Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ali se ja nisam tek registrovo Pitocappy je napisao/la:vidi ovoga tek se registrovo i odma na nasu temu koji kompleksas covjece
Hajde ba, svako ima pravo da se javi na ovu temu, to je tema gdje svako može iskazati svoje mišljenje o FK Sarajevu.Zike_HzSa je napisao/la:TMijevci , vidim nesto vas previše interesuje naša tema i naše Saraj'vo !?![]()
![]()
I 'ajde sad' mrš s' teme FK Sarajevo !
3 put dupla kruna...gdje ste vi?Semirr je napisao/la:Joj ovih strumfova Bog im dadne jednu sezonu da osvajaju i odmah se napale,a mi smo odma iza njih i oni mnogo bolji od nas KAKO???a gdje ste strumfovi bili prije 5-6 godina kad je FKSARAJEVO osvajalo kad smo predstavljali BiH u evropi,vi ste se borili za opstanak.....BOZE MOLIM TE DA zeljo NE BUDE VISE PRVI JER STRUMFOVI NE ZNAJU DA CIJENE ONO STO SI IM TI DAO!!!!AMIN
MI SMO DIVOVI
Arogantni je napisao/la:Nemoj mi gledati proslost gledaj sadasnost i buducnost, to sto ste vi igrali Evropu proslih 5-6 godina je proslost isto kao sto je i proslost da je Zeljo igrao polufinale Kupa Uefa sto je objektivno nesto sto nikada necete dostici i nemoj mi spominjati period od prije 5 godina jer se zna da mi imamo najbolji rezultat u Evropi koji vi nikada necete stici...
cappy dovoljno ti kaze ovaj kompleks citiram "BOZE MOLIM TE DA zeljo NE BUDE VISE PRVI JER STRUMFOVI NE ZNAJU DA CIJENE ONO STO SI IM TI DAO!!!!AMIN"Semirr je napisao/la:Joj ovih strumfova Bog im dadne jednu sezonu da osvajaju i odmah se napale,a mi smo odma iza njih i oni mnogo bolji od nas KAKO???a gdje ste strumfovi bili prije 5-6 godina kad je FKSARAJEVO osvajalo kad smo predstavljali BiH u evropi,vi ste se borili za opstanak.....BOZE MOLIM TE DA zeljo NE BUDE VISE PRVI JER STRUMFOVI NE ZNAJU DA CIJENE ONO STO SI IM TI DAO!!!!AMIN
MI SMO DIVOVI
Semirr je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Nemoj mi gledati proslost gledaj sadasnost i buducnost, to sto ste vi igrali Evropu proslih 5-6 godina je proslost isto kao sto je i proslost da je Zeljo igrao polufinale Kupa Uefa sto je objektivno nesto sto nikada necete dostici i nemoj mi spominjati period od prije 5 godina jer se zna da mi imamo najbolji rezultat u Evropi koji vi nikada necete stici...
UEFA ekipno rangiranje 2010[3] (UEFA klupski koeficijenti u zagradama)
* 216 Slovenija NK Domžale (3,391)
* 217 Hrvatska Slaven Koprivnica (3,266)
* Hrvatska NK Rijeka (3,266)
* Hrvatska HNK Hajduk Split (3,266)
* 220 Moldavija Sheriff Tiraspol (3,258)
* 221 Bosna i Hercegovina FK Sarajevo (3,249)
* 222 Makedonija Rabotnički Skopje (3,066)
* 223 Irska Bohemians Dublin (2,908)
* 224 Finska Inter Turku (2,899)
* Finska FC Lahti (2,899)
* Finska Honka Espoo (2,899)
* Finska Tampere United (2,899)
* Finska MyPa-47 (2,899)
?? * Bosna i Hercegovina Zeljeznicar(?????)
Nacionalni koeficijent jedne države za jednu takmičarsku sezonu obračunava se tako što se suma svih osvojenih bodova ekipa iz jedne države podijeli sa brojem ekipa iz te zemlje koje su učestvovale u natjecanjima. Dobiveni količnik predstavlja nacionalni koeficijent te države za jednu takmičarsku sezonu.Semirr je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Nemoj mi gledati proslost gledaj sadasnost i buducnost, to sto ste vi igrali Evropu proslih 5-6 godina je proslost isto kao sto je i proslost da je Zeljo igrao polufinale Kupa Uefa sto je objektivno nesto sto nikada necete dostici i nemoj mi spominjati period od prije 5 godina jer se zna da mi imamo najbolji rezultat u Evropi koji vi nikada necete stici...
UEFA ekipno rangiranje 2010[3] (UEFA klupski koeficijenti u zagradama)
* Finska MyPa-47 (2,899)
Pa zar vi mislite da je Zeljznicar prvak jer je najkvalitetniji igracki?_BooS_ je napisao/la:Slažem se !
***o mater prodaše utakmice. Ajd što je Leotar prodo al onaj Travnik. Cigani, ciganski !
Bosna i Hercegovina 2010 godina.Semirr je napisao/la: UEFA ekipno rangiranje 2010[3] (UEFA klupski koeficijenti u zagradama)
* Finska MyPa-47 (2,899)
tipicni nas mentalitet bosanski, ako je 3. ekipa na tabeli dobila 12. znaci da je ova 12. ekipa prodala utakmicu, a prodala ih je Sirokom koji je osigurao i prije ovog kola nastupe u evropskoj ligi jer do pretkola LP ne mogu i tako sebe dovela u situaciju da mora se grcevito boriti za opstanak i tako sebi zagorcati zivot jer samo 1 bod ih dijeli od 1. lige Federacije, a takodjer je cudno i kada 4. ekipa na tabeli pobijedi 11. ekipu, mislim da ovo jedino moze biti cudno u nasoj ligi i sve dok tako mislimo da kada gostujuca ekipa pobijedi nekog u gostima mi ne mozemo ocekivati neki napredak..._BooS_ je napisao/la:Slažem se !
***o mater prodaše utakmice. Ajd što je Leotar prodo al onaj Travnik. Cigani, ciganski !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, JavierBosnia, muhamedhulk, Pena, plisek, riki46, TETRAPAK, tutankamon1905, Vanja8 i 113 gostiju.