NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mislim da je trener a i da su igraci svjesni koliko nam je ova pobjeda sad vazna i u bodovnom i u psiholoskom pogledu,nesmije se ovo prokockat.Realno igramo protiv dosta slabije ekipe.Ako bi sad uvezali dvije pobjede opravdali bi ulogu glavnog favorita za ulazak u pl.
opet cemo zajebat garantujem hajmoooooooooooooo pickeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pokazite imal hljeba od vas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas težak teren za igru ako se bude uopšte igrala utakmica, od juče palo oko 100 l kiše po m2
Mozda nije u Hercegovini toliko padala,mozda je teren kod njih bolji,mozda Zvijezdi i u prilog ide kisno vrijemeTkanton je napisao/la:Danas težak teren za igru ako se bude uopšte igrala utakmica, od juče palo oko 100 l kiše po m2

U Hercegovini i jest ovaj Podatakvatreni je napisao/la:Mozda nije u Hercegovini toliko padala,mozda je teren kod njih bolji,mozda Zvijezdi i u prilog ide kisno vrijemeTkanton je napisao/la:Danas težak teren za igru ako se bude uopšte igrala utakmica, od juče palo oko 100 l kiše po m2
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jutros bilo upitno odigravanje utakmice u Ljubuskom. Kasnije su ipak javili da ce se igrati.
⭐
Pič.ice se već predale....ajd vise i u gostima pokazite nesto u pm.
pizdurine mater im **** klosarsku,isamarat sve treba
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Vrijeme je da Nedim pocne pakovat kofere 
Tekma je tek pocela, ima nade. Ali svejedno..

Tekma je tek pocela, ima nade. Ali svejedno..
⭐
-
- Kontakt:

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
nisam nacionalista ali uceraj mu rinaku ako moramo i tog slobodana dovest.ima trenera koji mogu potjerat ovu bagru.ja im za hljeba ne bi dao,**** svoje vrste,jos nije gotovo ali nemamo mi taj mentalitet da okrenemo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne treba mjenjati trenera do polusezone, sad nigdje nismo prispjeli. I obavezno uz Feju i Hamzu sa njim zajedno jer su zajedno dovodili igrace. Njih dvojica klub kostaju sigurno preko 5000 km bolje dovesti 5 igraca po 1000 km mjesecno, a dat sansu deni, cvitkusicu pa cak i dori.
-
- Kontakt:
Igor mitic za trenera
-
- Kontakt:
Dobar je covjek i trener sad u kupu zelju namucio sa krupom,koja je 3,4 liga rs-a,a ima iskustva vodio je rudar,borac itd..astra1922 je napisao/la:nisam nacionalista ali uceraj mu rinaku ako moramo i tog slobodana dovest.ima trenera koji mogu potjerat ovu bagru.ja im za hljeba ne bi dao,**** svoje vrste,jos nije gotovo ali nemamo mi taj mentalitet da okrenemo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hajmoo evo ga 1:1
Tu zadnju dvojicu sebi kuci vodireddragon001 je napisao/la:Ne treba mjenjati trenera do polusezone, sad nigdje nismo prispjeli. I obavezno uz Feju i Hamzu sa njim zajedno jer su zajedno dovodili igrace. Njih dvojica klub kostaju sigurno preko 5000 km bolje dovesti 5 igraca po 1000 km mjesecno, a dat sansu deni, cvitkusicu pa cak i dori.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Volio bi da neko ko je na tekmi napise ukratko kakvo je sudjenje! Smrdi mi ovo, il smo stvarno kante, il je u pitanju sudijska lakrdija!
-
- Kontakt:
Sad kad pobjedimo svi cemo lizat popljuvano
al da je pobjedit... Pa carli vodi ti sebi sto bi ja vodio, sta fali njima to majketi nasi su kakvi god da su dosta su nam dolazili Jovici, Segrti i ostali uzimali pare kupali nas ko budale... A Doro je legenda kluba iako ne gotovim ga ali legenda je nismo zaboravili njegove golove.

-
- Kontakt:
Nedim prvak svijeta 1:1 hahhhhahahaha ko kaze treb trenera mjenjati hahahahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.