BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
cestitke Zmajevima na veoma vaznoj pobjedi. Utakmica nije bila lijepa za oko,ali uz veliko zalaganje na terenu osvojili smo 3 boda,dali dva gola iz dvije prave prilike.
Cocalic je po meni odigrao dosta dobru utakmicu i stavio bi ga na poziciju zadnjeg veznog protiv Kipra umjesto Hadzica(koji nije puno grijesio,odigrao je solidno,ali ne ulijeva neku sigurnost u igri) . Nadam se da ce Dzeko biti spreman da bude starter,Ibisevica bi stavio da igra po strani umjesto Visce,a Dzeku da igra spica.
Protiv Velsa su Visca i Mujdza malo zakazali,ali dobro se zavrsilo sto je najvaznije. Idemo na Kipar odigrati,hrabro,muski,dovoljan nam je i bod,ali trebamo ici na pobjedu,i uz Boziju pomoc eto nas u barazu,i tamo je vec sve moguce! samo hrabro.....
Cocalic je po meni odigrao dosta dobru utakmicu i stavio bi ga na poziciju zadnjeg veznog protiv Kipra umjesto Hadzica(koji nije puno grijesio,odigrao je solidno,ali ne ulijeva neku sigurnost u igri) . Nadam se da ce Dzeko biti spreman da bude starter,Ibisevica bi stavio da igra po strani umjesto Visce,a Dzeku da igra spica.
Protiv Velsa su Visca i Mujdza malo zakazali,ali dobro se zavrsilo sto je najvaznije. Idemo na Kipar odigrati,hrabro,muski,dovoljan nam je i bod,ali trebamo ici na pobjedu,i uz Boziju pomoc eto nas u barazu,i tamo je vec sve moguce! samo hrabro.....
Jos gore ovi su osnovna školainvincible1921 je napisao/la:Nema veze sa temom al eo da se razjasni i misterija od neki dan![]()

Neka smo hvala Bogu i mi dobili neku kvalitetniju reprezentaciju bez super kvalitetne igre. Čestitke momcima, hvala vam!
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
kakvo je stanje sa nosiocima u barazu jesmol bolje plasirani od slovenije irske turske madarske
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Gabon
- Kontakt:
Ko kaze da je sigurna najbolja trecepolasirana rep. Madjarske
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 10 okt 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- invincible1921
- Kontakt:
juskowiak je napisao/la:Jos gore ovi su osnovna školainvincible1921 je napisao/la:Nema veze sa temom al eo da se razjasni i misterija od neki dan![]()

=\_1921_/=
juskowiak je napisao/la:Jos gore ovi su osnovna školainvincible1921 je napisao/la:Nema veze sa temom al eo da se razjasni i misterija od neki dan![]()
Ova djecurlija jos uvijek d.r.k.a na Sex and the city....

Koji bolesnici i pacenici pisu ovdje za vrijeme utakmice. Zar nemate nekog sa kim bi gledali utakmicu i radovali se? Familija, prijatelji, bilo ko?
Koja ljepota citati komentare strucnjaka nakon utakmice. Posebno bih htjeo da se sjetim mame momcima sa 95 i 96 strane.
Bolesnici...
Koja ljepota citati komentare strucnjaka nakon utakmice. Posebno bih htjeo da se sjetim mame momcima sa 95 i 96 strane.
Bolesnici...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
svaka cast i mujdzi , koliko god visio u drugom poluvremenu ( a i imao je najtezeg igraca da cuva ), ipak je spasio cist go na kraju prvog poluvremena...ko zna sta bi bilo da smo tu fasovali ...
Kipar igra bez Marios Antoniadisa,koji je veceras protiv Izraela zaradio 3 zuti karton. Vazan im je igrac,ali mi ipak trebamo gledati u nas.
- hule_barca
- Kontakt:
Kako smo loši bili, tačno mi je muka bila. Kroz sredinu nismo mogli prići na 30 metara od gola. Hadžić = lopta nazad, Sejo = lopta nazad, jedino se Pjana borio, ali ipak nije imao s kim, a nije igrač koji može sam povući. Krila ponovo tanko, Vedo odsječen. Sve u svemu loša igra, a moram priznati da bih i ja prije ubacio Hodžića, ali Meša je valjda vidio da se mora "u bunar" lopta, pa je Đurić zato dobio šansu. Uglavnom, zadovoljan sam i sretan sa pobjedom i sa ostalim stvarima koje su se poklopile i mogu reći da sam jedan od rijetkih koji je očekivao kiks Izraela, baš iz razloga što je Cipar imao još solidne šanse.
Što se tiče Cipra, tamo očekujem pobjedu, i to iz kontri. Oni su slična reprezentacija Walesu, ne znaju napadati na postavljenu odbranu, jedino ih kontre ide. Ne vjerujem da možemo dva puta od njih izgubiti na isti fazon.
Što se tiče Cipra, tamo očekujem pobjedu, i to iz kontri. Oni su slična reprezentacija Walesu, ne znaju napadati na postavljenu odbranu, jedino ih kontre ide. Ne vjerujem da možemo dva puta od njih izgubiti na isti fazon.
Mes Que Un Club
reko ja da je vrijeme da nas sreca malo pogleda i eto ga u pravo vrijeme i plus jos Izrael izgubio , to je ono ko Bonus , sad opet skoro sve imamo u svojim rukama , igra losa nikakva al 3 boda su uzeta i to je i bio i cilj , u Utorak samo pametno i bod nam je dosta , nema sanse da Izrael dobije Belgiju ma ni pomocu trikova ......
Kipar je strašan, onaj drugi go je perfektno izvedena akcija i ono je baš čega se ja bojim jer našim često popusti koncentracija. Mada moram priznati da sa Spahićem i Begovićem, ne bi trebalo više da nam se to dešava. Protiv Kipra treba igrati otvoreno i brzo, napadati od prve minute (ne treba čekati kao što smo protiv brzonogih Velšana) i vjerujem da ćemo dobiti. Da će biti lagana tekma - sumnjam; da će Kipar biti kanta za napucavanje kao što neki misle - sumnjam, no uvjeren sam da su šanse (kako na papiru, tako i na terenu) na našoj strani. 

Ako prodjemo u bara, ako bog da, i budemo nosioci, onda izbjeci tursku ako ikako moguce
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dovodi gaSGD53 je napisao/la:Meša, ako s ovim izmjenama pobjedimo Mourinha ćemo ti na koljena dovesti, ne znam stvarno
Nad tobom sunce najljepše sja
Prvi normalan post da sam procitaobull21 je napisao/la:Kipar je strašan, onaj drugi go je perfektno izvedena akcija i ono je baš čega se ja bojim jer našim često popusti koncentracija. Mada moram priznati da sa Spahićem i Begovićem, ne bi trebalo više da nam se to dešava. Protiv Kipra treba igrati otvoreno i brzo, napadati od prve minute (ne treba čekati kao što smo protiv brzonogih Velšana) i vjerujem da ćemo dobiti. Da će biti lagana tekma - sumnjam; da će Kipar biti kanta za napucavanje kao što neki misle - sumnjam, no uvjeren sam da su šanse (kako na papiru, tako i na terenu) na našoj strani.
vadi vizu za EngleskuSGD53 je napisao/la:Meša, ako s ovim izmjenama pobjedimo Mourinha ćemo ti na koljena dovesti, ne znam stvarno

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
"Ne znam da li smo favoriti. Igra se jedna utakmica u kojoj pobjednik ide dalje. Kvalitetni su, pobijedili su nas. Ja se nadam povoljnom rezultatu i odlazak u baraž. Bitno je samo da pobijedimo", dodao je selektor
Ovo je bitno, ne smijemo ići na bod u Kipar, idemo ih dobiti.
Ovo je bitno, ne smijemo ići na bod u Kipar, idemo ih dobiti.
Nije sigurna ali ima najranije šanse. Ukrajina ih može preskočiti ako pobjede Spaniju a Madjari izgube od otpisanih GrkaGabon je napisao/la:Ko kaze da je sigurna najbolja trecepolasirana rep. Madjarske
- Nerminovic
- Kontakt:
AAAAAAAAAAA KIPAR GOSTIMA TOOOOOOOOO IDEMO BARAZ DJURIC BOLJI OD LEWANDOWSKOG
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United