NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ajde barca
-
- Kontakt:
1:2 vodimo nevjerovatno...
Hajmooooo saddd
Idemo jos jedan niz vjetar!
-
- Moderator
- Kontakt:
Bravo ajmo komsije po pobjedu ba !!
Znas dobro kako je Doro pripremio ekipu prosle sezone, a za Cvitkusica necu trosit rijeci i tu zavrsavam sa tobom i raspravom oko toga. Idemo izdrzat do krajareddragon001 je napisao/la:Sad kad pobjedimo svi cemo lizat popljuvanoal da je pobjedit... Pa carli vodi ti sebi sto bi ja vodio, sta fali njima to majketi nasi su kakvi god da su dosta su nam dolazili Jovici, Segrti i ostali uzimali pare kupali nas ko budale... A Doro je legenda kluba iako ne gotovim ga ali legenda je nismo zaboravili njegove golove.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Oooooojjjj ko nam uvali 2 komada oooooooooojjjjjj
Ja jarane neznam sta je stobm ti se od jednom okrenu protiv Zvijezde,pa ti nemas pojma kolko su kostali ti sto bi ih ti ponovo doveo u Zvijezdu.reddragon001 je napisao/la:Sad kad pobjedimo svi cemo lizat popljuvanoal da je pobjedit... Pa carli vodi ti sebi sto bi ja vodio, sta fali njima to majketi nasi su kakvi god da su dosta su nam dolazili Jovici, Segrti i ostali uzimali pare kupali nas ko budale... A Doro je legenda kluba iako ne gotovim ga ali legenda je nismo zaboravili njegove golove.
-
- Kontakt:
Cuj ovog malo falilo da bude 3:2 hahahahah koji je to izvjestaj 

Ekipa koja poslije 60 minuta ne moze da trci pravi pritisak i jos crveni dobijemo !
-
- Kontakt:
Nikad zmajevac protiv Zvijezde samo protiv parazita koji crpe novac godinama jos placu po gradu kako plata kasni, A to uzivanje da igraju u Zvijezdi su im omogucili ko nego direktor i trener. Iako ne ostvare rezultat trebaju da odgovaraju.
Zvijezda s igračem manje do kraja utakmice.
Zvijezda s igračem manje do kraja utakmice.
Cuj ovih izvjestaja jedva se brani Zvijezda! Kakva su ovo sranja!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Orasje i Metalci po bod, Radnicki gubi.. Oni **** slogu ne mogu da dobiju
⭐
-
- Kontakt:
Gledajte izvjestaja i ovi sport sport ba su smecee gosti jedva se brane, a majko mila pa ovo je dno dna, umjesto okvirno i opsirno da napisu kakva je situacija.
Na portalu, u tekstualnom prijenosu, unose se inforamcije koje dolaze iz drugih gradova na različite načine, a iz Ljubuškog pristižu od jednog Ljubušaka. Možda on nije objektivan, pa šalje drugačiju sliku, ali tu smo nemoćni.reddragon001 je napisao/la:Gledajte izvjestaja i ovi sport sport ba su smecee gosti jedva se brane, a majko mila pa ovo je dno dna, umjesto okvirno i opsirno da napisu kakva je situacija.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Gledaj kako Orasje kulurno vrati bodove proslogdisnje metallghe lafo crveni, joj majko moja lige. Nasi ne znaju nastimati posteno sudjenje a kamoli da nekome otmemo.
Izvjestaji koje salju ovakvi su obicni amateri , al mi nije jasno da na portalu ovakve izvjestaje ne obrade na profesionalniji nacin JBG!!!insider je napisao/la:Na portalu, u tekstualnom prijenosu, unose se inforamcije koje dolaze iz drugih gradova na različite načine, a iz Ljubuškog pristižu od jednog Ljubušaka. Možda on nije objektivan, pa šalje drugačiju sliku, ali tu smo nemoćni.reddragon001 je napisao/la:Gledajte izvjestaja i ovi sport sport ba su smecee gosti jedva se brane, a majko mila pa ovo je dno dna, umjesto okvirno i opsirno da napisu kakva je situacija.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zašto?theboss_RD07 je napisao/la:KRAJ.
Nedime odlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.