Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kad god džeko nije uspio da dadne go, a nama je bilo prijeko potrebno uvijek smo ga pljuvali, nazivali ga klocem i slično, a na večerašnjoj utakmici tamo oko poluvremena kad smo najtanji bili svi smo prizivali džeku, molili boga da uđe, molili mešu da uvede "kloca", et kakav smo mi narod, pobit nas treba sve...sreća pa je đurić večeras odradio njegov posao, ne znam kad planiramo prestat omalovažavat džeku i bit 100% svjesni činjenice da nam je džeko bitan igrač i kad je na klupi a da ne kažem na terenu...
Pa dovoljno se sjetiti priče upravo na ovom forumu poslije Nigerije, ljudi ga razapinjali što se nasmijao.coelho41 je napisao/la:kad god džeko nije uspio da dadne go, a nama je bilo prijeko potrebno uvijek smo ga pljuvali, nazivali ga klocem i slično, a na večerašnjoj utakmici tamo oko poluvremena kad smo najtanji bili svi smo prizivali džeku, molili boga da uđe, molili mešu da uvede "kloca", et kakav smo mi narod, pobit nas treba sve...sreća pa je đurić večeras odradio njegov posao, ne znam kad planiramo prestat omalovažavat džeku i bit 100% svjesni činjenice da nam je džeko bitan igrač i kad je na klupi a da ne kažem na terenu...

Ma nisu oni toliko glupi da ga razapinju sto se nasmijao, mozda vise cinicno, nego su to bolesnici koji traze razlog za pljuvanje.
Da je Messi njima ne bi valjao. To su primitivci.
Imali smo srece pobijedili smo ali do golova nismo imali udarac u okvir gola, bili totalno nikakvi.
Da je Messi njima ne bi valjao. To su primitivci.
Imali smo srece pobijedili smo ali do golova nismo imali udarac u okvir gola, bili totalno nikakvi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Hoce li igrati u utorak?
Ja mislim da bi mogao igrati, sinoć smo napravilili dupli dobitak. Pobjedili smo a Džeko nije ulazio. Osposobiće oni njega nadam se.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Meni se čini da je sinoć bilo govora o tome da će ući zadnjih dvadesetak minuta, mislim da se čak i spremao jer je bilo skandiranje u jednom trenutku ali onda smo taman postigli gol i Meša ga je (pametno) vratio nazad na klupu. Da je bar pola sata da istrči sa Ibiševićem ili Đurićem, to bi bilo zlato i bilo bi golova zasigurno. Posebno ako bude sa Milanom, obojica visoki a Mire na nivou...X31987 je napisao/la:Ja mislim da bi mogao igrati, sinoć smo napravilili dupli dobitak. Pobjedili smo a Džeko nije ulazio. Osposobiće oni njega nadam se.
Poslije utakmice sam ga vidio na terenu učinilo mi se kao da šepa.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce poceti .. a mozda nece biti ni potrebno, svaki sekund odmaranja za legendu je vrijedan za nas
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
OStavit ga za baraz ili eventualno zadnjih 20tak minut na Kipru ja vjerujem da ih mozemo uzeti tamo stim da se niko nije naigrao kod njih Vels,Begija sve neke pobjede na gol
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ostavit ga za baraž? Baraž je još daleko, tako treba razmisljati. 3 ekipe imaju realne šanse za baraž. Idemo gostovati nimalo naivnoj reprezentaciji koja juri na pobjedu i baraž. Najlakše se gube utakmice koje smo vec unaprijed pobjedili.zgembo89 je napisao/la:OStavit ga za baraz ili eventualno zadnjih 20tak minut na Kipru ja vjerujem da ih mozemo uzeti tamo stim da se niko nije naigrao kod njih Vels,Begija sve neke pobjede na gol
Sto se tice Dzeksona, vjerujem da ce biti spreman, o tome da ga čuvamo za baraz do kojeg nismo i dosli, i koji je za mjesec dana ne treba razmisljati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Safet Susic: ''Ako mi Edin sutra poslije rucka dodje i kaze da je spreman, ja cu ga stavit'' 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kapitenu ako Bog da ti nas na EP vodis!!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
"Edin je bio spreman da rizikuje. Nisam želio rizikovati, želio sam da što prije ozdravi, da se što prije vrati. Ispalo je idealno za njega i za nas.", dodao je selektor.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
nema rijeci za opisati ovu velicinu koje cemo vjerovatno postati svjesni tek kada ostanemo bez nje.
sjaji, sjaji, bosanski dijamantu
sjaji, sjaji, bosanski dijamantu

- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da bi im dijamnt sinoc sa pola snage i povredom utrpo dva komada...cisto reda radi 

=\_1921_/=
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lijepi City... Ili ne igra, ili igra premalo da bi ga iko povrijedio. Sad cu se mjesec dana trzati cim mu neko uleti klizeci....
Zezam se, nadam se da ce uhvatiti formu do baraza (iako to kod njega nikada nije ni igralo neku ulogu kod igara u repci) 

Ne treba njemu puno neka odigra 2 utakmice 70' vratit ce se, samo da ozdravi to koljeno i da ne forsira. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Odradio trening danas u Romi, nadam se da će se što prije oporaviti i zaigrati.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
On vec u Nedjelju ili kad vec igraju igra,to je ono zbog cega ipak osjetim dozu tugice 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
O cemu ti lupetas?Fidelis je napisao/la:On vec u Nedjelju ili kad vec igraju igra,to je ono zbog cega ipak osjetim dozu tugice