BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Momciluk » 11 okt 2015, 00:07

Moggi je napisao/la:besic se vraca za drugu utk baraza ?
da
This time next year we'll be millionaires.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 00:08

Donnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.
Nerminovic na aparatima :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 11 okt 2015, 00:09

Ima da u Francuskoj grme pjesme nasih navijaca. Kad val navijaca sa svih strana Francuske okupiraju drzavu.
Nisam neki znalac fudbala ali Mesa je po ko zna koji put zacepio usta "znalcima" fudbala. Majstor je u pravi cas sa pravim igracem razvalio odbranu Welsa a njegovo ime je Djuric!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 11 okt 2015, 00:09

Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 okt 2015, 00:10

sigurnoable je napisao/la:Ima da u Francuskoj grme pjesme nasih navijaca. Kad val navijaca sa svih strana Francuske okupiraju drzavu.
Nisam neki znalac fudbala ali Mesa je po ko zna koji put zacepio usta "znalcima" fudbala. Majstor je u pravi cas sa pravim igracem razvalio odbranu Welsa a njegovo ime je Djuric!
Meša im je tata svima...
Nad tobom sunce najljepše sja

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la GabrielBatistuta » 11 okt 2015, 00:10

Amarildo je napisao/la:Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
Jarane od kad ti pratis ove kvalifikacije od jucer ili trolas ovdje?
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 11 okt 2015, 00:12

Amarildo je napisao/la:Zbog čega su Danci na 8 utakmica? Ko ide u baraž iz njihove grupe?
Jer je jedna ekipa manjka. 5 ekipa.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 okt 2015, 00:12

Ja ne znam za vase misljenje, ali danas je nasu sredinu drzao najvise Salihovic! Lik je biu tu i u odbrani i u napadu, imao je par finih podaja itd. Pjanic mora to dosta bolje odraditi na Kipru, danas do naseg 1 gola kao da se je sakrivao iza igraca. Ali kako god, bitno je da smo pobijedili i sad smo ovisni sami od sebe! Vjerovatno cemo biti nosioci u barazu :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2015, 00:12

Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2015, 00:13

Padovan je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.
Kokice i lagano :rol:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880
Do naseg gola niko nije valjao, poslije gola su svi bili maestralni. :cool:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 okt 2015, 00:14

fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Turska u svakom slučaju ne bi volio Holanđane pa makar nastavili biti ovako kriminalni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2015, 00:16

fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 11 okt 2015, 00:16

Padovan je napisao/la:
Kokice i lagano :rol:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880
Onaj jedan je duzan Mesi Murinja na koljena da spusti za pobjedu. Sad sta treba za ubjedljivu pobjedu :lol: :lol: :lol: Kakvi likovi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 okt 2015, 00:17

Gotovo je to Turcima ja mislim treba bod protiv Islanda koji zadnja dva kola igra revijalne utakmice....
=\_1921_/=

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2015, 00:18

Turska nam moze biti protivnik, Nizozemska ne, jer su nosioci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2015, 00:18

Donnie Darko je napisao/la:
Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.
Ma mislio sam zbog toga jer bi mi bili nosioci u Barazu ako bi Turska bila treca, ova Holandija bi sigurno bila nosioc.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 okt 2015, 00:19

AAAAAA SUDIJA MAJKU TI SPANSKU! STA NAM JE RADIO VECERAS NEVJEROVATNO!!!!! 356825 FAULOVA NA IBISEVICU SAMO 2 SVIRAO !!!!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 okt 2015, 00:19

Donnie Darko je napisao/la:
Je.beni su i Turci veceras Cesku uzeli 2 0 na gostovanju Arda Turan i Calhanoglu rasturaju

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 okt 2015, 00:20

Kako sam pogrijesio kada sam vidio da ulazi Djuric... Bravo Mesa majstore, odlicna izmjena i odlican tajming! Jeste Milan upisao gol i asistenciju, ali za mene je Lulic igrac utakmice. Koliko je samo pretrcao i trudio se, a jos rovit. Svaka cast majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 11 okt 2015, 00:20

kokakolas je napisao/la:Bravo Meša. Mislio sam da nas ni dragi Bog ne može izvući iz govana u ko je nas je ubacilo tele iz Zavidovića, a ti si odradio ovu utakmicu majstorski i to sa nekolicinom zdravih i spremnih igrača. Aferim!
Najteže utakmice.Igraš protiv ekipe koja je rješila sve ali je trkački jača i disciplinovana.
Brzi u napadu sa dobrom transformacijom i sa 6 do 7 igrača nazad stalno.
Rad i samo rad tokom cijele tekme.Strpljenje i bez nervoze.Pouzdano znam da je ovo bilo ono što im je SELEKTOR
rekao.Izvukao je maksimum iz ove ekipe u ovom trenutku.Nije očekivao mnogo šansi i
predpostavka je bila da gol pada iz neke poluprilike ili iz OVOG što je ĐURIĆ zabio.
No pohvalno je da nismo izgubili glavu ni nakon 70 minuta i da smo strpljivo radili i čekali.
Isplatilo se na kraju.Hvala VAM ZA OVU RUDARSKU POBJEDU.
Očekujem isto i na Kipru.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Blackwargreymon, CAGarfia, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, hurem, Zglavkar i 29 gostiju.