Svi smo ocekivali 3 boda,al dobro je sve osim poraza...Tkanton je napisao/la:Zašto?theboss_RD07 je napisao/la:KRAJ.
Nedime odlazi
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma ne zna čovjek igrati u gostima i tačka..da se razumijemo,bod sa strane nije nikada bio loš,ali je opasno ako tvoji konkurenti u gostima malo-malo pobjeđuju a ti skupljas mrvice..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Klub sa premijerligaskim ambicijama ne moze NIKOG da dobije u gostima. Sta je vama?
Pusti tu pricu kako je ovo domacinska liga, qrac domacinska. Metalleghe danas dobi Orasje. Capljina uze GOSK-a. Rudar dobi Branitelja. Samo mi nikog ne mozemo da pobijedimo..
Pusti tu pricu kako je ovo domacinska liga, qrac domacinska. Metalleghe danas dobi Orasje. Capljina uze GOSK-a. Rudar dobi Branitelja. Samo mi nikog ne mozemo da pobijedimo..
⭐
Sve je to u pet bodova ako ovako ostane do pauze ja zvijezdu vidim naredne sezone u PL

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ova prva polusezona ce nas kostati neulaska to je sigurno.mi smo vec sada trebali bjezati 5 bodova ostalim.
morao se pobijediti branitelj i sloga bar.
uspjeli smo smanjiti zaostatak za orasjem ali je metaleghe povecao u odnosu na nas.sad nam bjeze 4 boda i sa njima ce se voditi mrtva trka.oni iz kola u kolo pokazuju da su bolji od nas donijeli su vec 11 bodova sa strane iako su prosuli 4 kod kuce.
u subotu orasje pada to je sigurno ali tesko cemo sa ovim trenerom ikog pobijediti na strani
morao se pobijediti branitelj i sloga bar.
uspjeli smo smanjiti zaostatak za orasjem ali je metaleghe povecao u odnosu na nas.sad nam bjeze 4 boda i sa njima ce se voditi mrtva trka.oni iz kola u kolo pokazuju da su bolji od nas donijeli su vec 11 bodova sa strane iako su prosuli 4 kod kuce.
u subotu orasje pada to je sigurno ali tesko cemo sa ovim trenerom ikog pobijediti na strani
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ko je dao golove za nas
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Sloga - Zvijezda 2:2 (Pinjuh 20, 74/ Zvonić 49, Islamagić 67 )astra1922 je napisao/la:ko je dao golove za nas
-
- Kontakt:
Brckalic najbolji protiv sutjeske ...postigao pogodak za vodstvo borca
daj popusti sa njim bolan veceg seljacine i dzibera od igraca nisam nikad vidio daleko mu kuca bila od nasedesetkamarakane je napisao/la:Brckalic najbolji protiv sutjeske ...postigao pogodak za vodstvo borca
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zaostajete,samo,PET BODOVA(brojem 5)
i kukate to je nevjerovatno...smirite se malo ljudi,u dvije utakmice,eto vas gore..nece se sve odvijati u toku meca kako vi zamisljate,bitan je kraj,i zadnji zvizduk.sretno
i kukate to je nevjerovatno...smirite se malo ljudi,u dvije utakmice,eto vas gore..nece se sve odvijati u toku meca kako vi zamisljate,bitan je kraj,i zadnji zvizduk.sretno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Potpis Astraastra1922 je napisao/la:daj popusti sa njim bolan veceg seljacine i dzibera od igraca nisam nikad vidio daleko mu kuca bila od nasedesetkamarakane je napisao/la:Brckalic najbolji protiv sutjeske ...postigao pogodak za vodstvo borca
Steta je sto danas nismo dobili,ali je daleko to od katastrofe kao sto neki prezentuju.Ono sto je najbitnije bodovna se razlika smanjuje i mi do sada nismo kiksali kuci.Ako sada dobijemo Orasje mi smo na dva boda od njih tako da do kraja mi mozemo bit i prvi na polusezoni.
- theboss_RD07
- Kontakt:
može Zvijezda u PL, 5 bodova je dostižno, a realno je da ta razlika bude i manja na polusezoni
Zvijezdi su konkurenti Orašje, vidim da igraju dobro i imaju dobre rezultate, a možda budu mutili i van terena, oni će sigurno pokušat' ući u PL na sve načine, Budućnost će također pokušat' ućo u PL, ako budu u vrhu, dok mi je ovaj Metallegne nepoznanica, pa ne mogu o njima i njihovim ambicijama ništa reći
Čapljini sigurno nisu ambicije PL, kao ni Bratstvu, a još jedan plus za Zvijedu je što ove sezone situacija nije kao pretprošle sezone, kad su Jedinstvo i Sloboda potrošili bruku para i krvili se do zadnjeg kola! uz neka ulaganja u igrački kadar na polusezoni, Zvijezda može biti možda i prvi favorit' za PL, još ako budete mogli šta završit' sa strane ..
u svakom slučaju, sretno vam!

u svakom slučaju, sretno vam!
Mozemo biti prvi ali pod uslovom da Orasje i Methallage gube kod kuće a u gostima ne osvoje ni bod.Filozofija za osvajanje prvog mjesta su pobjede i na strani.Dokle god samo bod donosemo sa strane uz domaće pobjede ne mozes očekivati borbu za prvaka.Ovako smo jos uvijek sa domaćim pobjedama i pokojim gostujućim remijem u borbi za opstanak.Ako se i dalje ovako nastavi ebo trenera,direktora i plaćene manekene...koji će nam k.rac.zmajevac je napisao/la:Steta je sto danas nismo dobili,ali je daleko to od katastrofe kao sto neki prezentuju.Ono sto je najbitnije bodovna se razlika smanjuje i mi do sada nismo kiksali kuci.Ako sada dobijemo Orasje mi smo na dva boda od njih tako da do kraja mi mozemo bit i prvi na polusezoni.
-
- Kontakt:
Igraci bili seljacine ili bezobrazni stila joguncic brckalic su borci na terenu a mi godinama trazimo borce a stila su p...ca koji ne mogu meda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja kako vidim ovaj vas bod nije los..sve sto se pokupi na gostovanju je top...problem je sto je ovo bod protiv najgore ekipe lige i ako ste gdje trebali pokazati tu prevagu u kvaliteti i uzeti hladnu tricu onda je to ovdje...zbog toga se to moze smatrat kiksom...jer postavlja se pitanje ako ovom odronu od ekipe nisi mogao klepit 3 bobe kome ces..a za rang vise itekako ce vam bodovi trebati sa strane....i to pogotovo do proljeca...ako mislite da znate sta je kradja i udaranje sacekajte da vidite na sta ce proljece licit...u jesenjem dijelu jos se negdje moze cvaknut bod na strani a na proljece pritisak je ogroman..pogotovo za ekipe koje pretenduju za PL....pogotovo ovo proljece gdje ce vise ekipa ispasti....nek je sretno i da konacno pocnete donosit bodove sa strane....previse se takodze uzdate u domace pobijede...bit ce tu kikseva...tesko da mozete svih 15 utakmica u gradaccu uzet...al bit ce zanimljivo u svakom slucaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U 12.kolu u Gračanici imate 3.boda 

Ma svaki bod sa strane je dobar, da ne kazem odlican, jer morat ce jednom i ovi nasi "iznenadit" i donjet puni plijen sa strane. Ja ocekujem da do kraja polusezone budemo na -2 od prvoplasirane ekipe, a onda na prijelaznom roku dovest 3-4 kvalitetna pojacanja od toga jedno u napadu i PL nije dalekostaragarda je napisao/la:ja kako vidim ovaj vas bod nije los..sve sto se pokupi na gostovanju je top...problem je sto je ovo bod protiv najgore ekipe lige i ako ste gdje trebali pokazati tu prevagu u kvaliteti i uzeti hladnu tricu onda je to ovdje...zbog toga se to moze smatrat kiksom...jer postavlja se pitanje ako ovom odronu od ekipe nisi mogao klepit 3 bobe kome ces..a za rang vise itekako ce vam bodovi trebati sa strane....i to pogotovo do proljeca...ako mislite da znate sta je kradja i udaranje sacekajte da vidite na sta ce proljece licit...u jesenjem dijelu jos se negdje moze cvaknut bod na strani a na proljece pritisak je ogroman..pogotovo za ekipe koje pretenduju za PL....pogotovo ovo proljece gdje ce vise ekipa ispasti....nek je sretno i da konacno pocnete donosit bodove sa strane....previse se takodze uzdate u domace pobijede...bit ce tu kikseva...tesko da mozete svih 15 utakmica u gradaccu uzet...al bit ce zanimljivo u svakom slucaju

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
teško drug moj,ali vidjet ćemo...jedino da nam tvoji poklone pobjeducokara je napisao/la:U 12.kolu u Gračanici imate 3.boda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.