daMoggi je napisao/la:besic se vraca za drugu utk baraza ?
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
This time next year we'll be millionaires.
- Gabon
- Kontakt:
Nerminovic na aparatimaDonnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ima da u Francuskoj grme pjesme nasih navijaca. Kad val navijaca sa svih strana Francuske okupiraju drzavu.
Nisam neki znalac fudbala ali Mesa je po ko zna koji put zacepio usta "znalcima" fudbala. Majstor je u pravi cas sa pravim igracem razvalio odbranu Welsa a njegovo ime je Djuric!
Nisam neki znalac fudbala ali Mesa je po ko zna koji put zacepio usta "znalcima" fudbala. Majstor je u pravi cas sa pravim igracem razvalio odbranu Welsa a njegovo ime je Djuric!
Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Meša im je tata svima...sigurnoable je napisao/la:Ima da u Francuskoj grme pjesme nasih navijaca. Kad val navijaca sa svih strana Francuske okupiraju drzavu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Jarane od kad ti pratis ove kvalifikacije od jucer ili trolas ovdje?Amarildo je napisao/la:Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- hakkaDunne
- Kontakt:
Jer je jedna ekipa manjka. 5 ekipa.Amarildo je napisao/la:Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne znam za vase misljenje, ali danas je nasu sredinu drzao najvise Salihovic! Lik je biu tu i u odbrani i u napadu, imao je par finih podaja itd. Pjanic mora to dosta bolje odraditi na Kipru, danas do naseg 1 gola kao da se je sakrivao iza igraca. Ali kako god, bitno je da smo pobijedili i sad smo ovisni sami od sebe! Vjerovatno cemo biti nosioci u barazu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Do naseg gola niko nije valjao, poslije gola su svi bili maestralni.Padovan je napisao/la:Kokice i laganoDonnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880

Turska u svakom slučaju ne bi volio Holanđane pa makar nastavili biti ovako kriminalni.fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Onaj jedan je duzan Mesi Murinja na koljena da spusti za pobjedu. Sad sta treba za ubjedljivu pobjeduPadovan je napisao/la:Kokice i laganoDonnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880

- invincible1921
- Kontakt:
Gotovo je to Turcima ja mislim treba bod protiv Islanda koji zadnja dva kola igra revijalne utakmice....fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
=\_1921_/=
- Principatus
- Kontakt:
Turska nam moze biti protivnik, Nizozemska ne, jer su nosioci.fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma mislio sam zbog toga jer bi mi bili nosioci u Barazu ako bi Turska bila treca, ova Holandija bi sigurno bila nosioc.Donnie Darko je napisao/la:Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
AAAAAA SUDIJA MAJKU TI SPANSKU! STA NAM JE RADIO VECERAS NEVJEROVATNO!!!!! 356825 FAULOVA NA IBISEVICU SAMO 2 SVIRAO !!!!!!
Je.beni su i Turci veceras Cesku uzeli 2 0 na gostovanju Arda Turan i Calhanoglu rasturajuDonnie Darko je napisao/la:Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
- storm_raider
- Kontakt:
Kako sam pogrijesio kada sam vidio da ulazi Djuric... Bravo Mesa majstore, odlicna izmjena i odlican tajming! Jeste Milan upisao gol i asistenciju, ali za mene je Lulic igrac utakmice. Koliko je samo pretrcao i trudio se, a jos rovit. Svaka cast majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Najteže utakmice.Igraš protiv ekipe koja je rješila sve ali je trkački jača i disciplinovana.kokakolas je napisao/la:Bravo Meša. Mislio sam da nas ni dragi Bog ne može izvući iz govana u ko je nas je ubacilo tele iz Zavidovića, a ti si odradio ovu utakmicu majstorski i to sa nekolicinom zdravih i spremnih igrača. Aferim!
Brzi u napadu sa dobrom transformacijom i sa 6 do 7 igrača nazad stalno.
Rad i samo rad tokom cijele tekme.Strpljenje i bez nervoze.Pouzdano znam da je ovo bilo ono što im je SELEKTOR
rekao.Izvukao je maksimum iz ove ekipe u ovom trenutku.Nije očekivao mnogo šansi i
predpostavka je bila da gol pada iz neke poluprilike ili iz OVOG što je ĐURIĆ zabio.
No pohvalno je da nismo izgubili glavu ni nakon 70 minuta i da smo strpljivo radili i čekali.
Isplatilo se na kraju.Hvala VAM ZA OVU RUDARSKU POBJEDU.
Očekujem isto i na Kipru.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bianconerze, CAGarfia i 52 gosta.