Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Razlicitog smo misljenja. Boze moj. Meni je Visca zahvalniji igrac od Izeta. I da, zabio, asistirao il kreirao je samo ono sto mi je vazno. Druge statisticke podatke, (driblinga po utakmici) itd. ti prati 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ne radi se o statistici nego o osnovama kako bi trebalo krilo da igra. Ne vidim da je iko ovdje spominjao statisticke podatke. I ovdje je sve napisano sto se ima napisati. Ako ti vidis u ovom igracu krilo za prvih 11 reprezentacije onda svaka cast majstore. 

Druže nigdje ne postoji pravilnik o tome kako jedno krilo treba da igra. Rezultat i učinak na terenu su najbitniji, sve ostalo je šuplja.
DRUG NEBI TI PUNCA
Visca ne zna prediblati igraca. Izgleda da je to bila sreca kad je usao protiv Belgije u Zenici i jedan Kompany na njemu zaradi zuti.
Treba pitati onog Zabaletu kad smo igrali u St.Louisu o igri 1 na 1
Treba pitati onog Zabaletu kad smo igrali u St.Louisu o igri 1 na 1
Visca je odlicno odigrao utakmicu proslog vikenda za svoj tim. Predasistencija, golcina kroz tri igraca a mogao je imati jos par asistencija i ovdje opet neki porede igraca koji nije mogao meda u Turskoj i Njemackoj. Nadam se da ce u Spanije proigrati. Izet ima samo sut. U svemu ostalom je Visca bolji. Cuj Visca ne zna prediblati igraca.
Eto highlights od proslog vikenda.
Edin Visca je taj igrac koji pase Ibisevicu. Ibisevic najbolje igra ledjima okrenut golu, primi loptu i doda desnom krilu
ovaj brzo utrci i njemu asistira za gol. Nesto kao sto je i Stevanovic znao uraditi npr protiv Walesa.
Eto highlights od proslog vikenda.
Edin Visca je taj igrac koji pase Ibisevicu. Ibisevic najbolje igra ledjima okrenut golu, primi loptu i doda desnom krilu
ovaj brzo utrci i njemu asistira za gol. Nesto kao sto je i Stevanovic znao uraditi npr protiv Walesa.
Znam da jeste.malta071 je napisao/la:Hajrovic je ipak u prednosti. On je pravo krilo.
Al bas prosle sedmice Visca igrao lijevo krilo, desno krilo. Iz njegovog centarsuta pao gol. Imao odlicne prodore, lopte na tanjir namjesti a ovi njegovi mase ko ludi. Na kraju tog klipa odlican mali dribling i sut.
Prije par sedmica isto tako, zabio dva gola.
Normalno nije on svjetska klasa sad al sasvim dobar igrac. Protiv Belgije je puno pomagao Mujdzi protiv Hazarda. Oni su vec jaci zalogaj bili ali protiv ovi ostali timova on je vise nego dobar.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno nije i ne treba biti..malta071 je napisao/la:Hajrovic je ipak u prednosti. On je pravo krilo.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma zezam se sa ovim sto tvrde da je Hajrovic ispred.
Meni je trenutno Visca u svemu ispred Hajrovica.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Hajrovića trenutno ni San Marino ne bi pozvao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znam da se zezas, vidio sam komentare prije.malta071 je napisao/la:Ma zezam se sa ovim sto tvrde da je Hajrovic ispred.![]()
Visca treba da igra u prvih 11 i to je to. Timski igrac. Moze igrati lijevo i desno. Steta sto nije presao u neki tim lige petice, a nadam se da hoce. Sad kako Vedo ulazi u formu njih dvojica ce odlicno suradjivati, valjda to Mesa vidi.
Ove prosle sedmice ono sto Vedo radi, zadrzi loptu doda njemu ovaj prodje gore vrati Vedi pada gol. Vecina Vedadovih golova je tako pala, u Hoffenheimu pogotovo. A to isto radi Visca u svom timu, samo sto ovi njegovi nisu Vedo(u formi) pa promase citav gol.
Namjestio je Visca Vedadu takve lopte protiv Andore u Andori, samo Vedo nije bio u formi pa je masio. Sad se Vedo vraca tako da to treba iskoristiti.
Izete, daj zaigraj u klubu, živ bio, bolja verzija Avdije Vršajevića nije kalibar za početni sastav
Najgori veceras,nista nije pokazao.
Hvala mu na onim golovima protiv Izraela ali nama treba pravo krilo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DonCorleone
- Kontakt:
k.a.t.a.s.t.r.o.f.a.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Meni nije bio katastora. Imao fin dribling na pocetku, lopta za Pjanica. Jedan fin ubacaj. I ono sto je promasio na pocetku. Dosta puta kad je on imao loptu zagradio i iznudio aut.
Sad serete pp visci, a sutra cete po Milanu, niko nevalja. Pa svako ima losih utakmica. Visca je legenda I ja ga podrzavam.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Nije to stvar, on i kad je dobar 1 na 1 nikog ne može dobiti a krila si to ne smiju dozvoliti.Kralj2907 je napisao/la:Sad serete pp visci, a sutra cete po Milanu, niko nevalja. Pa svako ima losih utakmica. Visca je legenda I ja ga podrzavam.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Los na krilu i igri 1 na 1. Solidan kao krilni napadac. Bilo kako bilo opet ce poceti za tri dana. Nisu ni igraci Kipra nesto posebno. Tako da bi trebao da im parira korektno. Hajrovicu zaigraj cim prije za svoj klub.
Prediblao igraca na pocetku tekme, lopta za Pjanica samo je los teren bio. Imao je jos dobar centarsut pred gol Walesa.Ajax je napisao/la:Los na krilu i igri 1 na 1. Solidan kao krilni napadac. Bilo kako bilo opet ce poceti za tri dana. Nisu ni igraci Kipra nesto posebno. Tako da bi trebao da im parira korektno. Hajrovicu zaigraj cim prije za svoj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.