ovo nove tribine,o uefinim standardimanedaTM87 je napisao/la:jel ovo od danas slika nekih nasih??pile87 je napisao/la:DUPLA MAJSTOREE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ŽELJO
nedaTM87 je napisao/la:jel ovo od danas slika nekih nasih??pile87 je napisao/la:DUPLA MAJSTOREE
ma cisto sumnjam jezero je to

Ovo komsije nikad, ali nikad nece dozivjeti. Nisam se ljepse osjecao dugo dugo vremena iako sam klasicni meteoropata hehehe.
Ono kad su igraci odletili na JUG i navijali je stvarno, ali stvarno neprocjenjivo.
Biti navijac ŽELJE je nesto najljepse, cista ljubav, a ne kao neki u inat svima.
Prvo sam rekao mama pa tek onda ŽELJO hehehehehe.
Ono kad su igraci odletili na JUG i navijali je stvarno, ali stvarno neprocjenjivo.
Biti navijac ŽELJE je nesto najljepse, cista ljubav, a ne kao neki u inat svima.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Mislis obrnuto?Avanes je napisao/la:Ovo komsije nikad, ali nikad nece dozivjeti. Nisam se ljepse osjecao dugo dugo vremena iako sam klasicni meteoropata hehehe.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
hehehehe, ne bilo je tim redom, bio sam malo cudno dijete u najkracu ruku hehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- bayernovac
- Kontakt:
još jedna trica i to je to
ZASLUŽENO PRVACI
ZASLUŽENO PRVACI
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Slazem se da Zeljo po imenima uopste nema toliko jaku i dominantnu ekipu koliko to rezultat pokazuje,ali sta samo znaci imati vrhunskog trenera ,on je definitivno pola ekipe! sa 5 najavljenih vrhunskih pojacanja,Zelji narednih godina nece niko biti ni do koljena..
Treba prvo u srijedu osvojiti kup,iako ce biti dosta tesko,jer Borac ce igrati rastereceno i napadacki,a svi znamo kako Zeljo igra protiv ekipa koje se ne brane,redovno ih isprati za 3-4 komada u mrezi...Po meni ne smije biti opustanja u srijedu,treba dati 100% svojih mogucnosti da pobjedimo Borac,i onda pricekati vikend i ovjeru duple krune! e to bi bio zaista ogroman uspjeh!
Treba prvo u srijedu osvojiti kup,iako ce biti dosta tesko,jer Borac ce igrati rastereceno i napadacki,a svi znamo kako Zeljo igra protiv ekipa koje se ne brane,redovno ih isprati za 3-4 komada u mrezi...Po meni ne smije biti opustanja u srijedu,treba dati 100% svojih mogucnosti da pobjedimo Borac,i onda pricekati vikend i ovjeru duple krune! e to bi bio zaista ogroman uspjeh!
NISU BAŠ ODLETILIAvanes je napisao/la:Ovo komsije nikad, ali nikad nece dozivjeti. Nisam se ljepse osjecao dugo dugo vremena iako sam klasicni meteoropata hehehe.

Joj Majko draga kako ce biti protiv Borca i Laktasa.
Ludilo.
Igraci poslije tekme na Jugu i onda ide ono
Jer kada mi
Jer kada mi
navijamo
navijamo
neprocjenjivoooooooooooooooooooo
sampioni sampioni ole ole oleeeeeeeeeeeeeee
Ludilo.
Jer kada mi
Jer kada mi
navijamo
navijamo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ima li gdje snimak?123456 je napisao/la:Joj Majko draga kako ce biti protiv Borca i Laktasa.
Ludilo.
Jer kada mi
Jer kada mi
navijamo
navijamo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
muXmania je napisao/la:ima li gdje snimak?123456 je napisao/la:Joj Majko draga kako ce biti protiv Borca i Laktasa.
Ludilo.
Jer kada mi
Jer kada mi
navijamo
navijamo
Poslo sam ti link na PP.Neznam smijeli se ovdje postavljati
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ZEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOO
ljudi moji ja nisam svjestan jos da se sve ovo desava...hoce biti veceras mozda na vogosci snimak ???
ljudi moji ja nisam svjestan jos da se sve ovo desava...hoce biti veceras mozda na vogosci snimak ???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bilo je price da ce biti veceras u 10...19TM87 je napisao/la:ZEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOO

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Evo par slika sa doceka .

samo mater im drotovsku...tjeraju sad raju ispred stadiona, picka im materina...A.C.A.B
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
bili mogao i meni na PP poslati?123456 je napisao/la:muXmania je napisao/la:ima li gdje snimak?123456 je napisao/la:Joj Majko draga kako ce biti protiv Borca i Laktasa.
Ludilo.
Jer kada mi
Jer kada mi
navijamo
navijamo
Poslo sam ti link na PP.Neznam smijeli se ovdje postavljati
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
hahahah n1Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
kako me trznu onaj komentator na kraju kaze zadnje ukljucenje na utakmicu capajebo - Zeljeznicar. I VEEEEELIKOOO SLAVLJE ZA IGRAČE I STRUČNI ŠTAB ŽELJEZNIČARA.... ja konto pao gol kad rece osvojili bod
SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAŠ JE ŽELJO PRVI PONOVO!

SVUDA GRMI OKOLO, NAŠA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO, SVE JE GOTOVO, NAŠ JE ŽELJO PRVI PONOVO!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Pilav danas najopasniji igrač Sarajeva, bili su tupi do bola, ali su haman savršeno zatvorili Bekrića, pa smo mi prijetili preko čudesnih Mirse i Bučana, najboljih krila u Evropi! Ipak, po meni je igrač utakmice bio Svraka koji je odigrao neviđeno dobro! Mirso pogodio stativu, Alaim nije znao gdje je lopta. ŽELJO je sve vrijeme imao odličnu podršku iz lože i od novinara, domaći se nisu čuli!
Nekad kasnije ću detaljnije. Kakogod, OGROMAN uspjeh ŽELJEZNIČARA!!!

Nekad kasnije ću detaljnije. Kakogod, OGROMAN uspjeh ŽELJEZNIČARA!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.