić je nula za njega tako da ne znam šta se obazirete na izjave seoskih pijanicapirlo10 je napisao/la:Hajvan najobicniji da zna ista o fudbalu ne bi ga onako Tiago pravio budalom na derbiju. On kao neki kapiten umjesto muski da cestita on ko zadnja piz... place.Genie je napisao/la:SRAMNA izjava Tatomirovića! Djelovao je kao korektan momak, ali sad mi se fakat gadi, SMETLJAR. Budi gospodin i čestitaj ljudima na zasluženoj pobjedi ili šuti, a ne ovako kao zadnji jad. Nadam se da ga je stid svojih gluposti. http://sportsport.ba/bh_fudbal/tatomiro ... rbe/173352
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
8 sati, odličan termin. Mislim da nema razloga za odsustvo. Termin dobar, jeftina karta, članovima dzaba. Ispod 1000-1500 sramota.
neka grmi pod krovom.
Pa dobro je sto je izjavio to sto je izjavio. Ta izjava ne govori nista o nama i ne mjenja cinjenicu da smo u derbiju bili znatno bolji,da smo protivika nadigrali u svim elementima koji su bitni za nogomet i zasluzeno pobjedili.O tome jasno govori rezultat i statistika.pirlo10 je napisao/la:Hajvan najobicniji da zna ista o fudbalu ne bi ga onako Tiago pravio budalom na derbiju. On kao neki kapiten umjesto muski da cestita on ko zadnja piz... place.Genie je napisao/la:SRAMNA izjava Tatomirovića! Djelovao je kao korektan momak, ali sad mi se fakat gadi, SMETLJAR. Budi gospodin i čestitaj ljudima na zasluženoj pobjedi ili šuti, a ne ovako kao zadnji jad. Nadam se da ga je stid svojih gluposti. http://sportsport.ba/bh_fudbal/tatomiro ... rbe/173352
Ova izjava govori o njemu,o njegovom karakteru.Ocigledno da reprezentuje stav,psihologiju i karakter trenutne ekipe kojoj je kapiten i koju predstavlja.
jel ti rod?
a predsjedniče, jeste...
a predsjedniče, jeste...
Ovaj kapiten Torpeda nije svjestan koliko je sretan sto nije igrao u vrijeme Beslije,Muratovica i ostalih... Umisljeni propali fudbaleri, polovnjaci...i ova izjava govori o njima a ne o Zelji.
- salemprolic
- Kontakt:
Dobar je Tatomirović momak ali nije uredu da komentariše nešto o čemu nema pojma, fudbalu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
hahaha legendarnosalemprolic je napisao/la:Dobar je Tatomirović momak ali nije uredu da komentariše nešto o čemu nema pojma, fudbalu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Jaozinho22
- Kontakt:
salemprolic je napisao/la:Dobar je Tatomirović momak ali nije uredu da komentariše nešto o čemu nema pojma, fudbalu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- akisarajevo92
- Kontakt:
to je sigurno izjavila i djevojka koju je silovao dok je igrao u Srbiji, al ga spasio bogati tata od zatvoraGenie je napisao/la:SRAMNA izjava Tatomirovića! Djelovao je kao korektan momak,
Don't believe the hype.
tatomirovic izgleda ko neosuneceni glavic,mozda tek sad sebi dolazi pa pokusava da dise na skrge levat.
insajderi hocel biti sta od istocne tribine .
insajderi hocel biti sta od istocne tribine .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
dok je ova pauza
jel prati neko belgijsku ligu i Zolotica, sta je sa njim ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ta ekipa koja njega nicim nije odusevila je odusevila svoje navijace. On je tu bitan ko lanjski snijeg. Nek je njegova ekipa odusevila u svim elementima fudbalske igre, sto i statistika jasno demonstrira. Boze sacuvaj, mislio sam da od njihovih navijaca nema nista gore, ipak ima, prepotentni igraci.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zolotić je na posudbi u Istri, igrao je redovno a onda se povrijedio (zadnja loža čini mi se), oporavio se i ponovo je zauzeo svoje mjesto u prvih 11. Na temi bivši igrači Želje u inostranstvu piše svegodrina je napisao/la:dok je ova pauza
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Google [Bot], Lynx, Sarun i 49 gostiju.