ZNACI NE SMIJEMO IZGUBITI :O :O :O
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ne mogu nas valjda dva puta dobiti.Nama dosta bod i idemo dalje.Izrael ne moze dobiti Belgiju nema sanse.RobertoBaggio je napisao/la:3. Bosna 14
4. Izrael 13
5. Kipar 12
Ovako, znači, i Kipar u zadnjem kolu igra za baraž. I to ima realne šanse: pobijede nas, a Izrael ne pobijedi u Belgiji (odgovara im i remi Izraela). Bit će ludo nabrijani. Nama odgovara i remi ako Izrael ne pobijedi Belgiju.
Čovjeku je posao da jednim potezom riješi pobjednika. Povukao potez i to hebeno rizičan i pogodio. Sta drugo može dobiti nego respectinvincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
Vjeruj te mu, momak govori iz iskustvajoker90 je napisao/la:Valjda ce Dzeko biti spreman za Kipar, ne sumnjam da ce oni trcati ko ludi, ovo im je jedinstvena sansa. Nema manekenisanja, ako nasi ne poginu za svaki metar terena, qrac ce bod se uzet..
Pa ne kazem ja svaka cast svima, al sad eto svi sto su objektivno govorili ono sto su svi mislili i sto svak normalan vidi et fol ispali budale, a ovi ostali pametniDado je napisao/la:Čovjeku je posao da jednim potezom riješi pobjednika. Povukao potez i to hebeno rizičan i pogodio. Sta drugo može dobiti nego respectinvincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
Neznam sto su se ljudi toliko ispalili oko Hadžića. Limitirana igrač koji će se boriti za klupu sa Grahovcem kad se Besica vrati.Elegant je napisao/la:Anele hvala ti za sve ali druze ne ide ! Ziv ti nama bio.
Ovo sam napisao na poluvremenu.Rios je napisao/la:Kako stvari sad stoje gol mozemo dati samo iz prekida nekog.
Stvarno ne znam sta je on htio i kako je mislio stvarati prilike i u trenutku kad bi svi ubaciki Hodzica ubacio je Djurica i time pobjedio tako sa se nema sta srati.invincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
Pa neka je , eo posipam se po sebi svaka mu castpinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam sta je on htio i kako je mislio stvarati prilike i u trenutku kad bi svi ubaciki Hodzica ubacio je Djurica i time pobjedio tako sa se nema sta srati.invincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
100 posto si upravuinvincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
Vedo izgubio skoro sve zracne duele protiv njihovih stopera, a posto smo igrali na duge lopte (teren nije odgovarao za igru po zemlji) trebao nam je neko kao Milan. Po meni je to bila logicna izmjena. Naravno, Dzeko bi bio jos bolji ali nije spreman.pinoglavi je napisao/la:Stvarno ne znam sta je on htio i kako je mislio stvarati prilike i u trenutku kad bi svi ubaciki Hodzica ubacio je Djurica i time pobjedio tako sa se nema sta srati.invincible1921 je napisao/la:Da nismo dobili skidala bi se glava Mesi i pljuvalo od do,,,vako uvalismo dva gola iz nista i odma za 180 stepeni druga prica![]()
Nerminovic je napisao/la:.
Goalgetter je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.