BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2015, 23:50

Fudo je napisao/la:Ako prodjemo u bara, ako bog da, i budemo nosioci, onda izbjeci tursku ako ikako moguce
Swedi jos gore, Janezi :angel:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 10 okt 2015, 23:50

Je li odluka o nosiocima i nenosiocima u barazu ide prema osvojenim bodovima u grupi ili na osnovu novog update-a fifine liste?

Mozemo li napredovati na listi ako je tako barem za neka 3-4 mjesta?

Hvala.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 10 okt 2015, 23:50

Nama ce biti tesko koga god izvucemo u eventualnom barazu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 10 okt 2015, 23:51

Ukrajina ide kao treća najbolja ekipa. Jbt.

Grupa A - Turska i Holandija bod razlike, Holanđani sa Česima igraju sljedeću, Turci sa Islanđanima. Lutrija.
Grupa B - Sve je jasno.
Grupa C - Ukrajina ide kao "best third"
Grupa D - Poljaci i Škoti igraju biti ili ne biti utakmicu sljedeće kolo. Poljaci u slučaju poraza idu u baraž, a Škoti direkt.
Grupa E - Estonija igra protiv Švice koja je druga, a Slovenci igraju sa SM. Tri boda bježe Slovenci. Ovdje vjerujem u čist baraž Slovenije.
Grupa F - Vjerovali ili ne Grci zadnji. Mađari sa Grcima. Rumuni sa Faranima. Ovdje očekujem da će Rumuni glat prebit Farane i otić kao drugoplasirani. U obrnutom slučaju i da Magyaroszag dobije Grke, Rumuni su u baražu.
Grupa G - Ko bi reko da je Austria prva sa 25 bodova?! Rusi na Crnogorce, Švedi na Moldaviju. Ako Crnogorci pobijede Ruse, Ibrahimović će morat da ljubi **** Branku Brnoviću i Jovetiću do kraja života. U tom slučaju Sverige i Austria direkt, a Rusija baražesku.
Grupa H - Hrvatska sa Maltom. Italija sa Norveškom. U ovoj grupi, prolaz Hrvata direktno ovisi od Italijana. Hoće li igrati s kurca ili će dobit Norvežane. Norveški poraz i očekivana pobjeda Hrvata vodi komšije u Francusku. Ništa drugo im ne leži.
Grupa I - Albanija ako dobije Armeniju ide direkt. Danci slobodni sljedeće kolo (kako kaže UEFA).
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la GabrielBatistuta » 10 okt 2015, 23:52

Dado je napisao/la:
Gabon je napisao/la:Ko kaze da je sigurna najbolja trecepolasirana rep. Madjarske
Nije sigurna ali ima najranije šanse. Ukrajina ih može preskočiti ako pobjede Spaniju a Madjari izgube od otpisanih Grka
Lose mislis.
Kako god odigra Madjarska protiv Grka to im nista ne znaci jer se ne pikaju bodovi protiv zadnje ekipe.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 okt 2015, 23:59

besic se vraca za drugu utk baraza ?
Zarathustra

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 10 okt 2015, 23:59

Wales je obicna k....a od reprezentacije , do vecerasnje tekme sa nama primili su samo 2 gola.
Veceras mi im utrpasmo jos 2 , i. u medjusobnom omjeru im uzesmo 4.boda.
A ljudi odose direktno na euro u Francusku , kao drugoplasirani ..et sto ti je nogomet.
Pape ..Pape. Susicu teleca glavo ..sto nam sjeba start kvalifikacija! :kafa: :hmmmmm:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 00:00

Dado je napisao/la:
Gabon je napisao/la:Ko kaze da je sigurna najbolja trecepolasirana rep. Madjarske
Nije sigurna ali ima najranije šanse. Ukrajina ih može preskočiti ako pobjede Spaniju a Madjari izgube od otpisanih Grka
Njima protiv Grcke nista ne igra.. Grcka zadnja, ostaju na 15b te mini tablice.
Ukr. ako pobjedi Spaniju, 100 % najbolja trecepl. i apsl. zasluzeno :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 11 okt 2015, 00:01

hakkaDunne je napisao/la:Ukrajina ide kao treća najbolja ekipa. Jbt.

Grupa A - Turska i Holandija bod razlike, Holanđani sa Česima igraju sljedeću, Turci sa Islanđanima. Lutrija.
Grupa B - Sve je jasno.
Grupa D - Poljaci i Škoti igraju biti ili ne biti utakmicu sljedeće kolo. Poljaci u slučaju poraza idu u baraž, a Škoti direkt.
Grupa E - Estonija igra protiv Švice koja je druga, a Slovenci igraju sa SM. Tri boda bježe Slovenci. Ovdje vjerujem u čist baraž Slovenije.
Grupa F - Vjerovali ili ne Grci zadnji. Mađari sa Grcima. Rumuni sa Faranima. Ovdje očekujem da će Rumuni glat prebit Farane i otić kao drugoplasirani. U obrnutom slučaju i da Magyaroszag dobije Grke, Rumuni su u baražu.
Grupa G - Ko bi reko da je Austria prva sa 25 bodova?! Rusi na Crnogorce, Švedi na Moldaviju. Ako Crnogorci pobijede Ruse, Ibrahimović će morat da ljubi **** Branku Brnoviću i Jovetiću do kraja života. U tom slučaju Sverige i Austria direkt, a Rusija baražesku.
Grupa H - Hrvatska sa Maltom. Italija sa Norveškom. U ovoj grupi, prolaz Hrvata direktno ovisi od Italijana. Hoće li igrati s kurca ili će dobit Norvežane. Norveški poraz i očekivana pobjeda Hrvata vodi komšije u Francusku. Ništa drugo im ne leži.
Grupa I - Albanija ako dobije Armeniju ide direkt. Danci slobodni sljedeće kolo (kako kaže UEFA).
Da nisi Škote i Irce zamjenio?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 okt 2015, 00:01

NEmojte da se dizemo VEls je veceras puno bolje igrao od nas imali smo ludu srecu da preokrenemo golom iz prekida..Tesko ce biti u barazu

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 okt 2015, 00:02

Moje misljenje je da se ne trebamo previse zamarati barazom. Cudan smo mi narod, Olimpijski prvaci u euforiji. Primjer do djuricevog gola nema nas nigdje svi smo se zavukli u rupe i molimo Boga da izrael izgub, da ne zaluta Baleov projektil. E nakon sto smo sve hvala Bogu prevazisli rezultati se poklopili mi vec biramo protivnika u barazu a znam da ima 20% navijaca koji nas vide u Francuskoj. Nadam se dobrom na Cipru pa onda aBd koga god da dobijemo u barazu ajmo se pobiti pa prosli ne prosli ne treba ocajavati. Dovoljno je vidjeti da jedna Srbija nece na EP da jedna Holandija nece na EP, bivsi prvak Evrope Grcka.. Safet je ostavio covjeka na samrti(usporedjujem sa nasom repkom i sjetite se novembra prosle godine kada smo imali samo dva boda) mesa ga je poceo lijeciti, tragovi bolesti jos postoje al ja se nadam da ce taj covjek aBd u Novembru stati na noge i poceti planirati putovanje u Francusku :bih:
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 11 okt 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 11 okt 2015, 00:03

Amarildo je napisao/la:
hakkaDunne je napisao/la:Ukrajina ide kao treća najbolja ekipa. Jbt.

Grupa B - Sve je jasno.
Da nisi Škote i Irce zamjenio?
Eto vidis. Jesam, pardon. :)
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 okt 2015, 00:03

docekah da Gojko komentarise nasu utakmicu :salut:
Don't believe the hype.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 00:03

caseres je napisao/la:Je li odluka o nosiocima i nenosiocima u barazu ide prema osvojenim bodovima u grupi ili na osnovu novog update-a fifine liste?

Mozemo li napredovati na listi ako je tako barem za neka 3-4 mjesta?

Hvala.
Gleda se UEFA rang. lista za BARAZ sto se tice nosioca.. ovo su klf. za EP a ne FIFA World Cup da se gleda FIFA tablica..
Pobjedili Vels, pobjeda protiv Kipra sve to nosi neke bodove.. i ovako smo ispred nekih ovih rep. sto se vrte.. tako da :kafa:

Norvska bi bila idealna za BARAZ :kafa:
CARTMAN NA APARATIMA :urnebes:
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 11 okt 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 okt 2015, 00:03

Bravo Meša. Mislio sam da nas ni dragi Bog ne može izvući iz govana u ko je nas je ubacilo tele iz Zavidovića, a ti si odradio ovu utakmicu majstorski i to sa nekolicinom zdravih i spremnih igrača. Aferim!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2015, 00:04

Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 11 okt 2015, 00:04

Zajebo si se i za hrvate dovoljan im je i remi italije i norveske.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 okt 2015, 00:05

Donnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.
95.96 jeb.ali svi od do pocevsi od mene pa nadalje :D
=\_1921_/=

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 11 okt 2015, 00:06

Dobra utakmica, pametno uzeta tri boda,da smo se vise otvorili Vels bi nam zabio jer su realno igrali bolje do 80te min., sad polako pripreme za Kipar..Bolji smo od Kipra za klasu a Belgija nece sebi dozvoliti da ih ponizi Izrael jer su ipak neko i nesto, nece se brukati. Baraz ce biti zeznut jer ima puno jaki reprezentacija koje ce biti u barazu.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 okt 2015, 00:07

Donnie Darko je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže na kojoj stranici je bila tema kada je Meša uveo Đurića. Interesuje me ko je šta pisao.
Kokice i lagano :rol:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Cwirek, legendarnadruga, Rosicky i 15 gostiju.