Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

CollegeGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 20:42

lejla je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:
lejla je napisao/la:Da on sta valja, zna se kojeg bi kluba danas clan bio.
:roll: :roll: :roll:
Cescinho, ne javljaj se. Nakon 5965394 banova ti jos uvijek imas obraza glumit neki autoritet :lol:

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam o kakvvim banovima ti pricas, al kad bi modovi svoj posao radili ispravno ti bi ocigledno davno bila banovana. No dobro ipak ti navijas za mali chelski.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 20:45

CollegeGunner je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam o kakvvim banovima ti pricas, al kad bi modovi svoj posao radili ispravno ti bi ocigledno davno bila banovana. No dobro ipak ti navijas za mali chelski.
nemoj jarane she's not the bad guy/girl ...
sto je jedan pametni covjek rekao ''vodimo ljubav a ne rat '' XD .. :mrgreen: :mrgreen:
btw jel znate da je navodno chamakh bio uhapsen jer je preko njegovog bankovnog racuna prosvercana neka lova ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 20:48

CollegeGunner je napisao/la: Ne znam o kakvvim banovima ti pricas, al kad bi modovi svoj posao radili ispravno ti bi ocigledno davno bila banovana. No dobro ipak ti navijas za mali chelski.
Kako se usudjujes tako obracati jednom respektabilnom clanu foruma koji za godinu i jos nesto malo dana otkako je tu nikad nije banovan :? :? :?

Aj cao, sa vama se ne moze k'o s homo sapiensima pricat.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 15 maj 2010, 20:52

lejla je napisao/la: Kako se usudjujes tako obracati jednom respektabilnom clanu foruma koji za godinu i jos nesto malo dana otkako je tu nikad nije banovan :? :? :?

Mi smo evoluirali i sada su ti koje ti pominjes niza rasa u odnosu na nas.

Arsenal power!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 maj 2010, 20:59

Chelsea ce biti kao i Sarajevo,jedan mali klub pored onog glavnog(Arsenal/Zeljo) :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 15 maj 2010, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 maj 2010, 20:59

Vjeruj! je napisao/la:
lejla je napisao/la: Kako se usudjujes tako obracati jednom respektabilnom clanu foruma koji za godinu i jos nesto malo dana otkako je tu nikad nije banovan :? :? :?

Mi smo evoluirali i sada su ti koje ti pominjes niza rasa u odnosu na nas.

Arsenal power!
kolko ces ti vise napravit profila na ovom forumu?

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 21:00

(ja se ogradjujem od ovakvih tvrdnji) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 15 maj 2010, 21:50

Trebamo naci tu izjavu da decenija traje 5 godina i pokazivat djeci da vide sta postanu kad navijaju za smijesne klubove. :lol:
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 maj 2010, 22:10

Vjeruj! je napisao/la:Zamolio bih sve navijace naseg voljenog kluba da vise ne spominju ovaj smrdljivi klub iz Spanije jer nas samo provociraju, a sta drugo da i rade kada su ljubomorni na nase znanje i nasu ljepotu.

Dominantna dominacija dominantnih Topnika!
OVAKO,ko godda si a svi znamo ko si.,sikcanga,ljubav,paja patak,paja,cescinho,.,,itd,.,kakvo znanje kakva ljepota ljudi su nas poderali u oba segmenta i u prvoj i u drugoj utakmici imali su posjed u nekim momentima i preko 90% a svi znamo da je igra arsenala zasnovana upravo na tome tako da o tome nemammo o cemu raspravljat,drugo ako arsenal ne kupi nekoliko iskusnih provjerenih igraca onda mi mogli samo opepelit barci .jer velika je razlika od ekipe koja igra zajednno 6-7 godina dodaju se zatvorenih ociju od maloljetnih balavaca koji supak neznaju obrisat,nezz kuda vodi i za sta sluzi forsiranje mladih igraca u prvih 11 koji kada taman stasaju da igraju na razini koje je dostojna za trofeje nas ginekolog(wenger)ih proda.jer koliko puta su nas bas ti klinci sa svojim neiskustvom kostali titule,da bi ih wenger nakon malog napredka upakovao i sto brze prodao.,on vodi ppolitiku koja je uspjevala kada je budzet bio oko 10 mil.kod svih klubova i velikim transferomse smatrao iznos od 5-10 mil.tamo negdhe 80-ih i pocetom 90-ih,.,taj smrdljivi klub kojeg gospodine pominjes je cisci od naseg arsenala koji jedva ceka da pokupi pare a za titule ko **** navijace,.jer ti mislis kad bi uprava dala pare da se ne bi mogao dovest ribery,higuain,dzeko i buffon.,.i slicni,.naravno da bi .,ali njih ne zanimaju titule njih samo zanima profit po kojem je arsenal 1.na svijetu a opet se nema para.iskreno ja mislim da ce arsenal ako ne kupi sta kako treba ovo ljeto biti u filmu kojeg su odglumili l'pool,newcastle,nott,forest,leeds utd.,itd,.,i tako vi clanovi ''uzvisenog kolektiva''ne vrijedajte normalne ljude koji su dosli da obogate rijecnik i da vode normalnu diskusiju a ne da se svadjaju sa osobama koji su na vrhunsku psihickog oboljenja,.i usoput @lejla,romario,furymaker.etc,etc.,.izvinite za uvrede koje ste pretrpjeli od strane ovih sljedbenika retardiranog wengera i ostalih.,psihica kojih imamedju ovom sektom koju cini jedan covjek,.,a za fabregasa sto se prica,.,naravno da nece otic ove godine jer wengeru on treba da zaradi pare jer ako capiten ode ko ce osvojit trofej sa klincima u pubertetu.-nadam se dace odrijesit kesu jer mu je ovo zadnji voz da ostane ne vole ga ni navijace vise a tome prilog ide i trans na emiratima SIGN-INS OR SIGN OFF.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 22:14

-Paja je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Vjeruj! je napisao/la:Mi smo evoluirali i sada su ti koje ti pominjes niza rasa u odnosu na nas.

Arsenal power!
koji si ti lik , jesi evoluirao si u majmuna ;)
Pogledajmo jednog prosjecnog navijaca Barcelone osim sto misle da decenija traje 5 godina kad ga razvalis argumentima on posegne za uvredama i vrijedja naseg uglednog navijaca. Moderatori bi morali malo obratiti paznju na ove uvrede i adekvatno sankcionisati nezeljenog stranog elementa koji je dosao na nasu svetu temu.
hajd nadji gdje sam to izjavio i odlazim s foruma .

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 15 maj 2010, 22:18

@Benny DIVIM TI SE!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 15 maj 2010, 22:19

Oj, Zeuse, sta smo docekali, da se ovakvi ljudi nazivaju navijacima naseg voljenog kluba. :(

Necu se raspravljati sa ovakvim ljudima, ali moram te ukoriti zato sto ti nazivas covjeka, koji ima skole i zivotnog iskustva kao cijela voja mjesna zajednica, retardiranim.
Kako te nije stid!

Necu vise pricati sa tobom jer ti je jedini cilj da me banuju.
Zamolio bih sve istinske navijace naseg voljenog kluba da ignoriraju ovog ubacenog elementa, teska su vremena, ali u muci se junaci prepoznaju.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 22:21

@Benny - Svaka cast za post
@Vjeruj! - garantiram da je Benny veci navijac Arsenala nego sto ces ti ikad biti , zato dzaba ti omalovazavati njega i ostale forumase , svi smo shvatili kakav si.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 22:24

peace brothers peace... molio bih ove koji ne vole vjeruj,faraona i paju da ga stave na ignore a ne ovako da temu djabe kvarimo.. ovo sad vec prelazi sve granice ...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 maj 2010, 22:25

@Benny, svaka ti cast. Ne znam kako da ti to kazem, a da ne ispadne da likujem. Nemoj da ti ista znaci sto ce te Ciki stavit na stub srama, u mojim ocima si jedan pravi navijac - volis svoj klub, ali si realan i razmisljas svojom glavom.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 maj 2010, 22:29

Zanimljivo je kako se svako malo pojavi neki lik koji se predstavi navijacem Arsenala i kritikuje sve redom priznaje da su protivnici bolji govori kako Arsenal ne valja, Wenger retardiran i on je navijac Arsenala objektivan hahaha pa ne nasmijavaj me i uvijek nakon njega dodje krdo navijaca drugih klubova koji se istom dive i hvale ga hahaha pa postaje ofirno vise smislite nesto novo stalno se ponvaljate.

Furymaker nisam ni rekao da si ti to napisao nego samo kazem da je to stanje uma jednog prosjecnog navijaca Barcelone.

Arsenal dominira! ALL GUNS BLAZING!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 maj 2010, 22:30

sin3x je napisao/la:peace brothers peace... molio bih ove koji ne vole vjeruj,faraona i paju da ga stave na ignore a ne ovako da temu djabe kvarimo.. ovo sad vec prelazi sve granice ...
nezz zasto mene al eto nek ti bude

to sto sam rekao da je Chelsea mali klub (sto i jeste na osnovu Arsenala)postao malo veci tek kad je Abramovic dosao i doveo pojacanja :x za mene nikad nece biti veci klub od Arsenala
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 15 maj 2010, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 maj 2010, 22:31

De braco Arsenalovci :D Lakse malo, nemojte da budemo ko igraci chelskog. Cemu te svadje.
Ti Benny pripazi kako imenujes pojedine forumase. Jel tebi sta covjek ruzno rekao. :roll:
Samo jos nesto:
FABREGAS OSTAJE
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 22:33

Faraon iz Visokog je napisao/la:
sin3x je napisao/la:peace brothers peace... molio bih ove koji ne vole vjeruj,faraona i paju da ga stave na ignore a ne ovako da temu djabe kvarimo.. ovo sad vec prelazi sve granice ...

to sto sam rekao da je Chelsea mali klub (sto i jeste na osnovu Arsenala)postao malo veci tek kad je Abramovic dosao i doveo pojacanja :x
ma mali ne mali.. nemoj da se djabe svadjamo kvarimo teme.. tema je arsenal i pisemo najbolje o tome postovi koji budu glupi,uvrijedljivi prijavimo i da ne odgovaramo na iste.. u svakom od nasih srca arsenal dominira ali samo u nasim srcima i moramo to tako prihvaititi a ne sve redom napadati jer ne misle /osjecaju isto
[youtube][/youtube]
pogledajte obavezno

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 maj 2010, 22:37

Faraon iz Visokog je napisao/la:

to sto sam rekao da je Chelsea mali klub (sto i jeste na osnovu Arsenala)postao malo veci tek kad je Abramovic dosao i doveo pojacanja :x za mene nikad nece biti veci klub od Arsenala
svaki je klub nekad bio mali,.,a za klub koji je nabio sve timove velike cetvorke koji je dao 100+golovau EPL se nemoze reci da je mali klub mozda nemaju veliku tradiciju ali su trenutno veci klub i od manure,l'poola i od nas.-.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.